Askerin Degeri Bu Mudur:( Israil De Boyle Birsey Olur Mu )ONRU AİR bu kadar düştümü?? eRgguN [27 Temmuz 2006, 21:30] Onur air 'e 22 temmuzda yazdığım ve hala CEVAP ALAMADIĞIM mail: 21.07.2006 sabah 09:25 uçağı ile Diyarbakır'dan İstanbul'a biletimi telefonla
Konu m4fy0z tarafından açılmış, 675 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Askerin Degeri Bu Mudur:( Israil De Boyle Birsey Olur Mu ) konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 675. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24185
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 49
|
ONRU AİR bu kadar düştümü?? eRgguN [27 Temmuz 2006, 21:30]
Onur air 'e 22 temmuzda yazdığım ve hala CEVAP ALAMADIĞIM mail: 21.07.2006 sabah 09:25 uçağı ile Diyarbakır'dan İstanbul'a biletimi telefonla kredi kartı kullanarak aldım. diyarbakırın bir ilçesinde vatani görevimi sürdürmekte olduğum için şehir dışından ilçeye güvenlik nedeniyle konvoyla geldik ve yolda normalin dışında bi gecikme sonucunda saat tam 09:25 de uçağın kapıları yeni kapanmışken gelebildik. havalanındaki görevliden biletimizi iptal değil akşam uçağına kaydırmasını rica ettiysekde böyle bişeyin olamayacağını söyledi ve biletimizin yandığını belirtti. oraya 15dk önce warmış olsak biletim yanmayacak en azından akşam uçağına ertelenebilecekti. askere gelmeden önce çok sayıda onur air ve thy ile yurt içi ve dışı uçuş yapmış biri olarak kuralları tabiki biliyorum. ancak benim üzüntümün sebebi olan ve bir firmanın paraya ve askere verdiği değeri gösteren bu olayla ilgili söylemek istediklerim var. 1) askerliğimi güvenlik problemi olan ve şartlar gereği malesef her istediğimiz saatde dışarı çıkamadığımız bir yerde yaptığımız için 15dk geç kaldım. 2) o gün o uçağa binmek için arkadaşlardan borç para alıp 130YTL ye ONURAİR den istanbul - diyarbakır uçak biletini aldım. 3) havaalanında biletimin 15dk ile yandığını söyleyip yarım saat sonra kalkacak olan THY uçağından bilet almamı tavsiye eden görevlinize cebimde param olmadığını ancak asker olduğumu yardımcı olmalarını en azından akşam uçağınıza bindirmelerini istediğimde bunu yapamayacaklarını söylediler. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=79219 5) siz beni 15dk geç kaldım diye 130YTL ile cezalandırdınız. ve ben bir şekilde para bulup her gece dağda çatışmayı beklerken hayalini kurduğum evime ulaştım. şimdi sizin bu 10 -15 dakika ile sizce cezalandırdığınız askerin neden bu yazıyı yazdığına gelince : ben bu vatan milletin aşkıyla dağlarda değil 15dakika ,9 aydır defalarca ölümle burun buruna geldim. her seferinde arkamda bize güvenen bir Türk Milletinin varlığıyla gözümüzü kırpmadan toprağa basmaya dahi hasret kalarak sadece taş ve kayalardan oluşan o dağlarda saatlerce çatıştık. o dağlarda yaşadıklarımızı anlatsam insanların gözü dolar ama aylar sonra evinin özlemiyle parasını verip uçağa koşup sonra 9 aylık hayallerinin üzerinden bir anda makinalı tüfek geçen biri olarak şunu söyleyim: '' siz bi askerin cebindeki 130 YTL ye tenezzül edecek halemi geldiniz???'' J.Komd. Er Mustafa ÖZEL Sikayetimvar.com Şikayet No: 112142 YORUM YOK..... İşte Memlekette Akerimizin DURUMU. . . KUSURA Bakmayın Ama BEn Bu Şartlarda TÜRK OLMAYI DEĞİL İsrailli Olmayı Tercih Ederim....... HAtta Yunan RUM Olamyı. . . . YAzıklar Olsun... Bizi Türklüğümüzden Soğutan Bu Ahlaksızlara.... Türklüğümüzü Adımız Korumak İçin Göçler Ettik.. Ama Abaktık Ki Burda Türklük Zaten Ölmüş. . . . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21338 Yer: Ölümle Doğum Arasındaki O Bilinmeyen Yerden
Karma etkisi: 94
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8533
|
Kardeş bu durum üzücü elbette.Bazı yerlerde askerimize değer verilmiyo olabilir.Ama önemli olan vatan aşkıdır.Karşılıksız bu vatanı savunmak ve gerekirse canımızı feda etmektir.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=79219 Bende askerlik yaptım en o.ç larını gördüm .en şerefsiz rütbelilerini gördüm.Ama bunun yanında en iyilerini en mertlerini en delikanlılarınında gördüm.K.ırağa gittim belki komanduluk yapmadım ama elin memleketine gittim.Başlamıyıim burda askerlik çilelerini anlatmaya herkez bi sıkıntı yaşamıştır elbette. Ama sen Gel de rum olma israilli olma diyerek Bunca uğrunda kan dökülmüş topraklara dedelerimize şehitlerimize Atatürke Nine Hatunlara Fatih Sultan Mehmetlere Haksızlık yapmış olmuyomusun? ![]() Herşeye rağmen yinede vatan derim ben |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
