Bağlantı Sorunlarını Tanılayınca çıkan FTP Sorunubnm bilgisayarın interneti biraz problemli.bilgisayarı ilk açtığımda internet bağlantısı olmuyor , sağ alttaki ağ bağlantılarının üzerinde ünlem işareti oluyor ve bağlantı yok veya sınırlı diyordu.internet explorer a giriyordum ağ bağlantılarını
Konu raffo tarafından açılmış, 207 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bağlantı Sorunlarını Tanılayınca çıkan FTP Sorunu konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 207. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #324840 Yer: misin Yemezmisin
Karma etkisi: 2734
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 272943
|
bnm bilgisayarın interneti biraz problemli.bilgisayarı ilk açtığımda internet bağlantısı olmuyor , sağ alttaki ağ bağlantılarının üzerinde ünlem işareti oluyor ve bağlantı yok veya sınırlı diyordu.internet explorer a giriyordum ağ bağlantılarını tanıla diyordum 3 4 denemede internet geliyordu.yalnız şuanda şöyle bir sorun var internet geliyor ama cs serverlarını falan göremiyorum,torrentten download yapamıyorum sanırım FTP ile ilgili sorundan kaynaklanıyor.Önceden internet explorerdan ağ bağlantılarını tanıla dediğimde internetiniz başarıyla geri getirilmiştir yazıyordu ama şimdi şöyle bir görüntü var :S nasıl çıkabilirim bu işin içinden ?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=482560 Edit: Sorun çözüldü.aynı problemleri olan arkadaşlar için çözüm ; Selam Aygıt yöneticisinden, Ağ bağdaştırıcıları altındaki sürücü/leri kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra yeniden yüklenmesini sağlayıp öyle bir deneyin. Yerel ağ bağlantısını da, OTOMATİK olarak bağlanmasını kontrol edin. Bu şekilde sorunun kalkacağını zannediyorum. Kolay gelsin.. Düzenleyen raffo : 30-05-2011 at 18:10. Sebep: çözüm bulundu ve eklendi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #324840 Yer: misin Yemezmisin
Karma etkisi: 2734
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 272943
|
sorun hala devam ediyor ya yardımcı olabilecek kimse yokmu ?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| kablosuz bağlantı sorunu | exeter2011 | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 0 | 18-02-2011 17:57 |
| Windows 7 internet bağlantı paylaşımı sorunu | tafyun | Networking - Ağ Güvenliği | 0 | 22-12-2010 19:58 |
| cross kablo ile bağlantı sorunu ACİL yardım | siyahizm | Yardım | 2 | 09-07-2010 23:39 |
| Bağlantı sorunu | Myloves | Wireless - Kablosuz Teknolojiler | 7 | 10-04-2008 20:59 |
| Agile Messenger Bağlantı Sorunu Olanlar | w133 | Cep Telefonları | 3 | 06-07-2005 08:45 |
|
|