Askerlik Son yoklamaÖncelikle s.a arkadaşlar ben 07.01.1992 doğumluyum, Sabah elime ulaşan bi belge beni oldukça tedirgin etti. Son yoklama tarihine kadar başvuruda bulunmadınız asker kaçağı durumu felan yazıyor ben kütüğümüzün olduğu yere
Konu Banlandı tarafından açılmış, 469 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Askerlik Son yoklama konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 469. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #292660
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Öncelikle s.a arkadaşlar ben 07.01.1992 doğumluyum,
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=514126 Sabah elime ulaşan bi belge beni oldukça tedirgin etti. "Son yoklama tarihine kadar başvuruda bulunmadınız asker kaçağı durumu felan yazıyor" ben kütüğümüzün olduğu yere isim yada kağıt felan gelecek sonra ona göre hareket edecez sanıyodum. Şuanda askerlik yapmaya hiç hazır değilim. Şimdi bu durumda tek çare askere mi gitmek? Tecil olma şansı yok mu? Ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum. Not: Açık öğretim öğrencisiyim ve daha önce tecil hakkı hiç kullanmadım. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70654 Yer: Ankara
Karma etkisi: 14179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
Alıntı:
problem olmaz nede olsa halen öğrencisiniz. aof burosuna gidip durumu izah edin size resmi bir yazı vereceklerdir o yazı ile bağla olduğunuz askerlik şubesine gidip teslim edin başınız ağrımaz nede olsa öğrencisiniz almazlar yani takmayın kafaya ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #570373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11514
|
açık öğretim kaçı okuyosun ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #570373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11514
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #325039 Yer: ine Sevemem..
Karma etkisi: 2470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 246572
|
AOF bürosuna gidersen 5 dakika içinde stresten kurtulursun
Endişe edecek bir durum yok, rahat ol![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
![]() Bu arada ilk yoklama, son yoklama felan var ben ilkini yaptırdımda son yoklamayı kaçırdım demiyorum hiç yoklama felan yaptırmadım bunuda belirteyim net anlaşılmak için. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #388974 Yer: Yemez
Karma etkisi: 5642
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 563823
|
Alıntı:
![]() İlk yoklama flan benimde kafami kariştirdn şimdi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60808
Karma etkisi: 2155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 214617
|
Arkadaşlar bu tamamen askeriyedeki memurların canı ne isterse olayı. Bir tanıdıgım 87 dogumlu ( 10 senedir lise okuyor
[açıkögretim] ) Çocuga dediler seni zorla askere alamayız gez dolaş kafana göre takıl. Bir tanıdıgımda açıkögretim üniversitesi okuyor çocuga dediler hemen askere geleceksin. Yani demek istedigim o memur dosyanızı kapatmak istediginden sizi askerede gönderebilir gerekde duymayabilir.Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=514126 Askeriyeye hiç ugramazsan ne olur. Kaçak olursun. Kaçak olursanda ne olur. Otelde kalmadığın sürece bişey olmaz. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #384713 Yer: sözün bittiği YER
Karma etkisi: 11473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1147080
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #403359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2213
|
Arkadaşım 92 doğumlu arkadaşların yoklama tarihleri nisan 2011de başlar eylülün sonunda sona erer şimdi sen askeri yoklamalara göre bakaya yani kaçak gözüküyorsun normal örgün üniversiteler yoklamaları otomatik olarak erteler fakat aoflar bu işi takip etmez yani şubene gidip ögrenci belgesini alırsan askeri şubeye gidip vermen yeterli olacaktır fakat bu işi erteledigin kadar hergün sayılacak ve askeri şubeye gittigin zaman şu kadar gün kaçakmışsın nerdeydin die bi soruyla karşılaşırsın. bu yüzden bu işi ciddiye al vaktini ayır ve hallet.şubat ayı gelmeden halletmeni tavsiye ediyorum cnkü şubat ayında 1ci tertiplerin askerlik silüsleri dapıtılmaya başlanıcak ve cok kalabalık olur şubeler. sana tavsiyem bu işi bir an önce halletmen gerekiyor.
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
|
Yolda yakalanma durumu olmaz.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2510
|
Baktım da herkes birşeyler sallamış. Yok memurun insiyatifiymiş, yok otelde kalmaymış, yok 10 senedir lisede okuyormuş falan filan.... Sizleri biraz aydınlatayım isterseniz.......
Banlandı rumuzlu arkadaş, 1992 doğumlu yükümlülerin son yoklaması en son 31 Ekim 2011 tarihine kadardı ve bu süre bitti. Bu süre sonrasında herhangi bir mazeret ile askerlik işlemleri ertelenmeyen her yükümlüye olduğu gibi sana da bilgilendirme yazısı gönderilmiş. Bu yazının amacı, eğer herhangi bir geçerli kanuni mazeretin varsa şubeye bildir ki erteleyelim, eğer geçerli bir mazeretin yoksa gel ve yoklamanı yaptır anlamındadır. Madem ki öğrencisin korkacağın bir durum yok, öğrenci olduğuna dair belgeyi şubene götürürsen askerlik işlemlerin okul süresi boyunca ertelenir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=514126 Memurun insiyatifi falan diye bir şey de yok. Artık tüm işlemler elektronik ortamda yapılmakta ve herhangi bir hataya meydan verilmemekte. Sana önceden bir yazı gelmeyiş sebebi ise artık bu uygulamaya son verilmiş olmasıdır. Yani yoklama çağındakilere ve askere sevk edileceklere herhangi bir kağıt gönderilmemekte, bunun yerine Televizyon Radyo gibi iletişim araçları ile duyuru yapılmaktadır. Bilmem aydınlatabildim mi? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
|
Yok ya ne vasıfla bizi yalancı çıkarıyorsun. Biz bu lafları popomuzdanmı uyduruyoruz.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Askerlik Yoklama Kacaklıgı durumu .. | .Gallant. | Mehmetçik | 75 | 10-05-2011 12:57 |
| 2011 Askerlik İşlemleri 2011 askere gidecekler | HARBİKIZ | Mehmetçik | 3 | 10-11-2010 10:58 |
| TSK’nın yeni askerlik taslağı | Ulu | Güncel | 0 | 12-10-2010 11:11 |
| Dövizle Askerlik.. | ttlentegre | Genel | 2 | 07-10-2009 22:39 |
| Askerlik mi tecil mi? | metatron | Güncel | 23 | 03-02-2008 18:35 |
|
|