Assembly For Windows Görsel Eğitim Seti [Türkçe] ::Tavsiyem::http://img139.imageshack.us/img139/5614/j13kfo.gif Assembly Nedir?Windows Tabanlı Bir Assembly Uygulamasının Genel Yapısı , Registry , Library , OLE ve COM Yapıları , 32 Bit Makine Dili Mimarisi ve Assembly Uygularımının Yapısı , ASMStudio
Konu TheVikinGs tarafından açılmış, 2961 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Assembly For Windows Görsel Eğitim Seti [Türkçe] ::Tavsiyem:: konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 2961. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52117 Yer: VikinGLand
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1929988
|
![]() Assembly Nedir?Windows Tabanlı Bir Assembly Uygulamasının Genel Yapısı , Registry , Library , OLE ve COM Yapıları , 32 Bit Makine Dili Mimarisi ve Assembly Uygularımının Yapısı , ASMStudio ( Assembly Editörü ) ve Kullanımı API'ler ve Bellek İşlemleri , Makine Dili Komutları ve Uygulamalar. 510 mb![]() Assembly Nedir?Windows Tabanlı Bir Assembly Uygulamasının Genel Yapısı , Registry , Library , OLE ve COM Yapıları , 32 Bit Makine Dili Mimarisi ve Assembly Uygularımının Yapısı , ASMStudio ( Assembly Editörü ) ve Kullanımı API'ler ve Bellek İşlemleri , Makine Dili Komutları ve Uygulamalar. Assembly İndeksi 01 – Assembly Editörü02 – File Menüsü 03 – Edit Menüsü 04 – View Menusu 05 – Project ve Build Menusu 06 – Tools Menusu 07 – Window ve Help Menuleri 08 – Kisaca Windows 09 – Kysaca Windows' un Tarihi ve Uygulamalaryn Yapysy 10 – Registry, Library, OLE ve COM Yapylary 11 – 32 Bit Makine Mimarisi ve Assembly Uygulamalarinin Yapisi 12 – Degiskenler 13 – Genel Kaydediciler ve Sayi Sistemleri 14 – Sayi Sistemlerinde Ceviri Teknigi 15 – Kaydedicilerin Kullanimi ve Diger Kaydediciler 16 – Bit-Byte Kavramlari 17 – Bir Assembly Uygulamasinda Kullanilan Bolumler ve Assembly Ile Uygulama 18 – Gelistirmek 19 – Windows Tabanli Bir Assembly Uygulamasinin Genel Yapisi 20 – Kisaca Program Tanitimi, Include, Data ve Const Alanlari 21 – Programda Code Bolumu 22 – Kisaca API hakkinda ve WINDOWS_INC dosyadi 23 – Ilk Dialog Projesine Baslangic 24 – Dialog Penceresinin Yaratilmasi ve Hayat Proseduru 25 – ShowSystemFailure Procedure Tanitimi 26 – Sistemden Bellek Talep Eden NewMem Fonksyonu 1 27 – Sistemden Bellek Talep Eden NewMem Fonksyonu 2 28 – Ayrilan Bellegin Sisteme Geri Iadesi FreeMem Fonksyonu 28 – IntToStr Fonksyonu ve Kullanimi 30 – Temel Fonksyonlarin Kullanimi Ile Dialog Projesinin Tamamlanmasi 31 – Bazi Makine Dili Komutlari Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=290789 32 – Giris 33 – ADD 34 – AND 35 – CALL 35 – CBW, CWD, CWDE, CDQ 37 – CLC 38 – CMP 39 – CMPSBWD 40 – DEC 41 – DIV 42 – INC 43 – JUMP Komutlary 44 – Offset ve LEA Komutlari 45 – Load ve Store String Komutlari 46 – Loop Komutu Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=290789 47 – Mov Komutu 48 – Or ve Not Komutlari 49 – Push ve Pop Komutlari 50 – Rep Komutu 51 – Ret Komutu 52 – ROL ve ROR Komutlari 53 – SHL ve SHR Komutlari 54 – Test Komutu 55 – XCHG Komutu 56 – XOR Komutu 57 – Scas Komutlari 58 – Yapilar 59 – STRUCT Yapilari 60 – Donguler 61 – While Dongusu 62 – Repeat-Until Dongusu 63 – Break ve Continue Komutlari 64 – Windows Bilesenleri Hakkinda 65 – Resource dosyasi nedir Ne ise yarar 66 – Temel Bir Windows Uygulamasinin Cekirdegi 67 – Uygulamanin Sisteme Kaydettirilmesi ve WndProc Fonksyonunun Tanitilmasi 68 – Menunun Olusturulmasi 69 – Uygulamanin Calistirilmaya Ilk Hazirlanisi ve Menulerin Kullanilmasi 70 – Editor Programina Giris ve Open File Dialogu Kullanimi 71 – Save File Dialogu Kullanimi 72 – Rich Edit Nesnesi ve Kullanimi 73 – Bir Dosyanin Okunarak Editore Yuklenmesi 1 74 – Bir Dosyanin Okunarak Editore Yuklenmesi 2 75 – Cut, Copy, Paste, Undo ve Delete Menulerinin Calistirilmasi 76 – Kisayol Tuslarinin Calistirilmasi 77 – Toolbar Nesnesinin Olusturulusu ve Kullanimi 78 – Toolbar Buttonlarinin Calisir Hale Getirilmesi 79 – Statusbar Nesnesinin Yaratilmasi, Resize Edilisi ve Bolumlere Ayrilmasi 80 – CapsLock ve NumLock Tuslarinin Statusbarda Gosterilmesi 1 81 – CapsLock ve NumLock Tuslarinin Statusbarda Gosterilmesi 2 82 – About Dialogunun Hazirlanisi 83 – View Menusunu Olusturmak, Registery Kullanimina Hazirlik 84 – Menu SonDurumlarinin Registerye Kaydedilmesi ve Okunmasi 85 – Statusbar ve Toolbar Nesnelerinin Ilgili Menuler Ile Gizlenmesi ve Gosterilmesi 