Atatürk'ü anlıyor musunuz ??

Merhaba arkadaşlar ( merhaba : benden sana zarar gelmez ) Forumda bu birkaç gündür dikkatimi çekiyor, özellikle arapça-türkçe ezan sonrasında gerçekten irdelenmesi gereken bir mesele haline geldi. Mevzu dilimiz ile Konu Darth Revan tarafından açılmış, 2037 kişi tarafından görüntülenip, 42 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Milli ve Dini Unsurlar > Milli Unsurlar > Türkçe ve Türkçe kullanımı
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: anliyor ataturku musunuz
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Atatürk'ü anlıyor musunuz ?? konusundaki toplam yorum: 42, okunma sayısı: 2037.

Eski 15-08-2008, 22:50   #1
Darth Revan
Daimi Üye

Darth Revan's Avatar

Üye numarası: #14481
Karma etkisi: 273 Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000
Atatürk'ü anlıyor musunuz ??

Merhaba arkadaşlar ( merhaba : benden sana zarar gelmez )

Forumda bu birkaç gündür dikkatimi çekiyor, özellikle arapça-türkçe ezan sonrasında gerçekten irdelenmesi gereken bir mesele haline geldi. Mevzu dilimiz ile ilgili.

Atatürk'ü anlıyor musunuz? Atatürk'ü ne kadar anlıyorsunuz?

Durun, öyle hemen cevap vermeyin. Öncelikle yazımı baştan sona okuyun.

Ezan'ı türkçe okuyalım diyor bazı arkadaşlar. iyi hoş. Ancak dikkat dilmesi gereken mevzular ki, ülkece türkçeden çok kopuğuz. Yazım dilimiz bitmiş durumda.
- Gençleri bir türkçe harf kullanmama hastalığı sarmış. "We, war, turkche, sheyda, yhaaa" gibi abuk subuk kelimeleri buna örnek gösterebilirim.
- İnsanları, "birşey biliyoruz" görünmek için ingilizce kelime kullanmak hastalığı sarmış. Demogolji, sofistike, illimunasyon, inovasyon,komplike, direkt gibi. Halbuki bu kelimelerin hepsinin türkçesi var.

Dahası ve en önemlisi, Türk milleti bir islam topluluğudur. Haliyle de islamiyetle beraber kültürümüzde olumlu yönde değişmeler olmuştur. Fars ve arap kültüründen çok şey kazanmışızdır. Bunlar kabul edilmiştir tüm toplumca. Sebebi islam toplumu olmamızdır.
Eğer ki bir Yahudi toplu olsaydık derdik gki, dilimizde ingilizce ve fransızca kökenli kelimeler var, ağzımızı eğe eğe konuşuyoruz ne kadar güzel. Yok böyle birşey

Şimdi gelelim işin en can alıcı kısmına
Atatürk'ün nutuk isimli kitabını okudunuz mu? Bayağı vardır nutuk.. ve çok da ağır bir kitaptır. Kullandığı dile dikkat ettiniz mi. Kullanılan dil Türl-islam kültürünün ortaya koyduğu Türkçe'dir. Buna OSmanlıca denir. Ama yeni bir ülke kurulması hasebi ile dilimizin adı Türkçe olarak kaldı. çünkü bunun böyle olması gerekiyordu.

Evet, anlıyor musunuz nutuk kitabında Atatürk'ün ne dediğini? Anlayabiliyor musunuz? Keliemler ağırlıklı olarak bugün bazı kişilerin ezanı duymak istemediği dilden gelme. Anlaması o kadar zor ki nutuğu. Ve dilimizi o kadar yozlaştırmışız ki, ulu önderin ne dediğini dahi anlayamıyoruz.

Kimse bana yoktan yere anlıyorum demesin. 100 insandan 1 kişi ancak anlar Atatürk'ü hakkı ile. İngilizce bir kelime yerleşme çalışıyor bu zamnlarda dlimze, onunla sizi durumu anlatayım : Fanatikliğin luzumu yok, dürüst olun.
Fanatik : Bir kimseye veya bir şeye aşırı düşkünlük ve tutkuyla bağlı olan.

Sırf Atatürk ismi geçiyor diye, Atatürk'ün ne dediğini anlamadan, kör tutkuyla "ben anlıyorum" demeyin sakın. Önce oturun, okuyun, çözün ulu önderin cümlelerini. Gerçekten neler demiş anlayın. Çok ağır , çok edebi, çok dolu dolu, çok zekice sözler. Her cümleden zeka fışkırıyor.

