awsurvey kazandırıyormu? denemearkadaslar bu konumda awsurvey sitesi gerçekten kazandırıyormu onu test temek istiyorum.. ve bunun içinde sizden yardım istiyorum.. tek yapmanız gereken referans linkinden üye olmak sayın wuserler üye olmak 2dknizi almayacak
Konu livestrong tarafından açılmış, 419 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
awsurvey kazandırıyormu? deneme konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 419. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #335774 Yer: Yerel Disk (D:)
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 725469
|
arkadaslar bu konumda awsurvey sitesi gerçekten kazandırıyormu onu test temek istiyorum..
ve bunun içinde sizden yardım istiyorum.. tek yapmanız gereken referans linkinden üye olmak sayın wuserler üye olmak 2dknizi almayacak kadar basit ve sorunsuz.. refli (deneme yapabilmemiz için lütfen bunu tercih edin) refsiz NOT:Ref olan arkadaslara gerek wardomda gerekse başka şekillerde hediyem olacaktır.. kendi çapımda.. (account gibi) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #396871 Yer: gök inlesin bu sesi dinlesin hep seninleyiz türkiye :D
Karma etkisi: 3069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 306600
|
Arkadaşım
ben O siteyle çok uğrastım arkadaslarla modem yalama oldu :s Sonra o olmadı.Senin gibi yaptım ama yine olmadı bence hiç bulaşma..![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #142372
Karma etkisi: 3384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 337937
|
Usta hiç uğraşma derim yalan ve boş iş
Ben büssürü gerçek ref. le 75$'a çıktım elime ne geçti tabiki hiç. Tamamen gerçekle olmayan bi site şimdiye kadar kimseye para verdiği görülmedi ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #335774 Yer: Yerel Disk (D:)
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 725469
|
bux.to ve neobux içinde aynı şeyleri söylediler ne oldu söke söke aldım 2sindende ve parayıda çatır çatır yedim.. bide bunu deneyelim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367019 Yer: Eskişehir
Karma etkisi: 18359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1835411
|
Bu gerçekten yalan bir site yanlız.
![]() Siteye girdiğinde iyice incele kıyısını köşesini,güncel bile değil. Hayali bir site,çok uğraştım ben de,kuruş para alan yok oradan. Boşuna zaman kaybına gerek yok. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|