arkdaslar yardım edelım lutfenarkadaslar tarih hocamın bana verdıhı cok acıl bir araştırma ödevi bulmam lazım ve arastıroyorum ancak su ana kadar hıc bı sey bulamadım ödevim (OSMANLILARDA İŞKENCE VARMIYDI YOKMUYDU ) yardım larını
Konu galerians tarafından açılmış, 293 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
arkdaslar yardım edelım lutfen konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 293. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #104299
Karma etkisi: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1717
|
arkadaslar tarih hocamın bana verdıhı cok acıl bir araştırma ödevi bulmam
lazım ve arastıroyorum ancak su ana kadar hıc bı sey bulamadım ödevim (OSMANLILARDA İŞKENCE VARMIYDI YOKMUYDU ) yardım larını esirgemeden geçmeyın lutfen benım ıcın cok önemlı.........!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31099 Yer: İzmir
Karma etkisi: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71508
|
kolay gelsin arkadaşım zor bir konu bence hocana göre biryerlerden birşeyler topla yorumunu kendisi yapsın çünkü Osmanlı tarihi tam olarak gün ışığına çıkmamış binlerce konuyu kapsar
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8409 Yer: California LA
Karma etkisi: 5041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 502853
|
Alıntı:
1- eğer bi adam kadına tecavüz ederse, adamın belden aşağısı bi yağ karışımı ile (sanıyosam zift kıvamında bişiy yada grejuva rum ateşinde kullanılan yağ gibi) tamamen sıvanıyor. adam canlı halde ikende belden aşağısı bildiğimiz ekmek fırınları gibi fırına sokuluyor.o sıcaklıkta, direk eriyor alt kısım. mum gibi... ama adam ölmüyor...o artık yatalak... 2- sanırım bu delilere uygulanıyor..ve yine suç işleyenlere. adamı dağtepesine çıkarıyolar ve zincirliyolar..önüne sadece yemek ve su veriyolar..yıllar geçiyor adam sağa sola vurmaya başlıyor,bağırıyor ve deliriyor, hayvani bir hal alıyor.. savaş zamanı bu adamları topluyolar ve ordunun en önüne koyuyolar..adamlar delirmişler ve gördükleri ilk şeye saldıracaklar. ellerine birer balta iliştiriyolar ve salıyolar düşmanın üzerine..(medieval oynayanlar ordaki "ghazi infantry" bilirler sanırım buna takabül ediyor) tamamı alıntıdır doğruluğu tartışılır 6 sitede aynen böyle yazıyor |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
yarın bakarım
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|