Back Track 3 Kurulum( lütfen yardım )s.a arkadaşlar öncelıkle durumumu ozetleyeyım rizede üniversite ogrencısıyım. bir wireless wep key şifresi kırma yolunda bu işe girdim back track 3 indirip live cd olarak cd ye çektım cd yı
Konu kriptonik tarafından açılmış, 1329 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Back Track 3 Kurulum( lütfen yardım ) konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1329. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #429858
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
s.a arkadaşlar
öncelıkle durumumu ozetleyeyım rizede üniversite ogrencısıyım. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=355321 bir wireless wep key şifresi kırma yolunda bu işe girdim back track 3 indirip live cd olarak cd ye çektım cd yı takıorum boot edıyor back track acılıyor sora bir menu gelıyor karsıma ![]() butun seçeneklerı tek tek denememe rağmen bir türlü sistemi başlatamadım komut sistemı tarzında sayfalar açılıyor login:root pas:toor yazıyorum sonrasında startx yazıyorum yinede açılmıyor error cinsinden hata veriyor sistem ozellıklerımı yazayım: intel core 2 duo p7350 2.0 ghz 3m l2 cache işlemci 4 gb ddr2 800 mhz ram 320 gb sata hard dısk nvidia 9600 m gt ekran kartı intel wifi link 5100 wireles adaptor sorun nerden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar ? benim şahsi fikrim: ekran kartı driverinini tanımamasıdır.ancak ilk defa back track tarzı işletım sıstemı kulllanıyorum.hiç bir bilgim yok engin bilgilerinize muhtacım lütfen yardım edin. okuyupta yardım eden herkeze teşekkur ediyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #277831 Yer: Ankara
Karma etkisi: 2416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 241202
|
Tam üstüne başmışsın
![]() Birde VESA driver'ını kullanarak dene istersen xorg o zaman çalışır büyük ihtimal... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #373232
Karma etkisi: 7541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 753888
|
Sistemi boot edip konsolda açtıktan sonra driver kurun. "Startx" fayda sağlamaz öncesinde.
Konuyla ilgili Volatile. arkadaşımızın da söylediği gibi arama yaparsanız detaylara ulaşırsınız. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #429858
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #277831 Yer: Ankara
Karma etkisi: 2416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 241202
|
Warlocksk.'nın dediği gibi sonra driver'ı kuracaksınız onda önce ise;
VESA'yı kurmaya gerek yok açık kaynaklı hazır sürücü gibi birşeydir. Kurulum sonrasında driver VESA olarak xorg'da tanımlı olacak ondan sonra sen nvidia'nın yeni sürücüleri nvidia kernel26 serilerine uyumlu olanı bulacaksın onu araştır.. Sonra xorg'da düzenlemelerini yapacaksın. (bunu ben anlatmıyım her driver için ayrı şeyler oluyor...) Eğer yok ben eski stil kurayım diyorsan nvidia'nın kendi sitesinden 32 bit / 64 bit ekran kartı driver şeçenekleri var sistemine göre şeç.. Sonra konsola gel ve inen ".sh" dosyasını root olarak çalıştır. Aynen şöyle: [kullanıcıadı[root]@makineadı ~]$ sh nvidia-driverının-tam-adı.sh Sonra sh dosyası açılacak konsol ortamında karşına çirkin mavi bir penceremsi ekran gelecek ordan sonrasını halledersin. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=355321 VESA driverınıda kullanabilirsin hiç uğraşamam dersen ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47760 Yer: IZMIR
Karma etkisi: 54
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4762
|
Dostum cd okuma hatası olabilir diye düşünüyorum başıma gelmişti.Başka bir pcde deneme şansın varsa tavsiye ederim.Mesela benim ntb. ekranı değiştirdim ubuntu 9.10, ubuntu studio 9.10, mandriva 2010 one gnome kurdum.Hepsinde de ekranın 4 kat büyük olduğunu düşün sadece sol üst köşeden faydalanabiliyorum.Ama xpde sorun yok linux bazen beni üzüyor...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|