Bakınca ne görüyorsunuz?Aşağıdaki resimde gözlerinizi test edin ne göreceksiniz? http://s6.directupload.net/images/091014/n6baapax.jpg Arkadaki kızın poposunu gördünüz mü? Gördünüz? Süper. Şimdi aşağı ilerleyin lütfen . . . . . . . . . . .
Konu sedat648 tarafından açılmış, 224 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #347222 Yer: Anakara
Karma etkisi: 23907
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2390115
|
Aşağıdaki resimde gözlerinizi test edin ne göreceksiniz? ![]() Arkadaki kızın poposunu gördünüz mü? Gördünüz? Süper. Şimdi aşağı ilerleyin lütfen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Üzgünüm ama o sadece fotoğraf çeken kızın omuzu ve koltuk altı BONUS: konu: Tek silindiri bile çalıştıramıyorum 19 yaşındayım ve turp gibi bir delikanlıyım. Eskiden 4-5 defa arka arkaya ilişkiye girebiliyordum.V 12 motor gibiydim.Şimdi tek silindiri bile zor çalıştırıyorum. Acaba sorunum nedir? RUMUZ: V 12 Cevap Sevgili V 12, demiri, çeliği, pistonu, silindiri bile eritip aşındırmışsın. 4-5 eskidenmiş de ne kadar eskiden? Neredeyse anandan doğalı bu işe başlamış gibisin. Sizin orada kaç çeşit turp var? Ufağı, büyüğü, renklisi, beyazı... Meze için ufağı, dilim dilim yemek için büyüğü olmalı. Renklisinin kabuğunda da Dr. Ender Saraç'tan tavsiye, patentli gıdalar var. Eee, ya sen turp? Motor turp suyuyla çalışmıyor. Rezervler iyice azalmış. Yakıt yollarında teröristler bombalamış. V 12 motoru ele kalmış. Görüntü bir hurda demir yığını. Tamirat: Metal yorgunluğun geçene kadar istirahat. Sonra ufaktan ufaktan hareket. Hadi, yakıtına bereket. Gaza fazla absma, iştah açıcı şeylere de bakıp motoru azdırma. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=403195 23/07/2010 / Posta / Haydar Dümen Düzenleyen sedat648 : 26-07-2010 at 01:25. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317917 Yer: Kocaeli
Karma etkisi: 17638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1763381
|
Tek öğe için konu açmak bölüm kurallarına uymuyor kapatılmadan önce bi kaç resim daha eklerseniz
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|