Ati ekran kartı ile beraber hangi programları yüklemeliyim?Arkadaşlar konuyu hangi forum başlığı altına açacağma karar veremedim, umarım burası doğru yerdir!.. Bu gün Ati HD 3650 agp8x ekran kartıma kavuştum doğal olarak cd içindeki driver dan değilde internetten
Konu denizari tarafından açılmış, 678 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ati ekran kartı ile beraber hangi programları yüklemeliyim? konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 678. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #188622
Karma etkisi: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 70651
|
Arkadaşlar konuyu hangi forum başlığı altına açacağma karar veremedim, umarım burası doğru yerdir!.. Bu gün "Ati HD 3650 agp8x" ekran kartıma kavuştum doğal olarak cd içindeki driver dan değilde internetten güncel sürümü indirip kurdum yanlız cd içine baktığımda driver dışındada bir çok yardımcı extra program olduğunu gördüm konuyada uzun süredir uzak olduğumdan program açıklamalarını ve ne işe yaradıklarını bilmiyorum mesela;
1. Ati Perantal Control & Encoder? 2. Ati MCE Transcode? 3. Ati AVIVO Codec? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=362960 4. Ati HYDRAVISION? 5. UCI Setup? 6. Ati WDM? Bunlar nedir arkadaşlar?. Ayrıca bu mesajda bunların açıklanması benim gibi bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar içinde güzel bir kaynak olacağını düşünüyorum. Hangilerini kurmalı yada kurmamalıyım, bana bu konuda yadımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377264 Yer: Pesimist Underground Rap/Karamsar Yeraltı Rap
Karma etkisi: 10573
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1056862
|
İnternetten yüklediğin driverin çalışıp çalışmadığını anlamak için masaüstüne boş yere sağ tıkla>özellikler>ayarlar>gelişmiş>bağdaştırıcı' da ekran kartın yazıyorsa sorun yok demektir.
yok yazıyorsa driveri kurmamış demektir. Yoksa hiçbir sorun çıkacağını zannetmiyorum... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
McSaGoKaFKeF sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Driver da bir sorun yok zaten, driver ve kart sorunsuz çalışıyor sadece öğrenmek istediğim bu yukarda saydığım ekstra programların açıklamaları ve hangisini ekstra yüklemem gerekli bunu öğrenmek istiyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #377264 Yer: Pesimist Underground Rap/Karamsar Yeraltı Rap
Karma etkisi: 10573
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1056862
|
Kardeşim zaten şimdiye kadar sorun çıkmamışsa indirmene de gerek yoktur...
Sorun çıktıysa sorununu belirt ki şunu indir diyelim veya şurda sorun var diyelim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
Ya arkadaşım anlatamadım sanırım yada mesajı tam olarak okumadın?. diyorumki ekstra ati programları içinde sizce aşağıda yazanlardan hangilerini kurmalıyım yada kurmamalıyım? ve bu programlar ne işe yarar? işte bunu soruyorum!..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=362960 1. Ati Perantal Control & Encoder? 2. Ati MCE Transcode? 3. Ati AVIVO Codec? 4. Ati HYDRAVISION? 5. UCI Setup? 6. Ati WDM? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|