AŞiklar Ve Gece KuŞlari BurayaAşk acısı çeken varmı bu aralar bn bu drum dayım sevdiğim kız bn anlamadı ve başkasına gitti unutamıyoum beyler fikir verin aynı yrde çalışıyoruz ve hep onu görünce yüreğim yanıyo
Konu cagatay54 tarafından açılmış, 2120 kişi tarafından görüntülenip, 80 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
AŞiklar Ve Gece KuŞlari Buraya konusundaki toplam yorum: 80, okunma sayısı: 2120. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11146 Yer: istanbul
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 11
|
Aşk acısı çeken varmı bu aralar bn bu drum dayım sevdiğim kız bn anlamadı ve başkasına gitti unutamıyoum beyler fikir verin aynı yrde çalışıyoruz ve hep onu görünce yüreğim yanıyo vallaha güzin ablanın yerine dödü ama hadi wardom kardeşler dertleri dökün birbirimze faydalı olalım saygılar
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #672 Yer: :)
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 28
|
2.mesajı editle sil ben yazacam bişeyler. Bende aşk acısı çekiyorum kardeşler hatta şu an pis aşığım bi kıza onla konuşuyorum ama kız lagaluga yapıyor ne önerirsiniz hehe
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
ya sorunlu şu kızların anlayamdığım bi yönü var üstüne gitikçe sende kaçıyo pas vermesen sana geliyo sende bu yöntemi dene istersen bn dedim fos çıktı ama bide sen dene kim bilir?*
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21872
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 10
|
Alıntı:
çok zor bunları anlamak ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8931
|
Zamanında çektim bu acıyı. Artık çekmek istemiyorum. O yüzden aşık olabileceğimi düşündüğüm kızlardan uzak duruyorum
![]() Ne ssaçma demi. Olsun ben böyle iyiyim diyecem ama gene de olan olacaksa oluyo. Ne yapalım kaderimiz bu![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
|
nereye kadar gezer nereye kadar gönlüne dur diyecen?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
Ehaeh bu havalar işlemez kızlara yani o kdr tecrübe var yine de tekrar tekrar denemek lazım. Fazla boş bırakmak doğru değil. başka fikirleri olan varsa paylaşsın bakalım
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
|
peki bn ne yapabilrim kızı unutayım diyorum aynı yerde çalışıyoruz işten çıkacaktım onun için oda fayda değil kızda işin gırgırında
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
|
Dedim ya işte bi yere kadar dur dedim. Eğer kıza aşık olacak gibi hissedersem hemen arayı soğutuyorum. Son zamanlara kadar denedim bu yöntemi işe de yaradı ama işte gel gör ki bir kere bunu bozmaya gelmiyor. Offff off.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21872
Karma etkisi: 7
|
modern psikolojinin kurucusu sigmund frued un son sözleri kadınlar ne ister olmuş.freud da anlayamamışsa kimse anlayamaz bence.gerçi kızların bazılarının ne istediği adult bölümünde var ama onlar kategori dışı
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
|
bn şu kızı bi unutayım gezerin yöntemi deniyecem yazık ya hep erkekler mi üzülecek aaaa....
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
|
Ne gerekiyorsa yap derim...O bar senin bu bar benim takıl kafanı dağıt başka kız bul...unut
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Üye
|
Güzeldi Freud bile çözemediyse biz hiç çözemeyiz. Kasmayalım. Cagatay nasıl unutacağın çok basit. Hemen kendine bi başkasını bul. Unutman için sadece. Bu arada bulacağın kızı kendine fazla bağlamamaya gayret et. Bi daha da bu ders olsun sana. Aşık falan olayım deme.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
|
vallaha sorunlu 3 haftadır dediğin gibi dağıttın tam unutuyorum yanıma geliyo yine ümit veriyo ama unutucam gömecem aşkımı kalbime ve unutacam tabi işallah lafta kalmaz..
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
|
haklısınız ya bende insanım iş yerimde yada çevremde başka kızmı yok kızın suratına bakan 2 olsun yazdım wardoma şahidimsizniz bu ders i oldu bana gezer haklısın
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|