aynı ağ üzerinden dosya paylaşımıİs yerinde kullandığım bir laptop birde masaüstü pc var ikiside tek modemden ağa bağlı (wireless)Dosya paylaşımı nasıl yapabilirim.pc fazla anlıyan biri olmadığımdan detaylı anlatan olursa makbule gecer.Şimdiden Teşekkürler xp kullanıyorum
Konu resh tarafından açılmış, 6253 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
aynı ağ üzerinden dosya paylaşımı konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 6253. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64043
Karma etkisi: 0
![]() Karma: -48
|
İs yerinde kullandığım bir laptop birde masaüstü pc var ikiside tek modemden ağa bağlı
(wireless)Dosya paylaşımı nasıl yapabilirim.pc fazla anlıyan biri olmadığımdan detaylı anlatan olursa makbule gecer.Şimdiden Teşekkürler xp kullanıyorum AIRTIES_RT_205 WİRLESS KABLOSUZ AĞ KULLANIYORUM Düzenleyen resh : 05-10-2007 at 17:26. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14278
Karma etkisi: 1334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 132628
|
paylaşmak istediğin herhangi bir dosyaya sağ tıkla güvenlik ve paylaşım de
güvenlik tehditlerinizi bildiginiz halde dosya paylaştırmak için burayı tıklatın yazan yere tıklayın.yalnızca dosya paylaşımını etkinleştire bas.(basit) ordan da bu klasoru ağda paylaşıma aç secenegine tiq at.tamamdir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=166786 ama sen hem laptopunda hemde diğer bilgisayarında Bilgisayarıma sağ tıklayıp bilgisayar adı bolumundeki CALISMA grubuna aynı isim ver. ornegin : WORKGROUP gibi... kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11099
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10