Atatürk ' ün Ölürken Söylediği Son Söz..ATATÜRK'ÜN SON SÖZLERİ Her insanın karşılaşacağı ölüm gerçeğinin son saniyeleri geldiğinde, o sırada yanında bulunanlardan Dr. Neşet Ömer bey “Dilinizi göreyim efendim. Lütfen dilinizi dışarıya doğru çıkartın” diye telaşlanırken, Atatürk,
Konu ankaRAP+ tarafından açılmış, 11212 kişi tarafından görüntülenip, 109 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #198417 Yer: altı (06)
Karma etkisi: 6066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 605980
|
ATATÜRK'ÜN SON SÖZLERİ
Her insanın karşılaşacağı ölüm gerçeğinin son saniyeleri geldiğinde, o sırada yanında bulunanlardan Dr. Neşet Ömer bey “Dilinizi göreyim efendim. Lütfen dilinizi dışarıya doğru çıkartın” diye telaşlanırken, Atatürk, Dr. Neşet Ömer beye bakarak “VE ALEYKÜMÜSSELAM” diyerek gözlerini kapatmıştır. (Kılıç Ali’nin Anıları Sh 659. Hulusi TURGUT) Peki, o sırada Atatürk’ün yanında bulunanlar telaş ve çaresizlik içerisinde kıvranırlarken ve hiç gereği yokken Atatürk’ün “VE ALEYKÜMÜSSELAM” demesinin anlamı ne olabilir diye bir soru akla gelebilir. Böyle bir sorunun yanıtını Kur’an ayetlerinden öğrenelim. İşte Kur’an’ın söyledikleri: “Rabbimiz Allah’tır” dedikten sonra dosdoğru yolu izleyenlerin ölümleri anında melekler yanlarına gelirler: ‘Korkmayın, üzülmeyin, size söz verilen cennetle sevinin. Dünya yaşamında da, ahiret yaşamında da biz sizin dostunuzuz. Cennet’te canınızın çektiği ve istediğiniz her şey, esirgeyen ve bağışlayan Allah’ın bir ikramı olarak size sunulur’ diye kulaklarına fısıldarlar.” (Fussilet Suresi 30,31,32) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=222773 “ İyiliklerini içeren kitabı sağ tarafından verileceklere, melekler: ‘SELAMÜN ALEYKE’ derler.” (Vakıa Suresi 90,91) |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241550 Yer: imiz belli
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
Azraıl (as) ın selam ına karsılık vermıstır gıbıme gelıyor ama ???
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101533 Yer: Always pİİz BecAuSE İZMİTLİYİZZzzz
Karma etkisi: 9373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 936336
|
bunu duymuştum okumamıştım ama yazıyı görünce hemen tıkladım çok teşekkür ettim bunu dahada araştırıcam emeğine sağlık
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96379
Karma etkisi: 6264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 625645
|
Bu kadar insan hala Ata'ya dua etmektedir.. Mekanı cennet olsun
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241550 Yer: imiz belli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1040735
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #240632
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 867
|
sadece sunu söyleyim kapitalizmin ününde 3 engel var 3 antikor var bu 3unu oldurmek yok etmek onların isteği böylece kapitalizm damarlarında herkezin daha rahat gezecek.. kapitalizm derken aslında kapitalist devletler kapitalizmin "para kimde ise güc ondadır" kuralını kullanıp kendinden gücsüzü sömürüp daha guclu olma.. neyse uzun uzun kapitalizmi anlatmayalm.