ne kadar isyan etsen haklısın walla kardeş biz böyle bi miillet olduk ne yazıkki eskiden böyle değildik çünkü askerin ne olduğunu biliyorduk asker bir kere şerefti ama halimize bakınki ne kadar şerefsiz bir millete dönüşüyoruz...Çok üzücü bi durum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55615 Yer: ist/bçekmece
Karma etkisi: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6616
|
abi helal olsun sana bu konuyu açtığın için
bu yazdığımı lütfen herkes okusun ey ş*rrefsizler, bürokratların akrabasını 1 saat beklersiniz sanatçı diye geçinen manken şarkıcı vs vs kişileri 1 saat beklersiniz Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=79219 ensesi kalın zenginleri de 1 saat beklersiniz ama bu vatan için dağlarda ölmeyi göze almış mehmetçiği beklemek orada kalsın biletini bile kaydırmazsınız yazıklar olsun onur air.. atlas jet.. bunların topuna yazıklar olsun |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
Alıntı:
Arkadaşım Haksızlık Yapmıyorum... Onların Kemikleri Zaten Sızlıyo. Bizi Bu Hale Sokanlar BU Vatan Asıl ihanet Edenlerdir... Vatan İçin Ölürüz Ama Öldükten Sonra Aynı Tas Aynı Hamam Devam Ederse Bence buna B.k Yoluna Gitmek Derler.. 30 bin kişi Öldü Hala Devam Ediyo.. Artık BU laflar Tedavuülden Kalkması Lazım.. VATAN AYRI Salak Yerine Konmak Ayrı.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #26528 Yer: 51.zone - hangar 18
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 30
|
diyecek birşey bulamıyorum.isyanın da haklı bence.sen şehit olursan senin için kınama yaparlar.israil askeri vurulunca ortadoğu bibirine girer.
2 asker için israil 100e yakın askerini kaybetti.ama birimiz hepimiz için mesajı var bu işte. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #69071 Yer: ZBFL
Karma etkisi: 132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12485
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28607 Yer: Nirvana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 245542
|
Kapitalizm budur işte ne dini ne allahı ne vatanı vardır...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68255 Yer: lavinyanın kalbinden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 254899
|
Alıntı:
cümleyi tam olarak anlamadım birine göndermemi yapıosun.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
Ya Her neyse Konuyu Dağıtmayalım. Biz Daha Bir Apoyu Asamadık Adamlar Direk Kafalarına Bomba Atıyolar.
Aradaki Fark Bu.. Ruslar Çeçen Liderini Öldürdü,İsrail Birsürü Bakan Kaçırdı, Başka Ülkelerde Ajanları Suikast Düzenledi ama Bİz Ne Yaptık. Kusura Bakmayın Ama Burada Çobanın Çobanı Olan Koyun Olmak İstemiyoruz. . . Bü Ülkenin Kendi Milli Değerlerinde Sorunlar Var. En Tehlikelisi Bu.. Kendi Kendine Kötülük Eden Bir Millet Yok Olmaya Mahkümdur. Bizim İsyanımız Buna. Yoksa Ordaki 130 YTL ye Değil. . . |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28607 Yer: Nirvana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 245542
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
bi kaç tane oç için koca şeyleri çöpe atma kardeş olur işte böle şeyler hayat bu ne yapalım yapacak bişi yok işteee hakma kesmeylede biş idüzelmiyorki sen anlıyorum cok haklısın kardeşim ama sabırlı temkinli olmakta fayda varr
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
|
Bugün Haberin Birinde Bu Yazıya Rasladım.. Buda Benim B.k Yoluna Gitme Teorimi Destekliyor..
"Artık vatan sağ olsun demeyeceğim Hasan KILIÇ - Murat KİBRİTOĞLU Ali GÜLERYÜZ, DHA Fatma Karagöz, terörist mayınına şehit verdiği Binbaşı oğlu Adil Karagöz’ün cenazesinde aynen şunları söyledi: "Vatan sağ olsun demeyeceğim. Çünkü bugüne kadar bir şey yapılmadı. Olan bize oluyor, ateş düştüğü yeri yakıyor" Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=79219 Olay Budur. ANALARA Evlatlara Eşlere Yazık. Bence Önümüzdeki Yıl 3. Dünya Savaşı Çıkacak. Türkiye KIŞ ayında Iraka Girecek. Ve Bu Savaş Sonunda Yeni Dünya Kurulacak. Biz Ne Olacaz Belli Değil. Çünkü Sağımız Solumuz Belli Değil. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|