asus M5A78L-M LX+AMD FX 4100 kapanma sorunu

Pc olduk olmadık yerde kapanıyor bi anlam veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim CPU Türü AMD FX 4100 QuadCore Anakart asus M5A78L-M LX http://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/ Çipset AMD 760G, AMD K15 Ram Kingston 4gb Konu imaginary_husen tarafından açılmış, 443 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar > Donanım
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: 4100 asus kapanma lxamd m5a78lm sorunu
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
asus M5A78L-M LX+AMD FX 4100 kapanma sorunu konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 443.

Eski 22-12-2011, 15:11   #1
imaginary_husen
Çırak

imaginary_husen's Avatar

Üye numarası: #69103
Yer: Zonguldak\Ereğli
Karma etkisi: 0 imaginary_husen seviye: 10
Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder
asus M5A78L-M LX+AMD FX 4100 kapanma sorunu

Pc olduk olmadık yerde kapanıyor bi anlam veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim

CPU Türü AMD FX 4100 QuadCore
Anakart asus M5A78L-M LX http://www.asus.com.tr/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/
Çipset AMD 760G, AMD K15
Ram Kingston 4gb dd3 1600mhz 2x2
Ekran Kartı NVIDIA GeForce 9600 GT (1024 MB)
HDD 1Tb Samsung 7200rpm sata + 500gb Seagate 7200rpm sata
PSU Aopen 400W
İşletim sistemi Win 7 home premium 64bit sp1

anakartın all core unlocker özelliğini açmıştım tekrar kapattım belki ondandır diye ama yine aynı sorun devam ediyor youtube dan video izlerken bile bazen hiç bişey yapmıyorken durduk yere kapanıyor oyun oynarken daha hiç kapanmadı en az 3 saat oynadığım halde(1 kere mame emulatöründe king of fighters oynarken kapandı)

AMD FX İşlemci Model Numarası ve Özellik Karşılaştırması
Model Numarasi Frekans Toplam L2 Önbellek L3 Önbellek Paketleme Termal Tasarim Gücü CMOS Teknolojisi
FX 8150 3.6/4.2 GHz 8 MB 8 MB socket AM3+ 125 W 32 nm SOI
FX 8120 3.1/4.0 GHz 8 MB 8 MB socket AM3+ 125 W 32 nm SOI
FX 8100 3.1/3.7 GHz 8 MB 8 MB socket AM3+ 95 W 32 nm SOI
FX 6100 3.3/3.9 GHz 6 MB 8 MB socket AM3+ 95 W 32 nm SOI
FX 4100 3.6/3.8 Ghz 4MB 8MB socket AM3+ 95W 32nm SOI

AMD64 Teknolojisi
Evet
Es zamanli 32- ve 64-bit bilgi isleme Evet
L1 Ön Bellek (Komut + Veri), her bir çekirdek için 128KB (64KB + 64KB)
L2 Önbellek (çekirdek basina 1 MB) 8 MB veya 6 MB veya 4 MB
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=517378
L3 Önbellek 8 MB (paylasimli L3)
HyperTransport™ Teknolojisi
HyperTransport™ Teknolojisi, 4000 MT/sn'ye kadar full dupleks ya da 16,0 GB/sn'ye kadar I/O Bant genisligi
Entegre DDR3 Bellek Denetleyicisi Evet
Bellek Denetleyici Genisligi
128 bit
Desteklenen Bellek Türü DDR3 1866'ya kadar
Bellek Bant Genisligi 21 GB/sn'ye kadar çift kanalli bellek bant genisligi
Toplam Islemci-sistem Bant genisligi (HyperTransport arti bellek bant genisligi) maksimum 37 GB/s
Islem Teknolojisi 32 nanometre, SOI (yalitimli silikon) Teknolojisi
Paketleme AM3+
Termal Tasarim Gücü 125 W ve 95 W

o kadar araştırdım ve anakartı asus seçtim alırken çok güvenerek ve beğenerek aldım
Anakart özellikleri
Özellikler
CPU Desteği Bu anakart benzersiz L3 önbellek ve yüksek overclock kabililyeti sunan AMD® Soket AM3 multi-core işlemcileri destekler. Çift-Kanal DDR3 bellek desteği, HyperTransport™ 3.0 tabanlı sistem veriyolu üzerinden 5200MT/s veri transferi sunar. Bu anakart aynı zamanda yeni teknoloji ile üretilmekte olan 32nm AMD® işlemcileri destekler.

