Barış öldü, üzüldük;barış için öldüler,unuttukBarış öldü, üzüldük;barış için öldüler,unuttuk -------------------------------------------------------------------------------- *Aranızda hiç şehit adı bilen var mı ? *Hiç bir şehit için hastane önünde toplanan vatandaş ya da meşhur gördünüz mü ? *Hiç bir
Konu gokhan32 tarafından açılmış, 969 kişi tarafından görüntülenip, 17 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82725 Yer: paylaşılamayan yalnızlık!!
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14676
|
Barış öldü, üzüldük;barış için öldüler,unuttuk
-------------------------------------------------------------------------------- *Aranızda hiç şehit adı bilen var mı ? *Hiç bir şehit için hastane önünde toplanan vatandaş ya da meşhur gördünüz mü ? *Hiç bir şehidin fotoğrafını internet gazetelerinde manşet üzerinde gördünüz mü ? *Hiç bir internet sitesinde dakika dakika yaralı bir askerimizin sağlık durumuna denk geldiniz mi ? *Hiç bir şehit için ülke genelinde açılan bir taziye defteri gördünüz mü ? *Hiç bir şehidimizin hastane odasında, şehit olmadan önce çekilmiş fotoğraflarına denk geldiniz mi medyada ? *Canlı yayında, naklen, hiç şehit cenazesi seyrettiniz mi ? *Son dakika ya da flash haber diye hiç “Ahmet…. şehit oldu, Mehmet… şehit oldu” diye bir şey duydunuz mu ? Yoksa hep 5 askerimiz, 10 askerimiz diye mi duydunuz ? *Ben bilmiyorum, görmedim, duymadım, denk gelmedim. **Ama Barış Akarsu isimli bir delikanlının kaza geçirdiğini, sağlık durumunun anlık olarak gidişatını ve en sonunda vefat ettiğini biliyorum. Ve hakkında daha bir sürü şey… Mekanı cennet olsun. Ama bu vatan için şehit olmuş tek bir kişinin bile adını bilmiyorum. Hatta bakkaldı, kasaptı, mühendisti gibi bir bilgim de yok. Neden onların son dakikalarında değil hayranları, arkadaşları tarafından çekilmiş fotoğrafları bile gazetelerde boy boy yayınlanmıyor ? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=147393 Bu yazıyı yazarken hem kendimden utanıyorum, hem gözlerim yaşarıyor. Barış öldü. Şehitler ölmez. Biz acaba ne kadar yaşıyoruz. ***İnternette gezerken gördüm.Bir arkadaşın blogunda vardı.alıntı yaptım |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78327
Karma etkisi: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2270
|
valla kardeşim sonuna kadar haklısın da hani sonuçta devamlı ekranlarda olan kişiler halk tarafından sevlip sayılıyor.bu hep böyle devam edecek.ve bu arada ben şehit haberleri izlerken ağlarım ama asla barış akarsunun arkasından ağlamadım.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64431 Yer: ANKARA
Karma etkisi: 8545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 853332
|
kimki yaa o..??ne yaptı adam.tamam sesi güzeldi kendine göre bi ççizgisi vardı ama barış manço gibi uğurlnadı..yazık bizim millet ne görse tv de direk öyle yaşıyor..
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81321 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 36064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3604673
|
Gökhan sana katılmıyorum Barış ve diğer ölen sanatçılar popiler oldukları için tanındıkları için hem merak hemde üzüntü içinde sürekli sağlık durumları veya öldükten sonraki üzüntüler halkımız tarafından konuşuluyor.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=147393 Vatan için Şehit olan Mehmet'çiği aynı klasmana bile koymak yanlış bir düşünce benim fikrim.Şehit olan askerlerimizin ve diğer bütün sanatçılar veha herhangibi insanlar aslında Vatan'a Millet'e hizmet ederler.Düşünsenize Sanatçılar sizin duygularınızı ortaya çıkarır şarkılarında hüzünlenirsiniz veya neşelenirsiniz.Komedilerinde eylenirsiniz. Sonuç olarak biz Millet olarak birbirimize o kadar bağlıyızki bu yüzden yüzyıllardır tek yumruk ayaktayız. |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91404 Yer: Arçelik-Beko Yet.Ser.
Karma etkisi: 6523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 651500
|
eğerki her ölen şehidimiz manset olsaydı ülke yerınden oynardı..
bu kadar acıya milletimiz, biz dayanamazdık... |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77473 Yer: G.Antep
Karma etkisi: 975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 96864
|
Bende Buna Benzer Bi Yazı Yazdım 4 5 Kişi adeta Ateş Püskürdü
![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #126376 Yer: İstanßuL / ŞişLi
Karma etkisi: 4327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 431974
|
Barıs bi öldü alayı yasa girdi peki vatanı ugruna şehit düşenler için niye yas tutmuyolar...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59310 Yer: olmaktan korktuğum yerdeyim
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5263
|
MehmetÇİklerİ Unutamayiz Unutturamazsiniz!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
harbiden ya millet yas yapiyor , gidin guneydoguya gorun analarin feryatlarini.Kimmis baris akarsu , napalim yani Mustafa Kemal oldu diye bukadar uzulmediler belkide.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
medyanın pisliği diyebiliriz buna kısaca tamam barış iyi birisiydi mekanı cennet olsun ama onun yanında ölenlerin kim olduğunu sormak bile istemiyorum çünkü kimse bilmez şehitlerimize gelince ateş sadece düştüğü yeri yaktığı için bir çok insan umursamıyo acı olsada gerçek olan bu yazık.
ve; bu vatan için, bizler için, daha güzel günler için canlarını veren şehit kardeşlerime Allah'tan rahmet sevdiklerine sabır diliyorum |
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46448 Yer: Boğaziçi Üniversitesi
Karma etkisi: 3284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 327339
|
abi şöhret böyle işte. gündemde biri olunca doğal olarak tüm tv, gazeteler reyting amacıyla böyle davranıyolar.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363
|
Dağdaki askerler Barıştan daha az mı şeyler yapıyor? bunu mu söylemek istiyorsunuz!!!
Eğer sizin için mehmetçiğin yaptıkları sizi barıştan daha az etkiliyor ve daha az minnet duyuyorsanız, yazıklar olsun. Şehitlerime siz Şehitlerimiz demeyin!!! Edit1: beni yanlış anladın gokhan! Alıntı:
Ölen barışın, yaşı gençti, pırıl pırıl bir delikanlıydı ancak ulusal matem derecesinde abartılacak bir kişilik olurken. Dağda onunla aynı yaşta hatta daha küçük gençlerin milleti için can vermesi gözünüzde daha mı değersiz... Bir anket olmasını isterdim bu hususta! Düzenleyen 0guzhan : 11-07-2007 at 16:13. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
alıntı yaptığın yazıya imzamı atıyorum gökhan..
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25977
![]() Karma: 10
|
Ne Kadar Da Vefasızız Şehitlerimize Karşı Yüreğim Sızladı.Aklıma Bir Şey Geldi Şehitlerimiz İçin Bir Site Kurup İçine Taziye,Anı Vb... Gibi Bİr Bölüm Yapıp Bi Nebze Olsun Onların Adlarını Yaşatmaya Çalışsak Veya Forumda Öyle Bir Bölüm Açsak Nasıl Olur Arkadaşlar
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82725 Yer: paylaşılamayan yalnızlık!!
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14676
|
hayır bunun tam tersini söylüyoruz yazının tamamını oursan
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|