Ayrı bayrak istedihttp://img.vol.io/rotahaber/newpics/news/070120120817099849299.jpg Baydemir, ayrı bayrak istedi... Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, yine çok tartışılacak önerilerde bulundu. Bunlardan biri de bölgeye özel sembol, yani bayrak... 07.01.2012 08:17 Başkanlığını Diyarbakır Büyükşehir Belediye
Konu redyellow tarafından açılmış, 563 kişi tarafından görüntülenip, 21 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
![]() Baydemir, ayrı bayrak istedi... Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, yine çok tartışılacak önerilerde bulundu. Bunlardan biri de bölgeye özel sembol, yani bayrak... 07.01.2012 08:17 Başkanlığını Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in yaptığı Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği, yeni anayasa önerileri çok konuşulacak... Bölgesel yönetim isteyen birlik, oluşturulacak bölge yönetimlerinin de, bölgenin tarihi kimliğine göre isim, merkez ve sembol belirleme hakkı olmasını önerdi. 'CUMHURİYET GERİDE KALDI!..' Cumhuriyet rejiminin değişen dünyanın gerisinde kaldığını savunan birlik, bölünme korkusundan bölgesel yönetim modeli ile kurtulmanın mümkün olduğunu savundu. Değiştirilemez hükümlere yer verilmemesini isteyen birlik, anayasal yurttaşlık tanımı istedi, kültürel kimliklerin kendilerini ifade etme, koruma ve geliştirme haklarının anayasal güvenceye alınmasını önerdi. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=519354 GÜVENLİK ÖNERİSİ Dışişleri, maliye, adalet ile adli kolluk, ülke savunması ve güvenliği ile ilgili olanlar dışındaki hizmetlerin bölgesel ve diğer yerel yönetimlerce yerine getirilmesini öneren birlik, merkezi kamu idaresinin bunların dışında, bölgeler arasındaki gelişmişlik farklılıklarını gidermeye yönelik kaynak oluşturmak, plan ve projeleri bölgesel yönetimle koordineli bir şekilde uygulamakla yükümlü olmasını istedi. BÖLGEYE ÖZEL SEMBOLLER Her bölge meclisinin bölgesinin temel kurumsal mekanizmalarını oluşturması gerektiğini savunan birlik, bölge kamu idaresinin, bölgenin tarihi kimliğinin karşılığı olan bölge ismini, merkezini ve sembollerini belirlemeye yetkili olabileceği önerisi getirdi. Milliyet'in haberine göre, bölgesel kamu idaresinin; bölge meclisi ve bölge başkanlığından oluşması, bunların bölge halkınca seçilmesi, alınan kararlarda uyuşmazlık veya anayasaya aykırılık iddialarının Anayasa Mahkemesi’ne ait olması istendi. Birliğin anayasa önerisine göre Bölge Meclisi, ülke meclisine kanun teklifinde bulunma yetkisine sahip olacak, mali özerkliği bulunacak. http://haber.rotahaber.com/baydemir-...-istedi/238037 |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
yaw arkadaş, ayrılmak istiyoruz desene şuna adam gibi.
yok ayrı bayrakmış yok sembolmüş.. sen diyorsun ki, ayrı bayrağım olsun.. içişlerinde bağımsız olayım ama parayı ankara'dan alayım.. eğer düşünce böyleyse şöyle bir sembol buldum internetten, bayrak olarak bunu kullanabilirler.. ![]() |
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Alıntı:
hahahahahahaha ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #187225
Karma etkisi: 10313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1030541
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Olm ne adamsın ya. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #559942
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325001
|
Pöeaöeahhh
İsteyene istediyini vermek lazım![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
![]() Bayrak olarak bunu da kullanabilirler ![]() (bu arada tuğrul paşa'nın sana çok selamı var) Düzenleyen redyellow : 08-01-2012 at 01:32. |
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65376 Yer: babilin asma bahçeleri
Karma etkisi: 23578
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2356503
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #187225
Karma etkisi: 10313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1030541
|
An itibariyle gördük ki sayfada ilerleme var
Bizim de katkımız olsun.![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60808
Karma etkisi: 2155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 214617
|
Ey,mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü,
Kızkardeşimin gelinliği,şehidimin son örtüsü! Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver ! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar. Yurda ay yıldızın ışığı yeter. Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün. Kızıllığında ısındık, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=519354 Dağlardan çöllere düşürdüğü gün. Gölgene sığındık. Ey, şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalan; Barışın güvercini, savaşın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim. Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yüzünde yer beğen ! Nereye dikilmek istersen, Söyle, seni oraya dikeyim ! ARİF NİHAT ASYA |
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61101
Karma etkisi: 9793
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 978531
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Sağ elin baş parmağını işaret ve orta parmak arasından göstermek güzel de
bir zamanlar Özal'da "bunlar 3-5 çapulcu" demişti. Sonuçta onbinlerce şehit verdik. Bu ülkenin kaynaklarını terör için akıttık. Wardom sayfalarında "adım-adım, yedire-yedire, esnete-esnete" geliyorlar dediğimde bugün strateji uzmanı gibi edebiyat parçalayanlar "abartıyorsun, olan bir şey yok" diyordu. Ülkemizin başına terör örgütünü bela edeni getiren komutan getirdiği bebek katili gibi hakkında mahkeme kararı olmadan içeri tıkılıyorsa, işin nerelere vardığını Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=519354 düşünmenin zamanı gelmişte geçmektedir. Burada konulan resimler gururumuzu okşayabilir. Ama bizler bu umursamaz tavrımızla ekmeklerine yağ sürdüğümüzü de unutmamalıyız. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66866 Yer: Antalya
Karma etkisi: 4745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 473856
|
Koyulabilecek bilimum görseli koymuşsunuz. Bize bir şey bırakmamışsınız
![]() Ben de kendilerine bütün Türk bayraklarımızın direklerini hediye ediyorum ![]() |
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14562
Karma etkisi: 608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60025
|
gururla taşıyacakları bişey verebilirim
![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| bağlaç olan de'yi ayrı yazamayanlara tavsiyeler | metatron | Türkçe ve Türkçe kullanımı | 22 | 20-01-2012 13:25 |
| BIOS Nasıl Güncellenir ? [ Asus, Gigabyte ve Msi için ayrı ayrı videolu anlatım ] | caqlayan | Networking | 8 | 19-08-2010 18:01 |
| Atatürk'ün hayalindeki bayrak rengi ve Kürtlerin o dönemdeki Türk Bakışı | Account31 | Mustafa Kemal ATATÜRK | 15 | 27-01-2010 10:10 |
| İşte Menderes'in son isteği... | Mnesitheos | Siyaset | 8 | 20-09-2009 16:17 |
| Asker Ergenekon’a el attı: Genelkurmay savcılığı belgeleri istedi | TASADAM | Siyaset | 1 | 14-07-2008 18:01 |
|
|