Ama çözebilmeniz için eski Türkçe'yi, daha doğrusu has be has Türk-İslam kültürünün oluşturduğu Osmanlı Türkçesini bilmeniz gerekiyor. Bugün konuştuğunuz gavurcadan bzoma Türkçe ile Atatürk'ü anlayamazsınız.

Nasıl ki nutuğu okuyabilmeniz ve anlayabilmeniz için Türkçe'yi öğrenmeniz gerekiyor, ezanı da anlamak isteyen onu o diliyle kabul edecek. Kuran'ı da anlamak isteyen ya oturur sağlam bir meal okur. Ya da oturur arapça öğrenir. Kimse gereksiz bahanelere girişmemeli.

Atatürk'ü anlamak, kolay değildir. Atatürkçü olmak kolay değildir. Atatürk'çüyüm diyebilmek yürek ister. Atatürk'ü kendi dönemindeki insanlar dahi zor anlamış, siz 20-30 senelik hayat tecrübenizle nasıl bu kadar rahat anlamaya çalışıyorsunuz ki?

Lütfen Atatürk ismini anarken, Türk diline ve islama aki şeyler söylemeyin. Bu bizim değerlerimize ve kim olduğumuza doğrudan başkaldırıdır. Ve gerçek cehalettir.

Buyrun size 10.yıl nutkundan son derece basit bölümler sunuyorum. Aklında tercüme edebilen, üstelik de anlayabilen babayiğit arkadaşlarımın, kardeşlerimin "alnından" öpüyorum

Sevgiler...

-----------------------------------------------------

"...Şunu da ehemmiyetle tebaruz ettirmeliyim ki...
...milli birlik duygusunu mütemadiyen ve her türlü vasıta ve
tedbirlerle besleyerek inkişaf ettirmek milli ülkümüzdür.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=225845
...Bahtiyarım ki, bu sözlerimin hiç birinde milletimin hakkımdaki
itimadını sarsacak bir isabetsizliğe uğramadim
... bundan sonraki inkişafi ile, atinın yüksek medeniyet
ufkundan yeni bir güneş gibi doğacaktir.
...Türk milletinin,
yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda, elinde ve kafasında
tuttuğu meşale, müspet ilimdir."

Hediyelerim de var Bu konu için ayrıca

Hediye 1 : Alın Bu da ASIL NUTUKtan bir sayfa, anlayanın aynı şekilde alnından öpüyorum

Hediye 2 : Bunlar Atatürk'ün kendi el yazısı ile 10.yıl nutku

Hediye 3 : Atatürk'ün kendi el yazısı ile Vasiyeti

"Malik olduğum bütün nutuk ve hisse senetleriyle Çankaya'daki menkul ve gayrimenkul emvalimi Cumhuriyet Halk Partisi'ne atideki şartlara, terk ve vasiyet ediyorum:

1. Nutuk ve hisse senetleri, şimdiki gibi, İş Bankası tarafından nemalandırılacaktır.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=225845
2. Her seneki gibi nemadan, nispetleri şerefi mahfuz kaldıkça, yaşadıkları müddetçe, Makbule'ye ayda bin, Afet'e 800, Sabiha Gökçen'e 600, Ülkü'ye 200 lira ve Rukiye ile Nebile'ye şimdiki yüzer lira verilecektir.
3. Sabiha Gökçen'e bir ev de alınabilecek, ayrıca para verilecektir.
4. Makbule'nin yaşadığı müddetçe Çankaya'da oturduğu ev de emrinde kalacaktır.
5. İsmet İnönü'nün çocuklarına yüksek tahsillerini ikmal için muhtaç olacakları yardım yapılacaktır.
6. Her sene nemâdan mütebaki miktar yarı yarıya, Türk Tarih ve Dil Kurumlarına tahsis edilecektir."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

---------------------------------

Okuyan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Dilinize ve kültürünüze sahip çıkın arkadaşlar

Düzenleyen Darth Revan : 15-08-2008 at 22:54. Sebep: vasiyet, resmini ekranlarınıza sığması için küçülttüm
Darth Revan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 15-08-2008, 22:55   #2
TrancEnergy
Forum Ustası

TrancEnergy's Avatar

Üye numarası: #20670
Yer: İstanbul
Karma etkisi: 3272 TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000

