Askerlik için belge eksiğiBenim diploma hariç evraklarım tamam bugünde muayeneye gitmeyi düşünüyorum,ama diplomamı alıp açıköğretime kayıt olmak için vermiştim 1 sene önce ,geçen hafta gittiğimde ise diplomamın ankaraya gönderildiği ve almamın mümkün olmadığını
Konu Nwa tarafından açılmış, 196 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Askerlik için belge eksiği konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 196. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #443548 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 3577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 357447
|
Benim diploma hariç evraklarım tamam bugünde muayeneye gitmeyi düşünüyorum,ama diplomamı alıp açıköğretime kayıt olmak için vermiştim 1 sene önce ,geçen hafta gittiğimde ise diplomamın ankaraya gönderildiği ve almamın mümkün olmadığını söylediler. Bende onun yerine geçicek olan bir belge istedim acaba bununla işlem yapılabilmesi mümkünmüdür öğrenci durumum şuan silik gösteriliyor ama şöylede bir yazı var
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=499213 " Yukarıda açık kimliği yazılı B....E.... okulumuzun halen kayıtlı öğrencisi olup, Öğrencilik haklarından faydalanamaz. Bu belge isteği üzerine verilmiştir." şimdi terettütde kaldım acaba bunu şubeye götürsem geçerli olurmu diploma yerine bilenler yardımcı olabilirse sevinirim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
"Öğrencilik haklarından faydalanamaz."
tam net olarak bir şey diyemiycem, fakat bu tabir işi karıştırıyor gibi geldi bana. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
Belge istenecektir yada yerine geçicek belgenin tahrip edilmemesi gereklidir. Askerliği tekrar uzatırken lisanstan yeni mezun arkadaşlarda vardı, birisinin diplomasının damgası neredeyse silinmiş gibiydi. Bu geçersiz, soğuk damga gozukmuyor diye. Mezun olmuştur belgesini istediler. Anlıcan ince eleyip, sık dokuyorlar. Muasama göstermiyorlar bu tip durumlara.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346326 Yer: Kemer/ANTALYA
Karma etkisi: 12409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1240510
|
geçici mezuniyet belgesiyle gittiğinde işlem yapıyorlar. aöf bürosuna gidip geçici mezuniyet belgesi alırsan sorun çıkmaz.
birde okul bittimi gidiyorsun bitmedimi ? tecili bozdurup mu gideceksin. üniv. bitti gidiyorsan daha zamanın var. aralıktaki dönem için. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154138
Karma etkisi: 18280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1827223
|
o belge bende hiç bi işe yaramadı açık ögretim düz lisedeydim
diploma yoksa orta ögretim mezunu olarak görünüyorsun |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 'Sağcılar için Yumruk, Solcular için Kürek'Libareller İçin Testere. | (-S-A-S-24-) | Siyaset | 1 | 15-07-2010 10:53 |
| Dövizle Askerlik.. | ttlentegre | Genel | 2 | 07-10-2009 22:39 |
| CR Kurulumu | Stonkeep | IRC | 8 | 18-12-2008 03:07 |
| Küfürlü oldukları için az bilinen atasözleri +23 | coolboy | Geyik | 1 | 31-03-2006 15:03 |
|
|