AMD AM3+ FX™/Phenom™ II/Athlon™ II/Sempron™ 100 Series Processors
Supports CPU up to 95 W
AMD Cool 'n' Quiet™ Technology
* 32nm AM3+ CPU is supported by BIOS version 0401 and later
Chipset AMD 760G (780L)/SB710
Memory 2 x DIMM, Max. 8GB, DDR3 1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 Hz ECC, Non-ECC, Un-buffered Memory
Dual Channel Memory Architecture
* Refer to www.asus.com or user manual for the Memory QVL (Qualified Vendors Lists).
* Due to OS limitation, when installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Install a 64-bit Windows® OS when you want to install 4GB or more memory on the motherboard.
* AMD FX Series CPU on this motherboard supports up to DDR3 1866MHz as its standard memory frequency.
* AMD AM3 100 and 200 series CPU support up to DDR3 1066MHz.
System Bus Up to 5.2 GT/s HyperTransport™ 3.0
Graphic Integrated ATI Radeon™ HD 3000 GPU
VGA output support : RGB port
- Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536 @ 75 Hz
Maximum shared memory of 1024 MB
Hybrid CrossFireX™ Support *1
Supports DirectX 10
Expansion Slots 1 x PCIe x16
2 x PCIe x1
1 x PCI
Storage AMD SB710 controller :
6 x SATA 3Gb/s port(s), blue
Support Raid 0, 1, 10, JBOD
LAN Realtek® 8111E , 1 x Gigabit LAN Controller
Audio Realtek® ALC 887 8-Channel High Definition Audio CODEC *2
USB Ports AMD SB710 controller :
10 x USB 2.0 port(s) (4 at back panel, gray, 6 at mid-board)
Overclocking Features
Overclocking Protection :
C.P.R. ( CPU Parameter Recall ) CPU ayarlarına Geri Dönüş
[C.P.R.(CPU Parameter Recall)] BIOS C.P.R. özelliği ile overclock işlemi sırasında bir hata oluşabilecek bir sorun karşısında CPU ayarlarını varsayılan ayarlara geri yükler. C.P.R., kasayı açma ve RTC verilerini temizleme gibi işlemleri elimine eder. Sistemi kapatıp tekrar açar ve CPU parametrelerini varsayılan ayarlara geri döndürür.

Special Features
ASUS Power Design :
- ASUS EPU-4 Engine En Verimli Enerji Yönetimi!
ASUS EPU (Energy Processing Unit) Dünyanın ilk gerçek zamanlı enerji tasarrufu sağlamaya yarayan toplam sistem güç yönetimidir. Sistemin yük durumuna göre otomatik olarak en ideal enerji dağılımını sağlar. Güç tasarrufunun yanı sıra tüm bileşenlerin en optimum düzeyde güç kullanmasını ayarlayarak, daha uzun ömürlü olmalarına yardımcı olur.

Turbo Key ASUS Turbo Key, tek bir tuşa basarak sisteminizi overclock etmenizi ve performansınızı arttırmayı sağlar. Sadece küçük bir ayar ile önceden kaydettiğiniz ayarlarınızı tek bir tuşa basarak geri yükleyebiliyorsunuz ve bunu yaparken de ne oynadığınız oyundan çıkmak zorunda kalıyorsunuz ne de yaptığınız başka bir işiniz bölünüyor.

Core Unlocker Gerçek Çekirdek Performansını Ortaya Çıkarır!
ASUS Core Unlocker AMD işlemcilerin gizlenmiş sağlıklı çekirdeklerini en basit şekilde açığa çıkarmanızı sağlar, yapmanız sadece tek bir tuşa dokunmak. Karışık BIOS ayarları ile uğraşmadan ekstra çekirdeklerin getireceği performans artışını sağlar

ASUS Exclusive Features :
- AI Charger

- Anti-Surge Anti Surge Voltaj Koruması Sisteminizi Yüksek Voltaj Dalgalanması ve Kısa Devre Problemlerine Karşı Korur!
1. Anti-Surge Koruma gerçek zamanlı olarak ana voltaj hatlarını kontrol eder ve yüksek dalgalanmalara karşı sistemi korur.
2. Kısa devre ve ani voltaj yükselmelerinde sistemin kendini otomatik olarak kapatmasını sağlar.

