backtrack 2 final bulundu yumulunsondurum internette backtrack 2 yok ancak paylaşıma açılmış yani http değil ftp tipi olarak bulabilirsiniz ben yeni öğrendim ftp başka bilgisayarların bazı dosyaları inernet üzerinden paylaşıma açması anlamına geliyor işte
Konu lejyoner_2006 tarafından açılmış, 1264 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
backtrack 2 final bulundu yumulun konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1264. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #240022 Yer: error
Karma etkisi: 486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 48202
|
sondurum
internette backtrack 2 yok ancak paylaşıma açılmış yani http değil ftp tipi olarak bulabilirsiniz ben yeni öğrendim ftp başka bilgisayarların bazı dosyaları inernet üzerinden paylaşıma açması anlamına geliyor işte size lin backtrac 2 final çeşitleri modülleri isterseniz ftp türü olrak google aratabilirsiniz ftp://swtsrv.informatik.uni-mannheim...ons/BackTrack/ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #173513 Yer: İzmir
Karma etkisi: 92
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8775
|
lejyon araştır birazda öyle konu aç kirlilik yaratma!
Backtrack 2 çıkalı yıllar oluyor. Backtrack 3 final sürümü yayınlandı Resmi Sitesinden indirebilirsiniz... http://www.remote-exploit.org/cgi-bi...version=bt3-cd |
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
|
ya termo backtarck 3 le sorun yaşayan çok kişi var yeni çıktığı için ; belki backtrack 2 işlerini görür dedim interneti arasan google mesala backtarac 2 yi indirecek bir yer yok bulamazsın üstelik yazdığım linkte sadece backtrack 2 değil tüm serisi var üstelik olmazsa olmaz modülleri de bu adresten bulabir ve indirebilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
|
yani velhasılı kelam kirlilik değil buna dense dense paylaşım ve hizmet denir indireceksen sende indir ben koydum diye çekinme modüller lazım olur belki sana da
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
|
ya termo kıdıysam kusura bakma tutamadım kendimi bir an yaklaşık 24 saattir uyumuyorum da uykusuzluğun etsi bunlar dün 21 de kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra (5 saatlik uykudan kalkıp )şu ana kadar uyumadım da
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #173513 Yer: İzmir
Karma etkisi: 92
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8775
|
önemli değil kardeşim halden anlarız.zaten şu wireless bölümünde her konuya bişeyler yazmaya çalışan 3-5 kişi varyokuz bende sert yazmışım şimdi farkettim sende kusura bakma kardeş bide şu wpa olayının kısa bi yöntemini bulsak iyi olacak bruteforce çok uzun sürüyor ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|