ASProtect 1.2x - 1.3x [Registered] -> Alexey Solodovnikov için unpackarkadaşlar bir programı bununla şifrelemişler nette aradım unprotect ini bulamadım yardım ederseniz memnun olurum. Çök önemli
Konu Turkdoktoru tarafından açılmış, 3968 kişi tarafından görüntülenip, 20 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ASProtect 1.2x - 1.3x [Registered] -> Alexey Solodovnikov için unpack konusundaki toplam yorum: 20, okunma sayısı: 3968. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34978
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar bir programı bununla şifrelemişler nette aradım unprotect ini bulamadım yardım ederseniz memnun olurum. Çök önemli
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67371 Yer: Tr/istanbul
Karma etkisi: 1004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99748
|
aspack için bir unpack umarım serisi de tuyor dur bir çok aspack kırıyor
........ Düzenleyen тнєвℓα¢к∂єαтн : 01-02-2009 at 23:48. Sebep: Zararlı İçerik |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1196 Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
_pegasus_ sizin verdiğiniz dosya pek sağlam değil
App.Data klasörüne svchost.exe dosyası ve kendini kopyalıyor. Lütfen dikkatli olun tekrarında banlamak zorunda bırakmayın ![]() Aspacker ile pack edilmiş exe, dll, ocx leri ekte verdiğim Stripper ile unpack edebilirsiniz. Engine modulleri içerisinde dahildir. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Çırak
|
unpacker olmadı bikaç program olsa otomatik unpack eden olmadı. verilen hata şöyle
stripper v2.07 final (ht support) (c) by syd, kiev, 2002-2003, 2006 15:56:19 - loading modules.. - ASPack 2.xx (v1.00, full release).. - ASProtect 1.2x (v1.07, full release).. 15:56:28 - open C:\Program Files\SesSoft Yazılım\korunmusdosya.exe... 15:56:31 - executing.. may take for a few minutes.. be patient.. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] 15:56:32 - can not unpack this file.. 15:56:32 - done.. acaba neden yapmıyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216644 Yer: Assembly
Karma etkisi: 2308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 230395
|
pm ile programi bana yolla... sadece dosyayi degil.....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1068802
|
Turkdoktoru pack edilmiş dosyayı biryere upload et bakalım
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Çırak
|
tamam yükleyince haber ederim
Düzenleyen Turkdoktoru : 05-02-2009 at 14:55. Sebep: Flood'a Dikkat Edelim |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216644 Yer: Assembly
Karma etkisi: 2308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 230395
|
sansina kus vistada prgram calismiyor o yuzden unpackleyemiyorum fakat ollydbg 1.64 degildir senin ODbgScript plugin indirmen lazim osc uzantilari script uzantilardir googleda ODbgScript arat plugin klasorune at sonrada ollyde plugindan odbg sec ve scripti calistir oep konumlandigi zaman ctrl a yap sonra dumb yap oep bir yere not al imprec calistir oradan exeyi sec iat 'a oep yaz iati arat sonra get imports en son olarakta dumbladigin exeyi fixle o kadar... invalid calllara bakmayida unutma invalid call varsada cut thunk yap...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
|
fuujin dostum hangi odbgscripti indireyim bir yol gosterirmisin lütfen
odbgscript i olly içerisine nasıl yükleyebileceğini bilen var mı Allah rızası için yardım edin arkadaslar Düzenleyen тнєвℓα¢к∂єαтн : 04-02-2009 at 14:20. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
|
Turkdoktoru arkadaşım ard arda mesaj atmaktan vazgeç
FLood yapıyorsun 3.cüde ceza alıcaksın.Gelelim sorununa; Olydbgscript bir eklentidir. (.dll uzantılı olur bunu da belirteyim) Bunu ollydbg nin içerisinde ki plugins klasörüne kopyalayacaksın. Farklı bir klasörde olabilir. Bunu Options menüsünden Appearance kısmına tıklayarak görebilir-ayarlayabilirsin. Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Nyse grkli eklentiyi yapıştır plugins klasörüne sonra açınca zaten menüde plugins olarak görürsün ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33153
Karma etkisi: 36
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2931
|
Stripper ın son versiyonu yanlış hatırlamıyorsan 2.13 ü deneyin. Asprotect ile Aspack farklıdır. Sanırsam bir karışıklık olmuş. Upload edince manuel unpack deneriz.
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #208455
|
arkadaşım program sadece packlenmemiş.. bunun dışında 300 ün üzerinde karmaşık döngüler var neticesinde, bu döngüleri çözmen aylar alabilir ve program online çalışan bir yazılım yani tamamen bu programı yapan firmayla bağlantıda oluyorsun. yani sen bu firma tarafından takibe alınıyorsun. Lisans sorunundan dolayı başına belalar alabilirsin. Bence ugrasmaya değmez. kullansan bile birkaç gün sonra yakayı ele verirsin zaten türk firması..
Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] herşey insanlar için ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Cool Çırak
|
tamam teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96295
Karma etkisi: 64
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5829
|
olly debug kullan max 5dk lik is
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32669 Yer: in mind...
Karma etkisi: 629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 62291
|
stolen byte varsa 5 dk deil 5 saatte uğraşabilirsin ki bu sürümde stolen byte var diye biliyorum.. uğraşmak istemiyorsan unpacker kullanacaksın ama faydası olmayabilir aklında bulunsun.. manuel unpack yaparsan da nette birçok döküman mevcut incele faydası dokunacaktır..
en basitinden tuts4you daki manuel unpacking dokümanlarını incelemeni önerebilirim.. not: cracking bilgin yoksa hiç girme altından kalkamayabilirsin.. 30 sayfa civarında bir dokümanı var bu packerın unpacking i ile ilgili ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|