Arkdaslar İrcde Cok Sayida User GorunmesiArkadaslar Ben İrc Server'imde Bot Olsun istiyorum Mesela 50 Tane Bırden Surekli Ben Gırınce Sokabılecegım Bot Olsun İstiyorum... Yani Yesillik Olarak Bunu Yapabilirmiyim Sizin Bir Bilginiz Varmi ?
Konu sempatiq tarafından açılmış, 855 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Arkdaslar İrcde Cok Sayida User Gorunmesi konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 855. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26428
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 17
|
Arkadaslar Ben İrc Server'imde Bot Olsun istiyorum Mesela 50 Tane Bırden Surekli Ben Gırınce Sokabılecegım Bot Olsun İstiyorum... Yani Yesillik Olarak Bunu Yapabilirmiyim Sizin Bir Bilginiz Varmi ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59898
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
services bot kur o zaman sende /bs bot Add SerpiL SerpiL irc.xxxxx.net SerpiL işte komutuyla sana verdim :P
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8327
|
cycl bot kur kardesim en iyisi serverinde kanallarına girip çıkar eggdrop dur
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44299
|
Alıntı:
Sence de biraz saçma olmaz mı ? Bence en iyisi BotServ.Kurarsın Botlarını Konuşturursun bazılarını istediğin gibi normal user gibi görünürler ... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100094
![]() ![]() Karma: -113
|
cycl bot hic tafsiye etmem cunku sunucuyu asiri yipratiyor.Sunucu yorgun dusuyor.En kalitelisi botservdir bence.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25931
|
daha mantıkLısı var keLebek scriptin 7.2 versiyonunda adminLer tarafından sunucuya sokuLaniLicek bir bot tekniqi mevcut bu botLarı sokuoyrsunuz siz sunucudan cıksanız dahi sunucuda kaLıyorLar taki siz onLarı atana kadar hem sunucuyu kasmıyor hemde fazLa user qosteriyor. denemesi bedava (.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|