ban yedim NASIL KALDIRABILIRIM?Merhaba arkadaslar, irc.bizimdiyar.com da bazi chat odalarina girisimim engellenmis, bir aydir oluyor. Halen giremiyorum, ne tur ban oldugunun farkinda degilim. Proxy, hide ip, cookies silme, reset atma hepsini denedim yinede
Konu MUCAHIT25 tarafından açılmış, 599 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #458249
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaslar,
irc.bizimdiyar.com da bazi chat odalarina girisimim engellenmis, bir aydir oluyor. Halen giremiyorum, ne tur ban oldugunun farkinda degilim. Proxy, hide ip, cookies silme, reset atma hepsini denedim yinede girisi engelliyorlar. yardimci olursaniz sevinirim. simdiden tessekur ettim ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #333201 Yer: localhost
Karma etkisi: 12741
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1273699
|
reklam kokan hareketler bunlar...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
nick ban atılmış kanal sahibi bu yetkiye sahipdir dikkatini çekerim
status kısmına /cs info #kanal adı yaz kime adit oldugunu ögren oradan kanal sahibinin niki ile irtibata geç |
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Akıllı olacaksın ban yemeyeceksin bir daha böyle konu açma buradanda ban yersin !!!!
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|