AverMedia analog tv kartı için windows 7 driver lazım...eski analog bir video kameram vardı. geçen günlerde, bantta olan kayıtları digital ortama aktarayım dedim. neyse bir arkadaştan çıkma analog bir tv kartı buldum. niyetim kameradan görüntüleri analog tv kartı
Konu metatron tarafından açılmış, 200 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
AverMedia analog tv kartı için windows 7 driver lazım... konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 200. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
eski analog bir video kameram vardı. geçen günlerde,
"bantta olan kayıtları digital ortama aktarayım" dedim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=517533 neyse bir arkadaştan çıkma analog bir tv kartı buldum. niyetim kameradan görüntüleri analog tv kartı vasıtasıyla bilgisayara aktarmak ve ordan kayıt etmekti. ancak benim pc'de windows 7 yüklü olduğu ve bulabildiğim bütün driverler xp'ye ait olduğu için tv kartını çalıştıramadım. var mı bildiğiniz driver? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2012
Üye numarası: #600914
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Nike Free 7.0 V2 Femme
%^&$% 28 de enero, el aeropuerto de haikou meilan , los pasajeros que ocupaban la plataforma. el dÃ*a es el último dÃ*a de las vacaciones del año nuevo chino , hainan airlines , el tráfico de pasajeros fuera de la isla , marcó el comienzo de la cumbre de la terminal de haikou meilan internacional de pasajeros del aeropuerto , pero bloqueó una espesa niebla. meilan aeropuerto a cancelar vuelos 27 jcp 111, 5000 pasajeros quedaron varados . durante el parálisis en el aeropuerto , los pasajeros varados , la mayorÃ*a de los vivos en el terminal , los pasajeros sobre los más impacientes delantal, se detuvo ante el avión. MBT Kimondo Shoes %^&$% 26 , dans les rues de la capitale britannique de londres , un vendeur de journaux Ã* vendre le numéro inaugural du soleil dimanche. le même jour, la société nouvelles en vertu de la sunday sun fondée , en remplacement de l'effondrement de l'an dernier dans le week-end scandale d'écoute électronique nouvelles du monde . Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=517533 Nike Free 7.0 V2 Men %^&$% , concurso de belleza de rusia, celebrado en la ciudad siberiana de krasnoyarsk , en la primera ronda de audiciones . se informa de que la final del concurso se celebrará en moscú , el ganador representará a rusia en el certamen de belleza miss tierra. http://www.guccitaskeronline.com |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| [FS] Windows HPC Server 2008 R2 Suite Original Images Technet | yennhi | Os Download | 0 | 29-07-2010 22:12 |
| Windows 7 | Payner | Windows 7 | 7 | 27-01-2010 15:56 |
|
|