Şimdi Atatürkçü olup Atatürkü Anlamak için el yazısını okuyup anlamakmı gerekiyor ?
TrancEnergy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 15-08-2008, 23:05   #3
Darth Revan
Daimi Üye

Darth Revan's Avatar

Karma etkisi: 273 Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000Darth Revan seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi TrancEnergy. Mesajı Göster
Şimdi Atatürkçü olup Atatürkü Anlamak için el yazısını okuyup anlamakmı gerekiyor ?
Burası geyik bölümü değil arkadaşım. Nutuku modern Türkçeye çevrilmemiş haliyle oku bakalım. Gerçekten Atatürkçüyüm diyorsan evinde vardır. Bende farklı senelerin basımlarından tam 3 cilt var. Burası ciddi tartışmaların döndüğü bir ortam. Kültürel mirasımızla dalga geçilmez.

Ek : Flood yapmaya gerek yok, asıl mesajına yazabilirsin. Burası Türkçe dil kullanımı geyik değil. Ciddi şeylerin konuşulduğu bir alan. Rengimi saldım diyorsan bunu bir ben değil, herkes görür.. Eyvallah. -de veririm +da veririm. Karma denilen şey genel yargılara göre iyi veya kötü hareket ve davranışların sonucuna bakar. iyi birşey yapsaydın + alırdın. Zaten hemen çocuk gibi karşılığını vermiş misillemesini yapmışsın. daha da bir rezil ettin kendini

Ek 2 :
Alıntı:
Sen Bana Tavsiyede Bulunacağına Ben Sana Tavsiyede Bulunayım....!!!
Bak İRAN senin Gibileri Eğitmek İçin Kamp Açmış Git Kaydını Yaptır.
Ciddiyetsizliğini ve cehaletini resmen döktün ortaya. Konuyu saptırmak için elinden geleni yaptın. Burda gerçek Atatürkçüler ve isminin ardında duran ne idüğü belirsizler ayrılıyor. Seni eledim kardeşim
Atatürkçüyüm diyen el kaldırsın lütfen. Görmek istiyorum, ulu önderin izinden giden o güzel insanları

Ek 3 : Misilleme kelimesini kullanma sebebim , ki kelimenin anlamını iyi bilirim,benim sana kötü amaçla onu yaptığımı düşünmendir. Ayrıca bu yazıları hiçbir yerden kopyalamadım. oturup 45 dakika kadar bir süre harcayıp herkesle paylaşabilmek için yazdım. Burası "bilginin adresi" değil mi? Şaklabanlığa gelmedik değil mi?
Üye numarama bakacak olursan eğer senden bile eski bir üye olduğumu görürsün. O kadar yukardan uçma.
Makaveli kardeşim, ben bu başlığı güzel sebeplerle iyi üdşüncelerle açtım ama 1 kii tek başına olayı batırmaya farklı yönlere çekmeye yetiyor. Daha fazla cevap vermeyeceğim konunun uzamaması için. Yukardaki ana metin esastır
Saygılar

Düzenleyen Darth Revan : 15-08-2008 at 23:37. Sebep: ek1, ek2, ek3

Eski 15-08-2008, 23:12   #4
TrancEnergy
Forum Ustası

TrancEnergy's Avatar

Karma etkisi: 3272 TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000TrancEnergy seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi zephon Mesajı Göster
Burası geyik bölümü değil arkadaşım. Nutuku modern Türkçeye çevrilmemiş haliyle oku bakalım. Gerçekten Atatürkçüyüm diyorsan evinde vardır. Bende farklı senelerin basımlarından tam 3 cilt var. Burası ciddi tartışmaların döndüğü bir ortam. Kültürel mirasımızla dalga geçilmez.
Ciddi??? Karşımda Ciddi Birini Görmüyorum...

Benım Konuna Vermek İstediğim Cevap Buydu Bunu Verdim...

Sendenmi Öğrenicem Burasının Ne oLduğunu.?

-k Vermişsin Ben Buraya Geyik Yapmak İçin Gelirim. İstediğim Her Konuyada Geyik Mesaj Atarım. Kimse Bu Güne Kadar Beni Uyarım Burasının Ne oLdugunu Anlatmaya Çalışmadı. Sende Uğraşma Cevabımı Beğenmediysen. Sus Konunla İlgili Cevap Gelince Yaz....

