Asp 0141 hatasi ÇÖzÜmÜ Çok acİlarkadaslar merhaba benim şöyle bir sorunum var asp de accessveri tabanı ile site yapıyorum. verileri alt sayfalarda çekerken sıkıntı çekmiyorum. hatada almıyorum. ancak index sayfasında aynı veritabanında birden fazla veri
Konu asiirocker tarafından açılmış, 75 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Asp 0141 hatasi ÇÖzÜmÜ Çok acİl konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 75. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2012
Üye numarası: #582207
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaslar merhaba
benim şöyle bir sorunum var asp de accessveri tabanı ile site yapıyorum. verileri alt sayfalarda çekerken sıkıntı çekmiyorum. hatada almıyorum. ancak index sayfasında aynı veritabanında birden fazla veri cekmek isteyince hata alıyorum. nasıl düzeltmem lazım bilmiyorum. yeni başladım henüz asp çalışmaya detaylı bir yardımda bulunur musunuz? veritabanımın adı :veri.mdb tablolar :duyurular,haberler alt sayfalar: duyuru.asp haber.asp bu iki alt sayfayı index.asp de çağırmak istediğimde hata alıyorum. asp 0141 hatası çözümünü bulamadım. birkaç şey var nette ama ne yapmam gerektiğini anlamadım. aynı anda iki tablodan veri çektiğim için alıyorum bu hatayı lütfen yardım cok ama cok acilll |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #110314
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
tabloya bağlanırken kullandığınız kodları yazarmısınız.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ieframe dll hatasi çözümü | Blackjack. | Visual Basic | 3 | 05-09-2008 10:06 |
| Generİc Hots Hatasi ÇÖzÜmÜ | kaanuman | Yardım | 0 | 14-07-2006 19:41 |
|
|