Askerine evladına sahip çık!...Ülkemizin ekonomik nedenlerini düşündüğüm için buraya çok şey yazardım ama yazmıyorum yalnızca şunu söylüyorum Gurbete giden vatani görevini yerine getirmek isteyen evlatlarımıza sahip çıkın onlardan faydalanmaya çalışmayın.başta otogarda yaşananlar... normelde
Konu byzalim29 tarafından açılmış, 397 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Askerine evladına sahip çık!... konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 397. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66260
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 16
|
Ülkemizin ekonomik nedenlerini düşündüğüm için buraya çok şey yazardım ama yazmıyorum yalnızca şunu söylüyorum Gurbete giden vatani görevini yerine getirmek isteyen evlatlarımıza sahip çıkın onlardan faydalanmaya çalışmayın.başta otogarda yaşananlar...
normelde 3ytl ye gitdiği yere askerden 10 ytl alan vatandaşlarımaa sesleniyorum ve daha sı var yazmıyorum... EVLADINA SAHİP ÇIK |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
bence çekinmeden yaz. çok üstü kapalı olmuş. tabii yazarken kaynak belirtmek mecbriyetin olduğunu da unutmamanı dilerim. saygılar.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1395560
|
Alıntı:
Bunlar şuan için aklıma gelenler.Anlatmaya kalksan sayfalar tutar. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7771 Yer: im, yurdum ''vatanımdır.''
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 31027
|
mrtdl çok haklısın kardeşim... Allaha bin şükür, bir keresinde istanbuldan adanaya bir otobüs dolusu askerle gelmiştim. Edirneden doguya çok yogun bir sevkiyat vardı o zamanlar. -neden edirneden doguya bu aklımda bir soru olarak kaldı neyse- çok muhteşem bir gündü benim için, hayatımda unutulmaz bir andı. otobüs ek servisti, hatta bir 302 idi o zaman. askerlerin bavulları çantaları bagaja sıgmamış, bir okadarı ve fazlası koridorda bir baştan bir başa üst üste dizilmişti. düşünsene geçecek yer yok, bavulların üzerinde atlıyoruz, şükürki ben en arka koltukta oturdugumdan arka kapıdan kolayca çıkabiliyordum. otobüste bir tek sivil benim, bunuda söylemek istiyorum
zorunluluktan dolayı askerlerle gitmeye karar vermiştim o an... yolculuk esnasında gırgır şamata, asker anıları, şarkılar türküler dinleyerek çok güzel bir yolculuk geçirmiştim; hatta şoför arka tarafta sigara içmemize bile izin vermişti; arka kapının üzerinde küçük bir pencere sayesinde kimse bundan rahatsız olmadı. ayrıntılarına inmiyorum...Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=194847 sonuçta hepimiz insanız. hepimiz asker olduk, olacagız! bir asker gördügünüzde rütbesi, birimi ne olursa olsun saygı gösterelim, bu insanlıgın bir göstergesidir. ''hepimiz askeriz, pkk'ya yeteriz'' diyenler önce askerine sahip çıkmasını, saygı duymasını ögrenmelidirler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #149788
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3435
|
abi güzel bilgiler ama sunu anlamadım tmm çok para alıyorlarda askeri türk halkı ezmiyodur be abi yazım kimseye değildir sadece türk halkı askerini sever diyorum o kadar kötü değildir.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|