Arp zehirlemesi korunma yöntemleri[yardım]Merhaba Okulumun geniş bir internet ağı var ve ben de cain and abel programıyla internet trafiğini dinledim ve kablosuz ağı zehirledim ve bir sürü şifreye ulaştım. Wireshark ın da yardımıyla
Konu sanrafael tarafından açılmış, 322 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Arp zehirlemesi korunma yöntemleri[yardım] konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 322. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #532378
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba
Okulumun geniş bir internet ağı var ve ben de cain and abel programıyla internet trafiğini dinledim ve kablosuz ağı zehirledim ve bir sürü şifreye ulaştım. Wireshark ın da yardımıyla şifrelenmiş facebook ve twitter şifrelerine de ulaştım.Https ile şifreleme yapan facebooku bile cookie editor yardımıyla insanların facebook sayfalarına girdim. Peki yok mudur bunun korunma yöntemleri? Biraz araştırmadan sonra port güvenliği ile switch üzerindeki her porta sadece bir MAC adresi atanabileceğini buldum. Bu durumda benim bilgisayarım üzerinden başka MAC adreslerine ulaşmamı engelliyormuş. Var mı bir fikri önerisi olan? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32325
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 34
|
nacizane bilgilerimle ;
man in the middle ' da senin macin dinlediğin hat üzerindeki userlarla (router-m.i.m.-user) eşleşiyor diye biliyorum. yoksa MiM çalışmazdı ki :S yanlış mı yorumluyorum acaba ? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=473290 şayet saçmalamıyorsam ( ), portları mac lerle eşleştirmen bir işe yaramayacaktır kanımca, sen zaten eşleşmiş mac üzerinden portu sniffleyeceksin kanımcakanımca kanımca kanımca... gördüğün gibi emin değilim inan merak edip (olum onur arp ne yahu??) arp poisioning i araştırıp sadece mantık üretmeye çalıştım, az önce tanıştığım bir kavram ![]() denesene yahu ?_? Düzenleyen Balamir : 07-05-2011 at 12:38. Sebep: Flood |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #509871
Karma etkisi: 3344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 334170
|
static arp tablosu
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sql enjeksıyon saldırıları & korunma yöntemleri | KOMANDO_26 | Exploiting | 3 | 21-04-2011 07:54 |
| Clickjacking ve yeni browser güvenlik açıkları + Korunma | m0liver | Vulnerabilities - Güvenlik Açıkları | 6 | 14-10-2008 10:47 |
| Prezervatif ile korunma | +Zafer | Genel | 1 | 02-11-2007 09:49 |
| mail / msn Hack korunma Yolları / VİDEO | zored | Mail Hacking ve Güvenlik | 0 | 23-08-2007 13:22 |
|
|