Asterisk ve telefon yonetimi yardımArkadaşlar şirketrimizde telefon yonetimi için asterisk kullanıyoruz.Telefonalrımızıda linksys nin pap2 voıp cihazları uzerinde kullanıyoruz.linksysnin configurasyonu hakkında ve telefon istemine dahil edilmesinde bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Daha once hiç kullanmadım.web arayuxzu
Konu HYPERVİSOR tarafından açılmış, 433 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Asterisk ve telefon yonetimi yardım konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 433. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
Arkadaşlar şirketrimizde telefon yonetimi için asterisk kullanıyoruz.Telefonalrımızıda linksys nin pap2 voıp cihazları uzerinde kullanıyoruz.linksysnin configurasyonu hakkında ve telefon istemine dahil edilmesinde bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.Daha once hiç kullanmadım.web arayuxzu ile sisteme uyumlu hale getiriyorum fakat bir tulu santrala dahil edemedim.bu olyı nasıl gerçekleştiriyoruz.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #178473
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Eğer asterisk ile ilgili bir sorunun var ise orcun.yilmaz@aronis.com.tr adresinden bana ulaşabilirsin
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|