Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
Sadece 690 TL! Satın almak için özel mesaj: m3hm3t

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır. Bu sayede geç yakalanır
ÖZEL TROJAN+: Görev yöneticisinde, başlangıçta, msconfig'de,hiç bir yerde görünmez; 1490 TL'dir!

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Aşık Mahsuni Şerif

http://img534.imageshack.us/img534/8590/000244091.jpg Kahramanmaraş'ın Berçenek Köyü'nde dünyaya geldi. 1955 yılında, sonradan Ankara'ya nakledilen Mersin Astsubay Okulu'na kaydoldu. 1960'ta eşi Suna'yı kaçırdı ve 6 ay köyünde kaldı. Bu sırada okulu Balıkesir'e nakledildi. Okul
Konu Senkron. tarafından açılmış, 388 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Off-Topic > Unuttuklarımız / Hatırlatmak İstedikleriniz > Biyografi
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: asik mahsuni serif
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Aşık Mahsuni Şerif konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 388.

Eski 10-03-2010, 10:08   #1
Senkron.
Forum Ustası

Senkron.'s Avatar

Üye numarası: #130615
Yer: Selçuk
Karma etkisi: 24553 Senkron. seviye: 2000Senkron. seviye: 2000Senkron. seviye: 2000Senkron. seviye: 2000Senkron. seviye: 2000Senkron. seviye: 2000Senkron. seviye: 2000Senkron. seviye: 2000Senkron. seviye: 2000Senkron. seviye: 2000Senkron. seviye: 2000
Arrow Aşık Mahsuni Şerif

Kahramanmaraş'ın Berçenek Köyü'nde dünyaya geldi. 1955 yılında, sonradan Ankara'ya nakledilen Mersin Astsubay Okulu'na kaydoldu. 1960'ta eşi Suna'yı kaçırdı ve 6 ay köyünde kaldı. Bu sırada okulu Balıkesir'e nakledildi. Okul komutanının çabası ile yeniden okula dönen Aşık Mahzuni, 6 ay devamsızlık yaptığına ilişkin bir ihbar üzerine okuldan atılınca yeniden köyüne döndü. 1964 yılında ilk plağı ile müzik piyasasına girdi.

Bir süre Gaziantep'te ikamet ettikten sonra Ankara'ya taşındı. 1989-1991 yılları arasında Halk Ozanları Federasyonu tarafından Dünya'nın en büyük 3 ozanı arasında gösterildi
2001'in başlarında rahatsızlanarak, kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle, JFK Hospital'da yoğun bakım altına alındı. Mayıs ayında taburcu edildi. 17 Mayıs 2002 tarihinde, evli, sekiz çocuk, dört torun sahibi olan Mahsuni Şerif 60'lı yaşlarında Almanya'nın Köln şehrinde vefat etti. Vefat ettiğinde, DGM'deki davası henüz sonuçlanmamıştı.

Mezarı şu an son ikamatgâhı olan Hacı Bektaş Veli Külliyesi'nin yakınındaki Çilehane adı verilen bölgededir

Türk halk müziği sanatçıları tarafında söz ve besteleri sıklıkla kullanılmıştır. Araştırmacı Yazar Battal Pehlivan'ın Aşık Mahzuni Şerif'in yaşamı ve sanatı üzerine yaptığı incelemenin adı Dom Dom Kurşunu idi. Dom dom kurşunu, Yuh Yuh, Fadimem, Gül yüzlüm, Ciğerparem ve Ekmek kölesi gibi eserleriyle tanınan Aşık Mahzuni'nin türkülerini İbrahim Tatlıses'ten Mahsun Kırmızıgül'e kadar birçok türkücü ile bazı pop müzik sanatçıları da okudu. Halk şiirine gönül veren ve konuşma dilini şiirleştiren Aşık Mahzuni'nin 453 plağı, 50 kasedi ve yayınlanmış 9 adet kitabı bulunuyor.Ayrıca TRT tarafından çekilmiş 2 adet belgeseli bulunmaktadır.Eserlerinin bir çoğu devlet tarafında yasaklanmıştır..

YouTube Video
HATA: Videoları görebilmek için tarayıcınızda flash yüklü olması gerekmektedir.

Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=358070
Kendi Yorumum.: Bu parçayı Abdullah Çatlının kendisini -seni vururum- şeklinde tehdit etmesi üzerine yazdığını duymuştum..

Düzenleyen Senkron. : 10-03-2010 at 10:16.
Senkron. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 04-04-2011, 07:05   #2
netr0n
Banned

Üye numarası: #271411
Yer: ίslâறbol
Karma etkisi: 0 netr0n seviye: 2000netr0n seviye: 2000netr0n seviye: 2000netr0n seviye: 2000netr0n seviye: 2000netr0n seviye: 2000netr0n seviye: 2000netr0n seviye: 2000netr0n seviye: 2000netr0n seviye: 2000netr0n seviye: 2000
1stClass Üye 
Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder

Öncelikle Yüce ALLAH'tan kendisine Rahmet dilerim, Ailesi ve Sevenlerine Sabır vermesini niyaz ederim..

Böyle bir konuya yazılmaması, beni son derece şaşırttı, biraz birşeyler eklemek istiyorum.. Yorumsuz geçmeyin arkadaşlar, cidden saygıyı şimdiki sanatçılardan 1000 kat daha fazla hakediyor..

Ne dedimse halka hiç yaramadı..

Ben gittikten sonra ararlar beni..

Boşa cahillerin gözü karardı..

Kuru çene ile yorarlar beni..

Mahzuni serif'im gayri gam yemem..

ondan ötesini kimseye demem..

Ufak vücuduma kefen istemem..

"Varsa insanlık, sararlar beni"

Bu Türküsü gerçekten çok şey anlatıyor.. Boşu Buşuna..

YouTube Video

Zalimin Zulmü Varsa

YouTube Video

Merdo

YouTube Video

İşte Gidiyorum Çeşmi Siyahım

YouTube Video

"NAMAZ KILSAN KILMAYANA DOKUNMA"

YouTube Video

Gel Gizli Gizli

YouTube Video

Affetmem Seni

YouTube Video

NEM KALDI

YouTube Video

ZEVZEK

YouTube Video

AMERİKA KATİL

YouTube Video

KESER DÖNER SAP DÖNER

YouTube Video

BULDULAR BENİ

YouTube Video

Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=358070

BEN BENİ

YouTube Video

SARHOŞ

YouTube Video

Senin gibi bir ozan, bir bestekâr, bir anlam yükü daha gelirmi bilmem ama, seni özleceğimiz kesin. Ruhun şad olsun üstad, herzaman akıllarda iz bırakacaksın.. Seni asla ama asla unutmayacağız..

Düzenleyen netr0n : 04-04-2011 at 07:18.
netr0n Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2011, 09:48   #3
KiziLDosT
Çırak

Üye numarası: #353674
Karma etkisi: 0 KiziLDosT seviye: 10

Devrimizin Pir Sultanı değerli halk ozanı ve güzel insan Mahsuni Şerifi saygı ile anıyorum.Sizinde değerli paylaşımınız için teşekkürü bir borç biliyorum
KiziLDosT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 388.

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları