Aydınlar hiç bana inanmadı!

Adam öldürmedik, yüz kızartıcı suçum yok. Futboldan bahsediyoruz. Kulüplerle şahısları ayırın. Temmuz'a kadar karar verilsin. Tek suçum F.Bahçe'yi şampiyon yapmak. Bunun cezası varsa ben çekerim. Ama şampiyonluk F.Bahçe'den alınamaz Herkes Konu 'maTRax' tarafından açılmış, 143 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Spor > Spor Genel
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: aydinlar bana hic inanmadi
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Aydınlar hiç bana inanmadı! konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 143.

Eski 01-02-2012, 01:32   #1
'maTRax'
Forum Ustası

'maTRax''s Avatar

Üye numarası: #107176
Yer: ... SivasSpor ...
Karma etkisi: 21622 'maTRax' seviye: 2000'maTRax' seviye: 2000'maTRax' seviye: 2000'maTRax' seviye: 2000'maTRax' seviye: 2000'maTRax' seviye: 2000'maTRax' seviye: 2000'maTRax' seviye: 2000'maTRax' seviye: 2000'maTRax' seviye: 2000'maTRax' seviye: 2000
Unhappy Aydınlar hiç bana inanmadı!

Adam öldürmedik, yüz kızartıcı suçum yok. Futboldan bahsediyoruz. Kulüplerle şahısları ayırın. Temmuz'a kadar karar verilsin.

Tek suçum F.Bahçe'yi şampiyon yapmak.
Bunun cezası varsa ben çekerim.
Ama şampiyonluk F.Bahçe'den alınamaz Herkes olayı yanlış yerden görüyor.
Bu F.Bahçe olayı değil. Türk futbolunu ele geçirme mücadelesi.
19 maç nasıl 13'e indi Şike için sahaya bakılsın.
'Şike var' denen 5 maç incelensin. Fakat kendisinin tertemiz olduğunu iddia edenler de dikkat etsin.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA
Metris T tipi cezaevine, çok yoğun kar yağışı altında öğle saatlerinde girdim. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la görüşmek üzere o ünlü cezaevine adımımı attığım andan itibaren hayatım boyunca unutamayacağım duygular içindeydim. Özgür günlerinden bire bir tanıdığım Aziz Yıldırım'ı bu kez demir parmaklıklar ardında görecektim. Benim içim zamanlama da hayli önemliydi. Hafta boyu Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dahil Türk futbolunun en önemli isimleriyle röportajlar yapmıştım. Ve şimdi en çok tartışılan isim Aziz Yıldırım'ı ziyaret edecektim.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521580

Öncelikle işin hikayesiyle başlayalım..
.
Bir süre önce Adalet Bakanı Sadullah Ergin'le görüşmüştüm. Bana bir haber nedeniyle sitem etmişti. Hukukumuz eskidir. Meclisin ve kabinenin en çalışkan isimlerinden biridir. Haberle doğrudan ilgili olduğu için Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Sefa Mermerci'yi de arayıp yanlış anlamayı düzelttik. O gün sözleşmiştik. Cezaevlerini kendi gözümle de görecektim, takipteydim.

Ayrıca bir süre önce Aziz Yıldırım'dan kendisini ziyarete giden bir yakını aracılığıyla sitem mesajı geldi. Aziz Yıldırım, 'İsmail Bey'e mektup yazacağım, üzüntülerimi dile getireceğim' demiş.

Bu noktada haklı olup olmamanın çok önemi yoktur. Cezaevindeki birisi size sitem ediyorsa, üzülürsünüz. Dışarıda olsa önemli değil... Gitmeye karar verdim. Hem de cezaevi koşullarını gözlemlemiş olacaktım.

PARMAKLIKLARIN ARDINDA...
Gerekli prosedürleri yerine getirmek üzere soluğu Bakırköy Adliye'sinde aldım.
Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'na durumu anlattım, 'insani amaçlı ziyaret için tamam' dedi.

Ardından elimde izin kağıdı, cebimde sadece kimlikle Metris'in yolunu tuttum.
Önce kalın bir dış kapıdan jandarmalar kontrolünde içeriye girdim.

İzin kağıdımı gösterdim, telefonlar çalıştı. Çok sıkı bir kontrole tabi tutuldum. Üç ayrı noktada ayakkabılarımı çıkarıp x ray cihazından geçtim. Üzerinizde tek bir kart, kalem, cüzdan bile kalmıyor. Sadece kıyafetlerinizlesiniz.
Ardından elektronik sistemle göz kaydım alındı.

Duvarda bir afiş, 'Metris cezaeviyle ilgili şikayet, öneri ve dileklerinizi... yazınız' diye... İlgimi çekti.

Sonra bir uyarı: 'Kendisini cezaevi görevlisi olarak tanıtan bazı kişilerin sizden yakınlarınıza yardımcı olmak amacıyla para temin etmeye çalıştıkları tespit edilmiştir... İtibar etmeyiniz...'

Gardiyanların çok iyi eğitim aldıkları belliydi, herkese müthiş özenli ve kibar davranıyorlardı.

CEZAEVİNDE HAYATA DÖNÜŞ
İki ayrı yerde retina kontrolünün ardından kapılar açıldı, önce cezaevi müdürü Zeki Uzun'un odasındayım. Üç yıldır o görevde. Aklımdaki soruları peş peşe sıralıyorum. Bir yandan da inceleme yapıyoruz. Halen bin 200 tutuklu ve hükümlü Metris'te kalıyor. Bütün koğuşlar 12 kişilik. Dubleks şeklinde yapılmış. Üst katta yataklar, alt katta yemek ve TV için bir salon. 22 kanal varmış. Bir de Lig TV... Yayıncı kuruluş sağlamış. Sigarayı sordum, birkaç gün önce iç burkucu bir haber çıkmıştı gazetede. Cezaevlerinde sigara yasağı uygulanamadığı için içmeyen mahkumlar rahatsız oluyorlarmış. 'Bizde sorun yok. İçmeyenleri ayrı koğuşlara aldık' dedi.

Yemekhanelere baktık, gerçekten tertemiz. Allah kimseyi düşürmesin ama cezaevi koşullarının insani yaklaşımlarla iyileştirilmesi içeridekiler için hayati önemde. Dönüşümü müdür Uzun'a sordum. 'Avrupa'daki çoğu ülkeye göre cezaevi standartlarımız yüksek. Hayata Dönüş operasyonu milat oldu. Şaşırmayın, öyle. Cezaevleri o zaman devletin hakimiyetine geçti, düzen sağlandı, son 8-9 yılda da büyük yatırımlar gerçekleştirildi' dedi.

Cezaevlerinin değişen standartlarıyla ilgili görüşlerimi Metris çıkışında Adalet Bakanı Ergin'i arayarak kendisine de aktardım.

BAŞKANLA 40 DAKİKA
Ve Aziz Yıldırım'la karşılaşma...
İçimde bir sancı... Heyecan değil, sancı...
Ama gözüm dört açık, kulağım tetikte.
Elbette bir röportaja gitmedim. Ama gazeteciyim, gözlem yaptım. Hislerimi dinledim. Bir yaşam deneyimi.
Üstelik futbol haftasındayız. AKŞAM olarak gündemi biz belirlemişiz. Başkanın görüşlerini de merak ediyorum.
Adil yargılamayı etkileyecek, kişileri rencide edecek, polemik yaratacak bölümlere hiç girmiyorum. Başkan spor camiasından bazılarına çok kızgın. İsim isim söylüyor da...

AYDINLAR'A KULÜP DESTEĞİ 'HiKAYE'
'Nasılsın İsmail Bey?' diye söze girdi, 'Ortalığı karıştırdın' diye devam etti. Daha ben tek kelime etmemiştim. Buradan anlayın işte, Başkanın halini merak ediyorsanız.
Saatler yaklaşık 15.00'i gösteriyor olmalıydı. Tahminen söylüyorum, belki 15.10... Yani Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplanmıştı. 'Ne olacak?' diye o bana sordu. Konsantrasyonunu görüyor musunuz? Aydınlar'ın istifada ciddi olduğunu ama kulüp başkanlarının destek açıklaması yaptıklarını söyledim. Eliyle önemsemediğini gösteren bir hareket yapıp 'Hikaye o' dedi. Dün anladık ki Yıldırım, gelişmelere de çok hakim...

Sonra ben sormaya başladım.

Gerçekten iyi görünüyor. Sadece saçlarındaki beyazlar artmış. Yüzü hep gülüyordu.
'Sizi iyi gördüm, sağlıklısınız, memnun oldum' dedim.
Sabah, TV'de sizden bahsediliyordu, 'Duruşunuza hayran kalmış' dedim, 'kim' diye sordu, anlattım, çok tepki gösterdi. 'Daha ben iddiaları görmeden beni yazılarıyla infaz etti' dedi.

58, FENER'İN İNTİHARI OLURDU
Cezaevi müdürüne sormuştum, 'Aziz Bey nasıl' diye... 'İlk günden bu yana aynı, duruşunu hiç değiştirmedi. Sağlam karakterliymiş. Kolay değildir' yanıtını verdi.
En çok merak ettiğimi en başta sordum, 58'inci madde değişikliğini neden istemediniz?

Yanıt kısa ve net:

'Suçu, Fener'in üzerine yığacaktı, Trabzon ve Beşiktaş'ı kurtaracaktı. 58'i değiştirip puan silmeyi getirme Fener'in intiharı olurdu.'
Başkanlığı sürdürme, yeniden aday olma ve günün konusu Federasyon yönetiminin yola devamı gibi konulara çok takılmıyor, girmek istemiyor. Çok da doğru yapıyor.
Görüşmemiz sırasında üç kez 'Fenerbahçe Atatürk'ün takımı ve öyle kalacak' diye vurguladı.

NİHAT ÖZDEMİR'E 'YILDIZ' DEDİ
Fenerbahçe yönetimini ve camiasını öve öve bitiremedi. Cezaevine girdiği günden bu yana olup bitenlerden etkilenmiş. Tek tek isimleri sayıp, arkadaşlarını kutladı. Özellikle Nihat Özdemir'i... 'Hele son zamanlarda inanılmaz... Bir yıldız gibi' dedi. Ondan hiç kimse için duymadığım sözler...

Sonra onun gözünden şike soruşturması: 'Herkes ama herkes olayı yanlış yerden görüyor. Bu bir Fenerbahçe olayı değil. Bu Aziz Yıldırım'ı bitirme olayı da değil. Bu Türk futbolunu ele geçirme mücadelesi. 19 maçta şikenin var olduğu söylendi. İddianamede 13'e indi. Etik kurul 5 maçı şüpheli buldu. Buradan herkes bir sonuç çıkarmalı. Şike için sahaya bakılmalı. Bu beş maç incelensin. Ama kendisinin tertemiz olduğunu söyleyenler de dikkat etsin. Henüz pandoranın kutusu açılmadı.' (Başkan burada tek tek bazı maçları örnek gösteriyor. Galatasaray'ın oynadığı bir maç için '22 futbolcu alenen şike yaptı' suçlaması yöneltiyor.)

AYDINLAR, ŞİKEYE HEP İNANDI...
'Bir kere yargı, hızlı yürüsün. Temmuza kadar sonuçlanabilir. Her şeyi çözer. Adam öldürmedik. Futboldan bahsediyoruz. Kulüplerle şahısları ayırın. Temmuza kadar karar verilsin cezamız varsa çekeriz. Benim yüz kızartıcı suçum yok. Siyasi bir olayım yok. Kendi şirketim için bir şey yapmamışım. Tek suçum Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak. Bunun cezası varsa ben çekerim. Ama şu açık, şampiyonluk Fenerbahçe'den alınamaz. Yargı karar verir o ayrı. Bütün spor camiası 'ya suçluysa' diye bakıyor. Kimse 'ya suçu yoksa ya masumsa' diye sorgulamıyor. Ben masum olduğumu söylüyorum. Hastaneyi ziyarete geldiğinde Mehmet Ali Bey'e de (Aydınlar) dedim, 'bir şey yok'. Ama o 'var' dedi. Bana inanmadı.'

KORKMAYIN, UEFA BİZİ ATAMAZ!
'Federasyon ve Galatasaray boşuna korkuyor. Avrupa'da bir sorun çıkmaz. (Burada yine bazı maçlardan örnekler veriyor) Bu korkuyu kendi kendilerine çıkardılar. Ben 2006'da, belki de 2005 sonunda Mehmet Ali Şahin bakandı, onun başkanlığında herkesin gözü önünde şikeden şikayet etmiş bir adamım. 'Şampiyonluğumu elimden alıyorlar' diye isyan ediyordum. Bunlar unutulmasın. Şimdi bizi asanlar önce kendi kulüplerine bir baksınlar. Son sözüm bu.'

Aslında görüşmemiz daha sürebilirdi. Ama eşi Gonca Hanım gelmişti. Başkandan müsaade istedim. Bir arzusu, ihtiyacı var mı diye sordum. Herkese selam söyledi ama bir kişiye özellikle teşekkür etmemi rica etti. 'Adam gibi adammış, Burhan Ayeri'ye çok selamlarımı ilet' dedi.

Sonra vedalaştık. Gonca Hanım'ın yanına gittim. Bankın üzerine oturmuş bekliyordu. Hatırını sordum, ayaküstü kısa bir süre sohbet ettik. Sabır diledim.

'maTRax' Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 01-02-2012, 02:41   #2
astraq
1st Class WarrioR

astraq's Avatar

Üye numarası: #325039
Yer: ine Sevemem..
Karma etkisi: 2470 astraq seviye: 2000astraq seviye: 2000astraq seviye: 2000astraq seviye: 2000astraq seviye: 2000astraq seviye: 2000astraq seviye: 2000astraq seviye: 2000astraq seviye: 2000astraq seviye: 2000astraq seviye: 2000

Sabah bu haberi okuyanlardan bazıları, gazeteciyi Aziz YILDIRIM'ın kalemi olmakla suçlarlar mı acaba?

Elinize sağlık..
astraq Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-02-2012, 07:48   #3
redyellow
Forum Ustası

redyellow's Avatar

Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066 redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000

Hayret ya... fener yöneticilerinin tümü bir türlü galatasaraya laf sokuşturmakla aklanamayacaklarını anlayamadılar, aziz yıldırım da lafın arasında hemen galatasarayı dahil etmiş.

yahu arkadaş çıkın biz temiziz deyin, bizim suçumuz yok deyin, mahkemenin, savcının, hakimin iddialarını varsa elinizde bilgi belge çürütün ama galatasaray da temiz değilllll diyerek kendi bacağınıza kurşun sıktığınızın farkında değil misiniz?

Çocuk mu bunlar anlayamıyorum.

Gs de kirli demek zımmen evet biz temiz değiliz ama başkası da temiz değil demektir ve size isnat edilen suçları kabul etmek demektir yahu!

Galatasaray korkuyormuşmuşmuş da, galatasarayın oynadığı maçta 22 futbolcu alenen şike yapmışmışmış da vs.vs.

Bu mavalları anlatma aziz yıldırım git mahkemede kendini aklamaya çalış, galatasaraya b..k atarak temizlenemezsin,tam tersi eline yüzüne bulaşır o elindeki kir!

Alıntı:

MADDE DEĞİŞMEDEN NİHAT ÖZDEMİR DEĞİŞTİ!..

Geçtiğimiz ay kulüp başkanlarını tek tek arayarak 58'inci maddenin hemen değişmesi gerektiğini anlatan Fenerbahçe Başkan Vekili Özdemir, şimdi bu maddenin değişmemesi için çabalıyor.

Nihat Özdemir bir ay içerisinde keskin bir dönüş yaptı.

21 ARALIK 2011 : 58'NCİ MADDE DEĞİŞSİN!..

Geçtiğimiz Aralık ayında bir basın toplantısı düzenleyen Özdemir, şike ve teşvik suçu işleyene küme düşme cezası getiren 58'nci maddenin hemen değiştirilmesini istemişti.Özdemir, “İddianamede sadece F.Bahçe değil, 7 Süper Lig kulübü de suçlanıyor. 58'nci madde değişmezse Türk sporunun sonu olur.” Kulüpler Birliği, bir arada durmalı, 58. madde için birlikte hareket etmelidir. Ben bunu tüm kulüpler için, Türk sporu için istiyorum.." demişti.

ÖZDEMİR, “Galatasaray 58. maddenin değiştirilmesine kesinlikle karşı olduğunu ifade etti. Bu durumda 58. madde nasıl değişecek?” sorusuna, “18 kulüp içerisinde bir. Memlekette demokrasi varsa, çoğunluk hakimse bir kulüp bir tarafa, 17 kulüp bir tarafa denecek. Yarın küme düşme olursa, en büyük zararı en çok yayın geliri alanlar görecek. Bu, olayların bir kısmı. Anladığımız kadarıyla Digitürk dava açmayı düşünüyor. Eğer bu davayı açar, TFF de 58. maddeyi değiştirmeyi düşünmez, küme düşmeler olursa, o zaman ne olacak? Orduspor, Gençlerbirliği, Kayserispor hangi yayın gelirleriyle ayakta kalacak! " dedi.

Nihat Özdemir bu sözlerinin üzerinden bir ay bile geçmeden bu kez kendi görüşlerinin tam tersini savunmaya başladı.

Dünkü federasyon toplantısından sonra açıklamalar yapan Özdemir, "58'nci madde kesinlikle değiştirilmesin" dedi.

20 OCAK 2012 : "58. MADDE DEĞİŞMESİN"

Özdemir ayrıca "58. madde değişmesin. Virgülüne dokunmasın. Kim suçluysa, kimin suçlu olduğuna inanıyorsa, gerekli kararı TFF versin. Genel Kurul'da bunun para cezası ya da puan cezasına çevrilmesi gerekçesine katılmıyoruz. 58. madde aynen uygulansın. Tek bir şey istiyoruz. Gerekli bir süreye ihtiyaç vardır. Herkes savunmasını vermelidir. Ortaya konulan delillere, yeni şahitlere ihtiyaç vardır ve bir karara varılmalıdır. Bu yüzden medyaya açıklama yaptık" diyerek sözlerini noktaladı.

Fenerbahçe açık oylama diyor

FENERBAHÇE Kulübü, 58. maddeyle ilgili TFF Genel Kurulu’nda yapılacak oylamanın açık olarak yapılmasını isteyecek. Eğer açık oylama olmayacaksa da Genel Kurul’a katılmayacak. Sarı lacivertliler bu konudaki görüşlerini bugün yapılacak Divan Kurulu’nda açıklayacak.

BUGÜNKÜ DİVAN KURULU

58. madde değiştirilmesin

Özdemir: "Biz Fenerbahçe Kulübü olarak 58. maddenin hükümlerinin değiştirilmesini kesinlikle istemiyoruz. 58. maddenin tartışılması Fenerbahçe'nin gündemi değildir. Biz kendimizi biliyoruz, Türk adaletine de güveniyoruz. Yarım puan dahi silinmesini kabul etmiyor ve Kulüpler Birliği'nin onayladığı öneriyi de doğru bulmuyoruz." diye konuştu, bu sözler Divan Kurulu üyelerinde alkışla karşılandı.

http://www.habervitrini.com/haber/ma...egisti-582825/

Nihat özdemir de yıldızmış!!!

Önce 58.madde kaldırılsın diyen nihat değilmiydi? ülkenin gündemine getiren, sonra da 180 derece kıvırıp hayır kaldırılamaz diyen bir yıldız!

Bazı fenerli arkadaşlar yazıma kızabilirler ama benim yazım kesinlikle çamur atmak vs. amaçlı değildir, fenerli yöneticilerin bu tavrı kulüplerine zarar verir; biz temiziz işte belgemiz deme yerine galatasarayda kirliii amaaaa demek kendilerine isnat edilen suçu zımmen kabul etmek anlamına gelir.

Bu kafayla giderlerse çamura galatasarayı da çekelim derken iyice kendileri batarlar.

Düzenleyen redyellow : 01-02-2012 at 08:02.
redyellow Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-02-2012, 09:39   #4
whimper
Forum Kalfası

whimper's Avatar

Üye numarası: #3237
Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 3264 whimper seviye: 2000whimper seviye: 2000whimper seviye: 2000whimper seviye: 2000whimper seviye: 2000whimper seviye: 2000whimper seviye: 2000whimper seviye: 2000whimper seviye: 2000whimper seviye: 2000whimper seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi redyellow Mesajı Göster
Hayret ya... fener yöneticilerinin tümü bir türlü galatasaraya laf sokuşturmakla aklanamayacaklarını anlayamadılar, aziz yıldırım da lafın arasında hemen galatasarayı dahil etmiş.

yahu arkadaş çıkın biz temiziz deyin, bizim suçumuz yok deyin, mahkemenin, savcının, hakimin iddialarını varsa elinizde bilgi belge çürütün ama galatasaray da temiz değilllll diyerek kendi bacağınıza kurşun sıktığınızın farkında değil misiniz?

Çocuk mu bunlar anlayamıyorum.

Gs de kirli demek zımmen evet biz temiz değiliz ama başkası da temiz değil demektir ve size isnat edilen suçları kabul etmek demektir yahu!

Galatasaray korkuyormuşmuşmuş da, galatasarayın oynadığı maçta 22 futbolcu alenen şike yapmışmışmış da vs.vs.

Bu mavalları anlatma aziz yıldırım git mahkemede kendini aklamaya çalış, galatasaraya b..k atarak temizlenemezsin,tam tersi eline yüzüne bulaşır o elindeki kir!
"Ama şu açık, şampiyonluk Fenerbahçe'den alınamaz. Yargı karar verir o ayrı. Bütün spor camiası 'ya suçluysa' diye bakıyor. Kimse 'ya suçu yoksa ya masumsa' diye sorgulamıyor. Ben masum olduğumu söylüyorum. Hastaneyi ziyarete geldiğinde Mehmet Ali Bey'e de (Aydınlar) dedim, 'bir şey yok'. Ama o 'var' dedi. Bana inanmadı."

Başından beri Fenerbahçe itiraz ediyor zaten buna karşı mücadele ediyor..
GS ye edilen laf son günlerde Galatasarayın sürekli ortalığı kızıştıran nitelikteki açıklamalarına karşı söylendiğini düşünüyorum
whimper Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-02-2012, 12:02   #5
redyellow
Forum Ustası

redyellow's Avatar

Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066 redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi whimper Mesajı Göster
"Ama şu açık, şampiyonluk Fenerbahçe'den alınamaz. Yargı karar verir o ayrı. Bütün spor camiası 'ya suçluysa' diye bakıyor. Kimse 'ya suçu yoksa ya masumsa' diye sorgulamıyor. Ben masum olduğumu söylüyorum. Hastaneyi ziyarete geldiğinde Mehmet Ali Bey'e de (Aydınlar) dedim, 'bir şey yok'. Ama o 'var' dedi. Bana inanmadı."

Başından beri Fenerbahçe itiraz ediyor zaten buna karşı mücadele ediyor..
GS ye edilen laf son günlerde Galatasarayın sürekli ortalığı kızıştıran nitelikteki açıklamalarına karşı söylendiğini düşünüyorum
Hayır fener başından beri yanlış yaptı, yanlış mücadele etti, 58.madde değişsin türk futbolu perişan olur diyen kimdi arkadaşım? nihat özdemir değilmiydi? nihat özdemir gsli mi???

Galatasaray ilk başından beri ne demişse aynı şeyi söyledi hep, ortalığı kızıştıran bir şey de söylemedi, nihat özdemir 58.madde değişsin diye orta çıktı gs değişmemeli dedi, sonuç ne oldu? nihat döndü gs aynı yerinde!

Ortalığı kızıştıran açıklamalar hep fener tarafından geliyor, arada da yıldırım demirören gaz veriyor dikkat ederseniz.

Ben yukardaki görüşümdeyim, fener çıkmalı biz temiziz demeli, savcının hakimin iddialarını çürütecek belgeleri varsa onları sunmalı, galatasaraya laf atarak, onlar da temiz değilll diyerek asla temizlenemezler, tam tersi bunu söylemek onlar da temiz değil amaaaa demek biz kirliyiz demek olur ki bu fener için intihardır.
redyellow Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-02-2012, 12:30   #6
J2EE
Forum Kalfası

J2EE's Avatar

Üye numarası: #268608
Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755 J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000J2EE seviye: 2000

Gülmek iyidir Bundan keyif almak gerek. Türk futbolu gerçeğiyle yüzleşsin az. Şike gibi bir illetten biraz uzak dursun takımlar. Temiz lig
J2EE Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-02-2012, 14:35   #7
Elvis
Moderator

Elvis's Avatar

Üye numarası: #33956
Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555 Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 

Wardom lüzumsuzlar gurubuna 1 kişi daha eklenmiştir hayırlı olsun
Elvis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-02-2012, 14:38   #8
nesta_34
Forum Ustası

nesta_34's Avatar

Üye numarası: #336256
Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544 nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000nesta_34 seviye: 2000
1stClass Üye 

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Elvis Mesajı Göster
Wardom lüzumsuzlar gurubuna 1 kişi daha eklenmiştir hayırlı olsun
İşyerinde müşteri var kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi

Allah'ta seni güldürsün gurubuna eklendiniz

Düzenleyen nesta_34 : 01-02-2012 at 14:46.
nesta_34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-02-2012, 14:44   #9
Elvis
Moderator

Elvis's Avatar

Üye numarası: #33956
Yer: Sarıyer
Karma etkisi: 71555 Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000Elvis seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 

Bende seni seviyorum Kerim
Elvis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 143.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir Sen Lazımdı Bana (Kendi Şiirim) JohnnyVicious Genel 6 19-07-2010 17:35
...'mışım' Gibi Davran Bana dönüş yok Genel 2 08-09-2008 19:13
Bana Seninle Evlenmem İçin Bir Neden Söyle Diyalogları ( süper ) actionhero Genel 5 22-08-2008 16:18
+++ayna ayna söyle bana +++ komik Kodadım58™ Geyik 13 28-08-2007 22:28
Yalanlar Söyle Bana... Crazy-Ozzy Genel 2 30-05-2007 12:51

Gönderme Kuralları