back track hataarkadaşlar backtrack 5 versiyonunu indirdim ve iso kalıbını flashbelleğe kurdum ve açılışta normal giriyordum ve hard diske kurmak için setup unu açtım tam kurulum işleminde elektrik gitti ve tekrar bilgisayarı
Konu gelincik94 tarafından açılmış, 370 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
back track hata konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 370. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #414460
Karma etkisi: 3
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar backtrack 5 versiyonunu indirdim ve iso kalıbını flashbelleğe kurdum ve açılışta normal giriyordum ve hard diske kurmak için setup unu açtım tam kurulum işleminde elektrik gitti ve tekrar bilgisayarı açtım normall windowsa girdim yereldisk D de 30 gb yer yok ve flash takıyım açıyım linuxsi dedim hata verdi çözebilcek varmı hatanın resmini çektim veriyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
|
arkadaşlar pardüs dvd takıp açtım kök klasörünü deyim açtım ve sol tarafda win7 yerel disk d falan gösteriyordu ve bir birim daha var 107 gb lik isimsiz bu windows 7 de gözükmüyor bunu tekrar d ye geri yüklüye bilirim acil yardım lütfen
Düzenleyen gelincik94 : 19-06-2011 at 22:05. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41886
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10203
|
öncelikle büyük geçmis olsun yapılıcak en iyi sey sanırım tekrar format atmak ama disk biçimlendirme olayını dene derim ismi baskada olabilir tam hatırlıyamıyorum orda gözüküyo diskdeki alanlar sıfırlıyabiliyosan sıfırla eğer sıfırlıyabilirsen ama bana güvenme sen yinede öylesine bi cevap yazdım hatırladığım kadarıyla eğer bilen bir arkadas cıkarsa yardımcı olur umarım tekrardan geçmis olsun bence yeniden format at
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
|
öncelikle yorumun için çok teşekkürler ama 107 gb boş alan var diye gözüküyo pardüsü açınca ama windowsta açınca bir tek c ile D gözüküyor yani 107 gb lik boş alanı göstermiyor :S
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41886
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10203
|
tam olarak nerden baktın yani nerde gözüküyordu benim dediğim yerdenmi yoksa bilgisayarımdan falanmı windowsda bu tür sorunlar olur cünkü windows yüklediğinde neyse diskte onu görür diye biliyorum linux gercekleri ne varsa gösteriyo windows a güvenme o konu için bak en iyisi format at hiç ugrasma at d ye istediğin seyleri gerisini sil gitsin format iyidir bilgisayar kendine gelir hem belki sen backtrack yüklerken bianda bilgisayar kapandığı icin bazı dosyalarda sorun cıkartabilir ilerde hem format önerimi kullan derim sana
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
|
ttp://tinypic.com/r/wjcmrl/7 işte resimi yükledim 107 gb yazan yer win7 de gözükmüyo
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
|
arkadaşlar boş alanı buldum ve içindeki verileri sildim resim koydum http://tinypic.com/r/2jaz3p0/7 bu sorun ile karşılaşan arkadaşlara yardımcı olur belki bt yide denicem şimdi çalışırsa yazarım ama bir türlü şu boş alanı d ye ekleyemedim
ama boşalanı tekrar kullana bilicem şuan (cevap atan herkezin eline klavyesine sağlık ) ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2797 Yer: Ankara
Karma etkisi: 9190
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 918252
|
Acronis disk director programıyla o 107 gblık bölümü görebilirsin o bölümü silip windows ortamında disk yönetiminde görüp ekleyebilirsin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hızlı Çırak