Eski 15-08-2008, 23:16   #5
ULUBATLI!
Forum Ustası

ULUBATLI!'s Avatar

Üye numarası: #137514
Yer: siyah gök beyaz:)
Karma etkisi: 4385 ULUBATLI! seviye: 2000ULUBATLI! seviye: 2000ULUBATLI! seviye: 2000ULUBATLI! seviye: 2000ULUBATLI! seviye: 2000ULUBATLI! seviye: 2000ULUBATLI! seviye: 2000ULUBATLI! seviye: 2000ULUBATLI! seviye: 2000ULUBATLI! seviye: 2000ULUBATLI! seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Avatarda bol rötüşlü Atatürk resmi..

Ağzında değiştirilmiş bursa nutku..

Şööle bol pohpohlu bide imza yapar birde kemalistt e garma basarsan

Atatükçüsün birader

Bu arada,,

Birde rozet alacan rozatsiz olmaz

Alıntı:
Bu Ne Demek Bilader...!!! Benım Avatrımla ATATÜRK'ün Ne Alakası Var?????
E Atatükçü olmak istemiyomusun..tavsiye ediyoruz

Ve birde CeHaPe ye kaydın olması gerekiyo,

Ben Berçek Atatürkçüyüm sen değilsin diyenleden gördüm

Düzenleyen ULUBATLI! : 15-08-2008 at 23:23.
ULUBATLI! Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 15-08-2008, 23:19   #6
TrancEnergy
Forum Ustası

TrancEnergy's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ULUBATLI/ Mesajı Göster

Atatükçüsün birader

Bu arada,,

Bu Ne Demek Bilader...!!! Benım Avatrımla ATATÜRK'ün Ne Alakası Var?????

Bizim Atatürkçülüğümüz Rozetle Posterle oLmaz.....

Bizim "SİMGE" ye İhtiyacımız Yoktur.

Sen Bana Tavsiyede Bulunacağına Ben Sana Tavsiyede Bulunayım....!!!

Bak İRAN senin Gibileri Eğitmek İçin Kamp Açmış Git Kaydını Yaptır.
Alıntı:

Ek : Flood yapmaya gerek yok, asıl mesajına yazabilirsin. Burası Türkçe dil kullanımı geyik değil. Ciddi şeylerin konuşulduğu bir alan. Rengimi saldım diyorsan bunu bir ben değil, herkes görür.. Eyvallah. -de veririm +da veririm. Karma denilen şey genel yargılara göre iyi veya kötü hareket ve davranışların sonucuna bakar. iyi birşey yapsaydın + alırdın. Zaten hemen çocuk gibi karşılığını vermiş misillemesini yapmışsın. daha da bir rezil ettin kendini
Misillememi ???? Misillemenin Anlamını Biliyomusun Sen??????????????????????????

Eger Misilleme Yaptığımı Düşündüysen. Demekki Hatalı oLan Sensin.!
YAPILAN BİR KÖTÜLÜĞE KÖTÜLÜKLE VERİLEN KARŞILIK Bence Sen Kendini Rezil Etme Altı Üstü Konuna Bir Yorum Yazdım. Senden Bekledıgım cevap Konunu Anlatan Kısa Bir Cevap Vermendi Ama Yapamadın. Kopyaladıgın Yere gir Yapıştırmadan Önce Bir Daha Oku

Alıntı:

Ek 2 :
Ciddiyetsizliğini ve cehaletini resmen döktün ortaya. Konuyu saptırmak için elinden geleni yaptın. Burda gerçek Atatürkçüler ve isminin ardında duran ne idüğü belirsizler ayrılıyor. Seni eledim kardeşim
Atatürkçüyüm diyen el kaldırsın lütfen. Görmek istiyorum, ulu önderin izinden giden o güzel insanları

Ek 3 : Misilleme kelimesini kullanma sebebim , ki kelimenin anlamını iyi bilirim,benim sana kötü amaçla onu yaptığımı düşünmendir. Ayrıca bu yazıları hiçbir yerden kopyalamadım. oturup 45 dakika kadar bir süre harcayıp herkesle paylaşabilmek için yazdım. Burası "bilginin adresi" değil mi? Şaklabanlığa gelmedik değil mi?
Üye numarama bakacak olursan eğer senden bile eski bir üye olduğumu görürsün. O kadar yukardan uçma.
Makaveli kardeşim, ben bu başlığı güzel sebeplerle iyi üdşüncelerle açtım ama 1 kii tek başına olayı batırmaya farklı yönlere çekmeye yetiyor. Daha fazla cevap vermeyeceğim konunun uzamaması için. Yukardaki ana metin esastır
Saygılar
Ek-2 Ek-3

buda Ek-4 Olayı Ben Saptırmadım... Sonradan Gelen Rozete Kafayı Takmış Şahsiyet Saptırdı... İyi Geceler...

