Bağlantı sayısını azaltmakÖncelikle selamlar. Arkadaşlar benim sitem var.Bi çeşit film paylşaım sitesi.200 gb 2000gb trafik var.Ben hostumdan film paylaşmaya başladım sonra çekemeyenler saldırı yaptılar hosta.Hosttan ban yedim bu saldırılardan dolayı.180000 bağlantı yapmış
Konu Xmanxx tarafından açılmış, 388 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bağlantı sayısını azaltmak konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 388. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #63177
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 9
|
Öncelikle selamlar.
Arkadaşlar benim sitem var.Bi çeşit film paylşaım sitesi.200 gb 2000gb trafik var.Ben hostumdan film paylaşmaya başladım sonra çekemeyenler saldırı yaptılar hosta.Hosttan ban yedim bu saldırılardan dolayı.180000 bağlantı yapmış bi kişi ve server çökmüş filan fıstık bi sürü şey.Açıldı tekrar devam ediyorum ve aynı sisteme devam etmek istiyorum.Bi aralar hemenpaylaşın bi özelliği vardı.Download programı kullanabiliyoduk ama 1 dosya çekerken mesela aynı dosyaya 1 den fazla bağlantı kurulamıyodu.Ben aynı özelliği kurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=135110 .htaccess ile bişeyler yapcaz diye düşünüyom ama ne yapılabiir hiç bi fikrim yok. Yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.Bi sürü kişiyide rapid derdinden kurtarmış olursunuz. ve bir şey daha önebileceğiniz bi upload scripti varmı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
|
yokmu yardımcı olabilecek biri ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Vallaha arkadaşım sen çoklu upload istiyosun yanibaglantı sayısını azaltmayı istiyosun anladıgım kadarıyla.....Benim bildigim hemenpaylaş gibi bi site www.turboupload.com diye bir site vardı ordan yapa biliyordun bideistersen ordan dene...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Cool Çırak
|
Alıntı:
Dediğim gibihttp://dominia.org/djao/limitipconn.html böyle bişey buldum internette ama nasıl kullanırım bilmiyom.dreamhost ta hostum benim ve apache serverlar içinmiş şahsen benim server ne onuda bilmiyorum ya yardım edebilecek birileri varsa msn adresim ahmetsametyuzlu@hotmail.com |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|