AutoCAD Kursu tavsiyeleriniz.Yakında AutoCAD kursuna başlayacağım, daha doğrusu kurs bulabilsem hemen başlayacağım da. Bursa'da yaşıyorum öğretici,uygulama ve etkinlik kalitesi açısından nereye gitsem önerilerinizi alabilir miyim? İş yerinde çizeceğim şeyler genelde sıvı gıda
Konu Jack Dani tarafından açılmış, 95 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
AutoCAD Kursu tavsiyeleriniz. konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 95. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #433878 Yer: Bursa
Karma etkisi: 3094
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 309168
|
Yakında AutoCAD kursuna başlayacağım, daha doğrusu kurs bulabilsem hemen başlayacağım da.
Bursa'da yaşıyorum öğretici,uygulama ve etkinlik kalitesi açısından nereye gitsem önerilerinizi alabilir miyim? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=520371 İş yerinde çizeceğim şeyler genelde sıvı gıda maddeleri üretiminde kullanılan borular. Örnek: ![]() Ne kadarda öğrenilir, çok uzun sürer mi ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #585876
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Sana tavsiyem autoCAD, 3ds max ,solidworks başta olmak üzere birçok sertifikalı teknik eğitim veren bilişim eğitim merkezidir ayrıca öğretme garantisi veriyolar ve bursadada şubesi var,devam sorunun olamazsa sertifikayı alanakadar kuru ücretsiz tekarar alabiliyosun ayrıca bu aralar bi kampanyasıda var galiba bilgi almak istersen linki verdim oradan ayrıntılı sor bence http://www.bilisimegitim.com/eformla...sp?eFormNo=433
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Autocad Görsel Eğitim Türkçe Sesli Anlatım | Crazy-Ozzy | 3D Cad | 12 | 09-03-2009 17:33 |
| AutoCAD LT 2007 Kurulumu | .::Lord42::. | 3D Cad | 2 | 05-02-2009 14:10 |
|
|