Düzenleyen TrancEnergy : 15-08-2008 at 23:38.

Eski 15-08-2008, 23:32   #7
Makaveli
Donanım Editoru

Makaveli's Avatar

Üye numarası: #920
Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425 Makaveli seviye: 2000Makaveli seviye: 2000Makaveli seviye: 2000Makaveli seviye: 2000Makaveli seviye: 2000Makaveli seviye: 2000Makaveli seviye: 2000Makaveli seviye: 2000Makaveli seviye: 2000Makaveli seviye: 2000Makaveli seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 

Tartışmayın uzamasın başka yerlere gidiyor muhabbet ...
Makaveli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 15-08-2008, 23:35   #8
henry_99
Forum Ustası

Üye numarası: #69606
Yer: Cehennemin Dibi
Karma etkisi: 11526 henry_99 seviye: 2000henry_99 seviye: 2000henry_99 seviye: 2000henry_99 seviye: 2000henry_99 seviye: 2000henry_99 seviye: 2000henry_99 seviye: 2000henry_99 seviye: 2000henry_99 seviye: 2000henry_99 seviye: 2000henry_99 seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ULUBATLI/ Mesajı Göster

Atatükçüsün birader

Bu arada,,

E Atatükçü olmak istemiyomusun..tavsiye ediyoruz

Ve birde CeHaPe ye kaydın olması gerekiyo,

Ben Berçek Atatürkçüyüm sen değilsin diyenleden gördüm

oo ulubatlı gelmiş gene olayı siyasete tartışma ortamına çekmeye çalışmış
bu bölümde yapmayın bari
bi saygınız olsun
henry_99 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 15-08-2008, 23:40   #9
WoLfaL1x®
Forum Ustası

Üye numarası: #73314
Yer: WoLfaL1x
Karma etkisi: 15320 WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000

Alıntı:

Ek 2 :

Bu Ne Demek Yaa...
Gerçek Atatürkçüysen Orjinal Nutuk Okursun.
Şunu Demeye Geliyor. Erkensen Bunu Kaldırırsın.
Zephon Sonuna Kadar Kendimi Atatürkçü Olarak Görüp Onun Yolundan,düşüncelerinden ilerlemeye çalıştığımı düşünüyorum.Ve Bunları Yaparkende Orjinal Nutuğu okuma ihtiyacı hiç mi hiç hissetmedim.Haa Hiç mi Okumadın Diyeceksin?
Tabiki Okudum.Günümüz Türkçesiyle.
Önemli Olan Orjinalini,Çevrilmişini Anlamak Değil,Önemli Olan İçeriğini,Ne Demek İstenildiği Beynini Kazımak....
Kazırsan İngilizce Okumuşum,Fransızca Okumuşum Farketmez.

Konu Çok Saçma Olmuş Ayrıca.
Bu Sınırlar İçinde Herkes Kendine Bu Vatanın Vatandaşıyım Diyorsa birazda aklı mantığı varsa Atatürk'e Rahatlıkla Anlayabilir
WoLfaL1x® Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 15-08-2008, 23:43   #10
Darth Revan
Daimi Üye

Darth Revan's Avatar

Türkçeyi türkçe olarak anlayacaksın dostum. Günümüz çevricilerine ne güveniyorsun sen? Ve nasıl güveniyorsun dört yanında bu kadar hain varken.
Osmanlıcadan doğrudan latin alfabesine dökülmüşü var, şerait, ilim, istibdat, berhudar.. bu kelimeleri duya duya bile bile okuyacaksın ki, gerçekten anlayabilesin

Eski 15-08-2008, 23:44   #11
TASADAM
Forum Ustası

TASADAM's Avatar

Üye numarası: #112300
Karma etkisi: 5197 TASADAM seviye: 2000TASADAM seviye: 2000TASADAM seviye: 2000TASADAM seviye: 2000TASADAM seviye: 2000TASADAM seviye: 2000TASADAM seviye: 2000TASADAM seviye: 2000TASADAM seviye: 2000TASADAM seviye: 2000TASADAM seviye: 2000

