AutoHotkey Yardım ?İnternette dolaşırken AutoHotkey adlı bir programa rasladım programın özellikleri dikkatimi çekti ( AutoHotkey,bilgisayarınızdan istediğiniz herşeye otomatik kısayol tuşu oluşturma programıdır. Klavye, joystick , mouse veya herhangi bir pc kumandası ile
Konu isoFRM tarafından açılmış, 127 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
AutoHotkey Yardım ? konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 127. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #548773 Yer: Kocaeli
Karma etkisi: 525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52482
|
İnternette dolaşırken " AutoHotkey " adlı bir programa rasladım programın özellikleri dikkatimi çekti ( AutoHotkey,bilgisayarınızdan istediğiniz herşeye otomatik kısayol tuşu oluşturma programıdır.
Klavye, joystick , mouse veya herhangi bir pc kumandası ile uyumlu şekilde çalışabilmektedir. Örneğin, “pab” tuşlaması yaparak otomatikmen “program arama butonu” yazabilirsiniz. ) Hemen indirdim fakat tek bir şey anlamadım programdan bilen arkadaşlar yardım edebilirmi. Ben bu programı şu mantıkla indirmiştim online oyun oynadıgım bir oyunda server seçme vs. alanları geliyor ve sonra mynet giriş sayfası şeklinde bi yer gelip oyuna giriş yapıyorum benm amacım , bu server seçme yerini geçip direk üye girişi yerini kısa yoldan girmek sizce olabilirmi ? Oyun giriş yerinin bir kaç prnti Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=493660 İlk önce sunucuyu seçiyorum böyle : ![]() Daha Sonra üye girişi yapıyorum buda böyle : ![]() Benm amacım bu program ile sadece üye girişi kısmını getirip iki saat sunucu vs. şeylerle uğraşmadan giriş yapabilirmiyim ? veya bu program oyunlarda işeme yarıyacak neler yapabilirm? Düzenleyen isoFRM : 26-07-2011 at 00:23. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardım | heyholetsgo | Windows Vista | 14 | 18-04-2011 21:53 |
| Yardım kampanyası Ergenekon'da | kimsebenisevmiyor | Genel | 4 | 19-08-2008 11:38 |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
| admin ligim gitti yardım yardım yardım | jun | Yardım | 7 | 04-02-2006 15:15 |
|
|