Atatürk SlaytShowArkadaşlar Masaüstünüzde Atatatürk resimleri slyat olarak görebilmek ve istediğiniz zaman masaüstünüzdeki (wallpaper) Atatürkün olmasi istiyorsanız bu yazilim tam size göre... *10.YIL MARŞI çalarken heycan katan bir programdır... *pencerenin Açıklığı değiştirebiliorsunuz
Konu bbberke tarafından açılmış, 196 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Atatürk SlaytShow konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 196. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25165 Yer: Trabzon
Karma etkisi: 356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34451
|
Arkadaşlar Masaüstünüzde Atatatürk resimleri slyat olarak görebilmek ve istediğiniz zaman masaüstünüzdeki (wallpaper) Atatürkün olmasi istiyorsanız bu yazilim tam size göre... *10.YIL MARŞI çalarken heycan katan bir programdır... *pencerenin Açıklığı değiştirebiliorsunuz (%10..%50..&75..&100) Transparencity *Bittince butun resimler Buyuk boyutta seyredilebilecek...(aşamada) Not:Program haccettepe üniverstesi tarafından hazırlanmıştır. Program orjinal sayfası download Buda benim uploadım ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=67565 Download Rar pas: wardom.org Screenhots: ![]() Uyarı:Programda virüs buldum ben Kaypersky 6.0 ![]() Ben bir zararını görmedim aa ne olcağı belli olmaz işte onun screenhosts: ![]() Notcuk 2: İyi dekore edilmiş bir program masaüstüne kurduğunuz anda duvar kağıtlara değişiyo sağ alt köşede kendini toparlıyo ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|