Ben Atattürk ü anlıyorum.Katılamadığım görüşleri de var.Ama Atatürkçüyüm diyen bazı insanları hiç anlamıyorum.Acaba 2 Atatürk var da benim mi haberim yok?
TASADAM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 15-08-2008, 23:46   #12
WoLfaL1x®
Forum Ustası

Üye numarası: #73314
Yer: WoLfaL1x
Karma etkisi: 15320 WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000WoLfaL1x® seviye: 2000

Alıntı:
Türkçeyi türkçe olarak anlayacaksın dostum. Günümüz çevricilerine ne güveniyorsun sen? Ve nasıl güveniyorsun dört yanında bu kadar hain varken.
Osmanlıcadan doğrudan latin alfabesine dökülmüşü var, şerait, ilim, istibdat, berhudar.. bu kelimeleri duya duya bile bile okuyacaksın ki, gerçekten anlayabilesin
Anlamadığım Şeyi Nasıl Okuyayım.O Tarihlerde Yaşamamışım.Şu An Aldığım Edebiyat Dersi Farklı,Yaşadığım Çevre vs vs.Çok Sebep Var Yani....

Kitaplığımda Nutuk Atatürk Araştırma Merkezi Basımlıdır.Zaman gazetesi kuponlarıyla almadım merak etme
WoLfaL1x® Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 15-08-2008, 23:47   #13
TrancEnergy
Forum Ustası

TrancEnergy's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi TASADAM Mesajı Göster
Ben Atattürk ü anlıyorum.Katılamadığım görüşleri de var.Ama Atatürkçüyüm diyen bazı insanları hiç anlamıyorum.Acaba 2 Atatürk var da benim mi haberim yok?
Atatürkçüyüm Derken Onun Fİkirlerine Katılmak Anlamında Dıyolardır...

Ben Atatürkçüyüm Demiyorum. Atatürkü Seviyorum Yaptıklarıyla Gurur Duyuyorum. Onun Gelecektek Gençlere Bize Bizden Sonrakilere Verdiği Tavsiyeleri Yerine Getirmeye Çalışıyorum.

Eski 15-08-2008, 23:49   #14
trigger
Forum Ustası

trigger's Avatar

Üye numarası: #95876
Yer: U2
Karma etkisi: 7324 trigger seviye: 2000trigger seviye: 2000trigger seviye: 2000trigger seviye: 2000trigger seviye: 2000trigger seviye: 2000trigger seviye: 2000trigger seviye: 2000trigger seviye: 2000trigger seviye: 2000trigger seviye: 2000
1stClass Üye 

Alıntı:
-k Vermişsin Ben Buraya Geyik Yapmak İçin Gelirim. İstediğim Her Konuyada Geyik Mesaj Atarım.
Öyle bir serbestiyet olsaydı bu forumun çıkardı.

Alıntı:
Kimse Bu Güne Kadar Beni Uyarım Burasının Ne oLdugunu Anlatmaya Çalışmadı.
Herşeyin bir ilki vardır.
trigger Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 15-08-2008, 23:49   #15
Darth Revan
Daimi Üye

Darth Revan's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ฬ๏LŦคL1χ Mesajı Göster
Anlamadığım Şeyi Nasıl Okuyayım.O Tarihlerde Yaşamamışım.Şu An Aldığım Edebiyat Dersi Farklı,Yaşadığım Çevre vs vs.Çok Sebep Var Yani....
Kitaplığımda Nutuk Atatürk Araştırma Merkezi Basımlıdır.Zaman gazetesi kuponlarıyla almadım merak etme
Öğreneceksin dostum Türk değil misin sen? Atatürk'ün nesli değil misin? Bize bunu emanet etmiş. Buna sahip çıkmak zorundayız. Bu dil nasıl ise ona oldugu gibi sahip çıkmamız lazım. Yoz etmeden bozmadan. Bir toplum kültürü çökertilerek yokedilir. Hele ki türk toplumu. Bunu asla gözardı etmeyin. Bir şeyi doğru anlamak istyorsa bir insan onu öğrenmeli. Atatürkü anlamak mı istiyorsun, Atatürkün konuştuğu dile HAKİM OLACAKSIN
Saygılar

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 42, okunma sayısı: 2037.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları