Backtrack 5 Eğitim Seti Türkçehttp://pinoytutorial.com/techtorial/wp-content/uploads/2011/05/Backtrack_5-motorola-logo-1.jpg (+) Explotation Framework (+) Ruby Tabanlı (+) Modüller (+) Exploitler (+) Payloadlar (+) Auxiliariy'ler (+) Metasploit Kurulum Kullanım + Exploit Kullanımı (+) Dns Spoof + Java Downloader ile AğDaki
Konu clanturkish2 tarafından açılmış, 1405 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Backtrack 5 Eğitim Seti Türkçe konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 1405. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #209011
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
![]() (+) Explotation Framework (+) Ruby Tabanlı (+) Modüller (+) Exploitler (+) Payloadlar (+) Auxiliariy'ler (+) Metasploit Kurulum Kullanım + Exploit Kullanımı (+) Dns Spoof + Java Downloader ile AğDaki Pclere Girme (+) Hex Editor Kullanımı (+) Armitage Kurulum Kullanım + Exploit İle Pc girme (+) Armitage Uzak Bağlantı + Çoklu Bağlantı Test (+) Bt5 Mysql Apachi Kullanımı (+) Bt5 Toolkit Araçları Sosyal Mühendislik Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=504762 (+) Ubuntu(Bt5) WmWare Araçlarının Kurulumu (+) Bt5 wireless Wpa Şifreleme Sistemini Cracklama (+) Windows Olly Eğitim (2008) part1 = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! part2 = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! part3 = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! part4 = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! part5 = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! part6 = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! part7 = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! part8 = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! part9 = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! part10= Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! part11 = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! Rahat Anlayabilmeniz İçin Videoları Yüksek Çözünürlükte Çektim Aşağada Verdiğim CamPlayer Adlı Programla Videoları %100 Kalitede izleyebilirsiniz Diger Oynatıcılarda Bulanık izleme ihtimaliniz Olabilir ![]() Download Cam Player camplay = Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #460633
|
sanırım part 7 de problem var.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #566051
Karma etkisi: 1
|
part 7 de çalışıyor denenmiştir ellerine sağlık usta
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #572373
|
HEPSİ ÇALIŞMAKTA DEİL Mİ İNDİRMEYE BAŞLADIM DA.. teşekkürler bu pardus egitimi deil mi? yanlış birşey indirmiyim de
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
kardeş cam playerde saorun var heralde açmıyor videoları
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
tam olarak bu program nedir bilgilendirebilrmisniz?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #342217
Karma etkisi: 4729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 472656
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| EğitimOfis İngilizce Eğitim Seti (Türkçe Anlatım) | tamis | Sınavlar ve Sınavlara Hazırlık | 6 | 21-04-2012 22:15 |
| Photoshop Görsel Eğitim Seti Türkçe | irfan7563 | Programlar | 0 | 21-08-2011 19:38 |
| Photoshop CS3 Görsel Eğitim Seti Türkçe | Downpc | Eğitim, Öğretim ve Kişisel Gelişim | 0 | 24-12-2010 18:54 |
| Flash 8 Action Script 2.0 Eğitim Seti Türkçe | Downpc | Eğitim, Öğretim ve Kişisel Gelişim | 0 | 24-12-2010 18:53 |
| EğitimOfis İngilizce Eğitim Seti (Türkçe Anlatım) | math29 | Sınavlar ve Sınavlara Hazırlık | 0 | 27-06-2010 13:51 |
|
|