backtrack 3 final de aircarck sorunufinal versiyonunda malesef aircrack die bir paket yüklü değil bu yüzden de linux için aircrack paketi indirmeniz gerekiyor ancak bu paket linuxa nasıl kurulur kimse bilmiyor 100lerce sayfa dolaştım aircrack
Konu lejyoner_2006 tarafından açılmış, 503 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
backtrack 3 final de aircarck sorunu konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 503. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #240022 Yer: error
Karma etkisi: 486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 48202
|
final versiyonunda malesef aircrack die bir paket yüklü değil bu yüzden de linux için aircrack paketi indirmeniz gerekiyor ancak bu paket linuxa nasıl kurulur kimse bilmiyor 100lerce sayfa dolaştım aircrack linuxa nasıl kurulur anlkatan yok sadece paketi nerden indirebileceğimişzin linkini ver mişler final versiyonu tıpkı backtrack 3 beta da olduğu gibi internete bağlanmıyor.bunun için kartımızı tanıtmamız gerekli driverleri indirmemiz falan gerekiyor diyor herkes kesin biri söyledi herkes de ezbere konuşuyor tama tanıtıcaz kartımızı yüklücez driverimizi ancak bunun nasıl yapılacağını bilen ya da söyleyen yok birde kartımızın markası önemli benimki atheros 5006 mmesala ama linuxtra çalışır mı bilinemiyor....herşey sorun
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=218025 birde benşöyle kırdım ben böyle kırdım diye sallayan arkadaşalar var ama ne hikmetse nasıl kırdıklarını açık bir şekilde paylaşmamışlar Burdan idda ediyorum bu iş bir zaman kaybı,çözen nasıl çözdüğünmü paylaşmıyor çünkü sallıyor şunu şunu şunu yapın diyor nasıl yapılacağı sorulunca bilmiyor bu ne biçim iş velhasılı kelam delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış dreler ya o hesap kıarbilen varsa lejyoner_2006@hotmail.com |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|