background u sayfaya sığdırmaArkadaşalr yaptığım site tasarımında background sorunu var. resmi arka plana tam olarak oturtamıyorum. BUnu nasıl çözebilirim. Daha önce css ile yapılabildiğini duymuştum ama birtürlü yapamadım. Birde sitem kullandığım her farklı
Konu bigFreeze tarafından açılmış, 379 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
background u sayfaya sığdırma konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 379. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64796 Yer: aydın ve girne
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1229
|
Arkadaşalr yaptığım site tasarımında background sorunu var. resmi arka plana tam olarak oturtamıyorum. BUnu nasıl çözebilirim. Daha önce css ile yapılabildiğini duymuştum ama birtürlü yapamadım. Birde sitem kullandığım her farklı bilgisayarda farlı görünüyor(aynı int tarayıcıyı kullandığım halde). bunun bir çaresi varmı
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #268608 Yer: Bakırköy
Karma etkisi: 3755
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 375073
|
table ve div taglerının width ve height değerlerini % olarak veriniz. Eğer sabit değerler kullanıyorsanız. Ekranların çözünürlüğüne göre boyutlarında büyümeler yada kaymalar oluşabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64796 Yer: aydın ve girne
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1229
|
eğer table yada div içinde kullnasaydım dediğiniz doğru ama direk resmi <body background="x.jpg"> şeklinde kullanıyorum. bu yüzden ekran çözünürlüğüne göre görünüm değişiyor. tüm siteyi table yada div içine alsam muhtemelen çözünürlük değişdikçe gene buna benzer bişey oluşacak
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #555634
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Aynı sorunlar bende karşılaşıyorum arkadaşım bu yüzden tek sade renkleri seçiyorum...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Windows 7 Logon Background Changer | Windows 7 Logon Ekranını Değiştir... | sedat648 | Programlar | 0 | 08-08-2010 17:17 |
| Background Process Limiti hakkında | eprom | IRC | 0 | 21-11-2009 17:20 |
| Image Skill Background Remover v3.0 | SezginKeskin7 | Programlar | 0 | 26-08-2009 11:10 |
| 300 Background - DJ Collection | TechniQue | Genel | 2 | 05-06-2007 23:54 |
|
|