ASUS Quiet Thermal Solution :
- ASUS Q-Fan
ASUS EZ DIY :
- ASUS CrashFree BIOS 3
- ASUS EZ Flash 2
- ASUS MyLogo 2
Back I/O Ports 1 x PS/2 keyboard (purple)
1 x PS/2 mouse (green)
1 x D-Sub
1 x LAN (RJ45) port(s)
4 x USB 2.0
1 x COM port(s)
1 x Parallel port(s)
3 x Audio Jack(s)
Internal I/O Ports 3 x USB 2.0 connector(s) support(s) additional 6 USB 2.0 port(s)
6 x SATA 3Gb/s connector(s)
1 x CPU Fan connector(s)
1 x Chassis Fan connector(s)
1 x S/PDIF out Header(s)
1 x 24-pin EATX Power connector(s)
1 x 4-pin ATX 12V Power connector(s)
1 x Front panel audio connector(s) (AAFP)
1 x Internal speaker connector(s)
1 x System panel(s)
Accessories User's manual
I/O Shield
2 x Serial ATA 3.0Gb/s cable(s)
BIOS 16 Mb Flash ROM, AMI BIOS, PnP, DMI v2.0, WfM2.0, SM BIOS V2.5, ACPI V2.0a
Support Disc Drivers
ASUS PC Probe II
ASUS Update
Anti-virus software (OEM version)
Form Factor uATX Form Factor
9.6 inch x 8.0 inch ( 24.4 cm x 20.3 cm )
Note *1: Refer to www.amd.com for the Hybrid CrossFireX selected GPUs.
*2: Use a chassis with HD audio module in the front panel to support an 8-channel audio output.

Şimdi bu işlerde Uzman arkadaşlardan ricam nerde yanlış yaptım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
imaginary_husen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 23-12-2011, 03:29   #2
fearless19
Forum Kalfası

fearless19's Avatar

Üye numarası: #388974
Yer: Yemez
Karma etkisi: 5642 fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000fearless19 seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Hocam aynı sorunla bende karşilaştim. Hatta Asusun bir cok modelinde boyle bir sorun var Forum Sitelerinde araştirma yaparsan bir cok konu bula bilirsin.Herkez farkli yollar ile cozumler bulmuştur.

BENİM KONUM

Benim sorunmda tam olarak nasl cozuldu bilmiyorum ancak suan hiç bir sıkıntı yok.anakarti 4 defa garantiye gondermiştim ama bir sonuc alamadim oradan.

Yaptigim birkac işlem:

Hiç bir donanim degişikligi ile sonuç alamadim. Anakart hariç.
Yazılımsal olarak ben Ses Driverından supheleniyordum.Ancak sen sistemindeki butun parcalarin Driverlarini CD sinden degilde Kendi sitesinden en gulcel olanini indir.
Ben xp / Win 7 2 sindede bu sorunla karşilaşiyordum.Ancak bi gun Win 7 Ses kartinin guncellemesini indirdi.Tam emin degilim ancak ondan sorna bir sorun kalmadi Bilgisayarda şuan hiç bir şekilde reset atmiyor.

Tekrar soyluyorm PC nin nasl duzeltini tam olarak bilmiyorm ama sizde akliniza ne geliyorsa yapın
fearless19 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 23-12-2011, 03:39   #3
ramo_21
Forum Ustası

ramo_21's Avatar

Üye numarası: #484380
Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555 ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000ramo_21 seviye: 2000

bende multı cod4 oynarken 10 dakıka sonra kendı kendıne kapanıyor..dv6 pavilion serisi 2.10 işlemci hızı 3 ram 1 paylaşımsız ekran kartı var ..
ramo_21 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-02-2012, 18:57   #4
imaginary_husen
Çırak

imaginary_husen's Avatar

Üye numarası: #69103
Yer: Zonguldak\Ereğli
Karma etkisi: 0 imaginary_husen seviye: 10
Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder
Talking

Arkadaşlar ilgi alakanız için çok teşekkür ederim son noktayı koyayım dedim sorun tamamen güç kaynağındanmış yetersiz geldiği için kapanıyormuş.
Şimdi hiç bir sıkıntım yok kullandığım ekran kartı zotac 9600GT 256bit 1gb kutusunun üzerinde minimum gerçek 450W 46A güç kaynağı ile kulanın yazıyor extreme power supply calculator diye bir site var ordan kontrol ettim benimki Tam sınırdaymış.
700W 56A psu aldım şimdi sorun kalmadı 4 çekirdek aktif PC cenavar gibi çalışıyor ayrıca anakart fiyatına göre çok iyi diyebilirim performans açısından.
Aynı dertten muzdarip arkadaşlar varsa önce derimki güç kaynağınız yeterlimi ona bakın. benim eski psu 450W ama gerçek 450 deilmiş.
imaginary_husen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 443.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
Asus Wireless sorunu ? uNiqueWolf Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları 1 09-08-2011 22:24
asus u50a ekran kartı sorunu CiCoZ Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları 3 04-04-2010 22:52
asus a7v8x bios ayarı sorunu ( lütfen acil yardım) carpe_diem38 Yardım 4 08-02-2010 20:02
asus da ses kartı sorunu Rua Mayor Yardım 6 20-01-2009 19:33

Gönderme Kuralları