Bana İyİ Bİ Flooder LazimArkadaŞlar Bana İyİ Bİ Flooder Lazim Elİmde Bİ SÜrÜ Flooder Lar Var Ama Artik Sanirim Cogu İŞe Yaramiyo...Öle BİŞİ Lazim Kİ Serverde Bulunan HİÇ Bİ Koruma Botlari Eggdrop Lar HİÇ
Konu BLaCK_sPy tarafından açılmış, 719 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bana İyİ Bİ Flooder Lazim konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 719. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48825
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 10
|
ArkadaŞlar Bana İyİ Bİ Flooder Lazim Elİmde Bİ SÜrÜ Flooder Lar Var Ama Artik Sanirim Cogu İŞe Yaramiyo...Öle BİŞİ Lazim Kİ Serverde Bulunan HİÇ Bİ Koruma Botlari Eggdrop Lar HİÇ BİŞİ Yapamazin Varmi Bİldİgİnİz Bİ Program ? TeŞekkÜr Ederİm:d
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28531 Yer: Türkiye Cumhuriyeti
Karma etkisi: 2011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 200436
|
superclone veya palin genesis kullanıyodum. hem bu dediklerimi bulsan bile bir proxy list veya sock4-5 listesi lazım onları bulman gerek + güvenlik eggdropları botlara bişey yapamaz ama kanala mıdahele edebilir. Eğer eggdrop adminse içindede buna uygun bi tclsi varsa ( ben daha önce görmüştüm) bütün cloneları banlar. kısacası biraz uğraşacaksın.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48825
|
palin genessis, hardcore, sc5, papa, spider ve daha niceleri bütün hepsi var bende ne kadar socks ve proxy bulsamda artık serverler pek sallamıyo bunu bide servere giris kodları eklendi hepten gitti sanırım eskisi gibi zevkli olmuyo
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #28531 Yer: Türkiye Cumhuriyeti
Karma etkisi: 2011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 200436
|
doğrudur. Açıkcası ben askerden yeni geldim benim zamanımda bunlarla millet yalvarıyodu demek zaman kötü epey bi uğraşacaz.. Ama herşey için zaman gerek bide trojan olayına gir derim. Eğer serverlar yiyosa
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10596 Yer: Alanya
Karma etkisi: 147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13836
|
Alıntı:
GENOCİDE giye bi addon var, şuanda ofisteyim ama googleden falan bulabilirsin. 2. her bulduğun socks u listene ekleme, önce sağlam bi filter den geçir! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47513
|
yaw bende eskiden looksharp vardı manyak floderdi 250 tane sokabiliyordum ama şu an yok irc bıraktım için ilgilenmedim bulsanızda warengine olmadan çalışmıyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61912 Yer: HorozLar DiyaRI
![]() Karma: 16
|
genesis 3 en iyisiydi hatırLadıgım kadarıyLa ama o giriş kodLarı ve kendi mircLeri oLayı bitirdi gibi ...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|