86 – Options Ekrani Uzerinde Property Sheet Dizayni 87 – Font Dialogu Yardimiyla Bir Fontun Secilmesi 88 – Secilen Fontun Editore Uygulanmasi 89 – CheckBox ve Radio Button Kullanimi 90 – Disk Uzerinde Bir Klasor Secmek 91 – Dosyanin Diske Kaydedilmesi 92 – Find Dialogunun Olusturulusu 93 – New Instance ve Exit Islemleri 94 – TreeView ve ListView Bilesenleri 95 – TreeView 96 – TreeView Uzerinde Image Kullanimi 97 – ListView Kullanimi 98 – Araçlar 99 – AsmStudioInstall 100 – Help 101 – Projeler[/b] 6 Part'lık Rapid için tıklayın. ![]() Ayrıca Torrent için burdan. Assembly For Windows Görsel Eğitim Seti [Türkçe] Torrent Download Düzenleyen TheVikinGs : 02-07-2009 at 10:02. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #277831 Yer: Ankara
Karma etkisi: 2416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 241202
|
Sağol Alperen abi, bu, bu bölümü canlandırmaya yeter
Saygılarımla...Bide bunun Assembly for Linux olanı var mı? Elimde hiç windowslu pc yok ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1929988
|
Alıntı:
Linuxe uyumlu olabilir, windows demesine bakma, kota sorunun yoksa ve zaten arşive alacaksan kur bir dene. Sorun olacağını sanmıyorum. Linux için varmı ayrıca bakarım biara. Ama sanmıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2797 Yer: Ankara
Karma etkisi: 9190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 918252
|
Çok sağlam bi kaynak teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
|
Alperen abi buranın canlanacağı yok
Ne yapsak? ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268849 Yer: türkiye
Karma etkisi: 9149
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 914468
|
Çok teşekkürler bu dili bu zamandan sonra öğrenebilirmiyim bilmem ama öğrenmek çok işime yarardı doğrusu.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #283615 Yer: inde olsam konuşmazdım ;)
Karma etkisi: 4895
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 489034
|
çok yararlı olmus vall ellerinize emegınıze saglıK
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #111736
Karma etkisi: 113
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10714
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
|
Alıntı:
en azından. Ben sorun olacağını sanmıyorum tabi linux sistemlere kurduğumuz diğer windows görsellerine istinaden tahmini cevap verdim aslında. Ama bazen sorun yaratabiliyor.Teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|
Alperen abi sorun değil ben çözümü buldum NASM adlı assembler bu sorunu çözüyor intel'in 80x86 sintaks yapısına uygun assembly yazabiliyorum zaten linux asm'nin farkı $, %, ve kesmelerinin 0x80 gibi on altı taban kesmelerden oluşması ama intelinki bana daha kolay geliyor
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #357339
![]() Karma: 10
|
Cok Saol Arkadaşım Programlamaya assemblyden baslamaya karar verdim bu cok ii oldu. Birde sizce dogru mu assembly ile baslamam_?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
|
ActiveCX, yaptığınız çok iyi birşey oldun görün ileride çok rahatlayacaksınız, eğer profesyonelleşirseniz herşeyi assembly'de yazabilirsiniz(notepad, dil derleyici) vs... . Hatta kendi dilinizi bile inşa ederken kolaylık sağlar(Bu baya zor iş ama anlarsınız. Yani kolay iş değil
). Neyse sorununuz olursa assembly bölümüne veya genel programlama yazın değerli programcı arkadaşlar veya The VikinGs, Ben... vs yardımcı olabiliriz. Network ile işiniz olursa'da aklıma gelen BorderLiNe, pentimento vs... size yardımcı olur. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #363674 Yer: On Earth
Karma etkisi: 1393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 139065
|
bende programcılık öğrenmek istiyorum burdan başlayayım diye düşündüm, şu dosyalar insin izlemeye başlıyıcam
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #406075
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar herhalde herkes programı indirmeden yorum yapıyor programı ben iki kere indirmeme rağmen çalışmıyor
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Bende bu seti indireli çok oluyor,kimseye tavsiye etmiyorum,adam anlatımı yaparken ha öldü ha ölecek.Periyodik aralıklarla travma geçirebilirsiniz bu seti izlerken...
Daha iyisi çıkana kadar ; en iyisi bu diyebiliriz,ancak... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| assembly egitim seti |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|