Bağlantım neden kesiliyor!!! lütfen bi bakarmısınız!!ben usb den ınternete baglanıyorumm..son 2-3 saattır kendı kendıne baglantı kesılıyor..pc yı kapatıp acıyorumm.ondan sonra duzeliyor..5 dakıka gecsın yıne aynısını yapıyor..acaba sorun nedır bi yardımcı olacak arkadas varsa bi bakabılırmı
Konu chain_lift tarafından açılmış, 537 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bağlantım neden kesiliyor!!! lütfen bi bakarmısınız!! konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 537. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68324 Yer: c:\> bruteforce 192.168.1.1 ADMINISTRATOR 4 8
Karma etkisi: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4138
|
ben usb den ınternete baglanıyorumm..son 2-3 saattır kendı kendıne baglantı kesılıyor..pc yı kapatıp acıyorumm.ondan sonra duzeliyor..5 dakıka gecsın yıne aynısını yapıyor..acaba sorun nedır bi yardımcı olacak arkadas varsa bi bakabılırmı lutfen..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
dostum merak etme aynı sorun ben de de var.türk telekom ne olacak ki.hesapta 1024 bağlantı var ya.buna çocuklar bile inanmaz.önce şu bağlantı kopması olayını bir halletsinler de görelim.5 dakika önce yine koptu bağlantı.arkadaşlarımla konuşduğumda aynı sorunun onlarda var olduğunu anladım.sorun genel bir sorun.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20790 Yer: LostDoomSDay
Karma etkisi: 22657
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2264660
|
arkadaslar onlar sizin ag bağlantı veya int.ayarlarında yada xp cd keyde sorun bendede oluyordu bi zamanlar...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #76004 Yer: Evimin dört duvar arasında kalan kısmında
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3843
|
1024 lerde oluyo benim arkadaştada da oldu ,benim 512 olduğu için hiç kesilmedi
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
Genel Telekom Aly yapısının isteklere cevap verememesinden kaynaklanıyo alt yapıyı yenileyene kadar seninkini kesip diğer kullanıcıyı aktif ediyor onu kesip diğerini müşteriler tarafından şikayet olduğu için bu konuyu araştırıpta yazıyorum
Yani modem yada bilgisayar ile alakalı olan bi konu değil Ferah olun yakında düzelecektir. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|