Assembly ile yazılmış exe yi açmak???Başlıkta yazdığım gibi bunun için hangi yöntemi önerirsiniz üstadlar elimde bir program var onu editlemek istiyorum :)
Konu yunusxxl tarafından açılmış, 1144 kişi tarafından görüntülenip, 11 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Assembly ile yazılmış exe yi açmak??? konusundaki toplam yorum: 11, okunma sayısı: 1144. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #414991
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -21415
|
Başlıkta yazdığım gibi bunun için hangi yöntemi önerirsiniz üstadlar elimde bir program var onu editlemek istiyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Exe şeklindeki programları pek editlemek olmuyor ama,resource hacker var onu bir dene.Büyük ihtimalle olmaz.Bu tip programlar dene olmazsa Hex Editör dene ama onun ne işe yaradığını pek bilmiyorum zor bir program
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Hızlı Çırak
|
Alıntı:
Hexe editörle ve diger proğramlarla denedim ama olmadı yardımcı olcak üstad varmı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Dostum sen eğer Türkçeleştirmek falan istiyorsan o iş için yapılmış programlar var.Ama işlevsel bi değişiklik yapıcam diyorsan yapılması pekte mümkün değil.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
|
Hocam bilgisayarda herşeyi yapmak mümkün yeterli alt yapı olduktan sonra, türkçeleştirmek gibi şeylerle uğraşmak için değil, programda bazı bölümleri kendime göre düzenlicem sadece. Üstadlar yardımcı olur inşallah
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
Arkadaşım öyle herşeyi yapmak mümkün olmuyor malesef dediğin gibi olsaydı adobe ps şevket fota şap olurdu.
Ne yapmak istediğini tam olarak anlatırsan daha çok yardımcı olur insanlar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130925 Yer: !stanbul
Karma etkisi: 5166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 516048
|
işlevsel olarak değiştirmek mümkün değil.
eğer mümkün olsaydı windows kaynak kodlarına ulaşılırdı ve linux gibi windows dağıtımları yayılmaya başlardı ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=354749 yapabileceklerin sadece görüntüde kalır. ama çok istiyorsan o programın başkası tarafından kodlanmış olanını bulabilirsin. mesela windows üzerindeki birçok yazılım linux üzerinde çalışan açık kaynak kodlu olanını bulup kodlarını kontrol edebilirsin. yada windows platformu için yazılmış açık kaynak kodlu programlarda bulabilirsin. örnek olarak forumumuzda birçok açık kaynak kodlu yazılım bulunmakta |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hızlı Çırak
|
Sagol cevap için üstadım, ben basit bir örnek veriyim yapmak istediğim kaynak kodunu değiştirmek değil bir proğramı yada virüsü kendi tarafıma çekme fikri geldi aklıma
Programı açıp kendi bilgilerimi girip kullanmak istiyorum bunu flash swf dosyalarında çok kolay yapıyorum.Exe uzantılı dosyalardada olur diye düşünüyorum bir örnek vermek gerekirse bugunlerde çok popüler olan binlerce kişinin kullandığı bi program. LockerzNotify.exe diye bunu yazan arkadaş assembly ile yazmış ve içine kendi internet adresini eklemiş firewalla bu programı takip ettiğim zaman belirli aralıklarla belirlenen adreslere baglanıyo. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=354749 En tehlikeli virüsler assembly ile yazıldıgını düşünürsek bunun gibi bi çok programı kendimize göre editleyebiliriz diye düşündüm eksiklerim varsa üstadlar düzeltsin ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
Dediğinden anladığım kadarıyla sen editlemek değilde,içersinde kendi trojanını falan koymak istiyorsun sanırım.Bunu yapabilirsin binder programlarıyla.Yani mesela kendi exeni baska bir exeyle birleştirmek istiyorsun değilmi ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hızlı Çırak
|
O değil hocam düşündüğüm yapmak istediğim, trojanı yada programın içindeki mail,dns,ip,ftp gibi adresleri kendime göre uyarlamak virüsü kendi tarafıma çekmek kısaca
![]() Mesela bir program var bende şimdi belli aralıklarla bir siteye ping atıyo site aktif olunca bir uyarı sesi verip programı yazan elemanın kendi sitesine baglanıyor burdaki bilgileri değiştirmek istiyorum. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #277831 Yer: Ankara
Karma etkisi: 2416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 241202
|
Bunu yapmak için öncelik kaynak koda derleyiciye ve kernel32 API'lerine ihtiyacın var. Mesela ne tehlikeli virüs var; saphire... Aklıma geldi(işlevsellik açısından).. bu virüs kernel32 apilerini kullanarak winsock'u kulanıp rastgele adres üretiyor, dediğim gibi kaynak kodunu bulup kernel32 apilerini incelemen ve kendine göre editlemen gerek kolay gelsin
![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Hızlı Çırak
|
Alıntı:
Bundan sonra hangi işlemleri yapmam gerekiyor internette fazla bi kaynak yok önerebilceginiz bi kaynak varmı ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|