Ataya yazılmıs güzel bi şiirr : )Gözlerini gördüm dün yine rüyamda , Ateş gibi bakıyordun delercesine bana, Boğazıma taştan sert bir söz takıldı, Diyemedim; yarınsızım diyemedim karşında. Bana senden kalan bir emanet vardı, Hep ileriye gidecek
Konu bbberke tarafından açılmış, 338 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ataya yazılmıs güzel bi şiirr : ) konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 338. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25165 Yer: Trabzon
Karma etkisi: 356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34451
|
Gözlerini gördüm dün yine rüyamda , Ateş gibi bakıyordun delercesine bana, Boğazıma taştan sert bir söz takıldı, Diyemedim; yarınsızım diyemedim karşında. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=58128 Bana senden kalan bir emanet vardı, Hep ileriye gidecek bir bayraktı, Bu vatanın karışı bana kutsaldı, Emanetini eller almış, göremedim. Memleketin bedhahları boyumu aşmış, Şerefli kanım başkalarının uğruna yerde kalmış, Bakamıyorum yukarıya güneşimi eller çalmış. Ben gencim yapmayın vicdansızlar diyemedim. Yoluma kapkaranlık mezarlar kazılmış, Mektuplarım bile başka dilde yazılmış; Elimdeki değerler üç kuruşa satılmış, Çalanların karşısına geçipde dikilemedim. Kim geldiyse başımıza,hüsran katmış aşımıza, Boş yere çuvallar geçmiş başımıza, Yedi düvele meydan okumuş halkımıza; Zulümden yolar çizilmiş ATAM bilemedim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
teşekkürler berkee
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006