yok edilmesi aslında 3 ikondur. 1-Ernesto Che Geuvara (yanlıs yazmıs olmam muhtemel) 2-Islam 3-Atatürk neden bunlar 1-ikon kominizmin 1 numaralı dusmanı sistemsel zıttının efsaneleşmiş bir kisisi. 2-İslam neden -> 1- kilisenin isteği 2- su an sömürdükleri tüm devletlere bakın eskiden osmanınlının korudug devletler (sırf bu konuda kitap yazılır hatta vardırda neys.) 3-kapitlazimde ben vardır herkes ben ben der böyle bir toplımun bölünmeye ihtiyacı yoktur zaten bölünmüstür.. islamda ben diyemezsiniz islamda ben yok biz vardır. 3- ikon ataturk -> anti kapitalist ve anti kominist yani ne kapitalist ne kominist bu da kapitalizmin yeni düşmenı demek.. nasıl yok etmeye calısıyorlar 1980 -1990 > kominist yazarlar düşünürler gençler fişlendi 1990 2002 > milliyetciler fişlendi Fişleniyor. 2008 > sıra dıncıler de (dinci demiyelim aslında sağcı diycem olmayacak.. akpci diycem yanlış kaççak. nasıl desem.. islami düşünen insanlarımız diyelim.. ) bunlara bunlar dinci gerici bunlar söle böle diye simdi bunlar fişleniyor geriye itilip toplumdan koparılıyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=222773 taktik hep duydugumuz böl parçala yönet. koministi sosyalisti ayır milliyeticiyi türkçü kurtcu de ayır.. atatürkcüyü dinci(bu terimi sevmiom ama bunu diyince beni anladıgınızı düşünüyorum) atatürkcüye dinci sen imansızsın diyor öbürü ona yobaz.. iste unutulan kemalizm ile isam çelişmez. celiştirip birbirlerine kırdırıyorlar. azraile de selam vermiş olsa aslında büyük resmi göremeye calısın derim kelimeye takılı kalmayın derim.. aklıma gelmişken söylemedne edemeyeceğim ataturk ölmemiş öldürülmüştür nasıl siroz tedavisinde biliçli olarako zaman dahi kullanımı yasak olan ilaçlar verilmiştir. hatta bunu m.kemale söylendiğinde gel seni avrupaya götürelim burda iyileştiremiyorlar zehirliyorlar vs. dediklerinde demiştir "beni türk hekimlerine emanet" demiştir.. benim bildiklerim bu yönde yanlış bildiğim varsa söyleyin birlikte doğruyu bulalım. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #111494 Yer: İstanbul/Beyoğlu
Karma etkisi: 497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 49173
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #142720 Yer: Malatya
Karma etkisi: 4408
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 440252
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95620
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5881
|
İnsan böyle şeyler okuyunca .... içi bir ürperiyor ve
bazen özür dilerim Atam, senin ilkelerine, kurduğun Cumhuriyet'i emanet ettiğin Gençler olarak doğru ve tam olarak sahip çıkamadık diyorum ![]() |
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145009
Karma etkisi: 2742
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 273591
|
Atatürk.le uğraşanların başına
ATATÜRK.ten büyük TAŞ.lar düşşün.... |
|
|
|
|
#11 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #54690 Yer: imi Söylersem Seni Öldürmem Gerekir.
Karma etkisi: 19682
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1966362
|
meleklere mi dedi? yoksa doktoru yeni geldi diye düşünüp ona mı dedi bilmem.. ama büyük adamdır atatürk.. büyük adam...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #186371 Yer: ๒เlﻮเรคאคгı๓ıภ ๒คşı
Karma etkisi: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4510
|
allah gani gani rahmet eylesin
şimdi ülkeyi yöneten insanları(!) düşününce içim kan ağlıyor bkz(!): olanın bir abartma olduğunu beliritir. Tam tersi olduğu kanısına vardırır. Örnek: Tayyip mübarek insandır.(!) |
|
|
|
|
#13 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #114310
Karma etkisi: 400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 39429
|
sağol.........
|
|
|
|
|
#14 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #214082
Karma etkisi: 219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21461
|
önemli ve bilinmesi gereken bi konu...aydınlattğın için teşşkür ederim.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #265254
Karma etkisi: 11487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1147900
|
bazıları sandalyeden düşmesin bunu okuyunca :S
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|