Başbakan Erdoğan ve çark etmeleriÖlen öğretmen Metin için bir tanesi de kalp krizi geçirerek, kimliğini bilmiyorum, üzerinde durmaya da gereğini duymuyorum kalp krizi sonucu ölmüş. diyen başbakan aynı zamanda 1) Biz millete hizmet için
Konu Vasto Lord Ichigo tarafından açılmış, 143 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #407046
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 832
|
Ölen öğretmen Metin için bir tanesi de kalp krizi geçirerek, kimliğini bilmiyorum, üzerinde durmaya da gereğini duymuyorum kalp krizi sonucu ölmüş." diyen başbakan aynı zamanda
1) Biz millete hizmet için varız demişti. 2) Yaradılanı severiz yaradandan ötürüz 3) Ne olursan ol yine gel 4) Biz kardeşiz.Hepimiz Adem ile Havvadan geldik ... demişti.... YAZIKK Yıllar önce çiftçiye "Ananı da al git." diyen, şimdi de analara saygısı olduğunu söyleyen bir Başbakan!!! Türkiye'nin 81 iline gidiyoruz, hepsi ile ilgileniyoruz deyip; küçük kız açlıktan ölünce ''Biz her yere ulaşamayız'' diyen bir Başbakan!!! 30 Nisan'da Kürt sorunu yoktur deyip 21 Mayısta Kürt sorunu vardır diyen bir Başbakan... (Dönüş Hızı 21 Gün) Yıllar önce "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." lafına yalan diyerek Atatürk'e de yalancı diyen, referandumda evet oyu almak için "Kayıtsız şartsız egemenlik milletindir." diyen bir Başbakan!!! Şehit ailelerine hilekar deyip seçim zamanı çıkıp meydanlarda milliyetçilik yapan bir Başbakan!!! Birlik ve beraberlikden bahsedip ,mitingde insanlara etnik kökenleri yuhalatan (Misal Kılıçdaroğlu'nu kullanıp Aleviliği) bir Başabakan... Biz yargının işine karışmayız deyip ; Engin Alan için ''Ayağa kalkmadı gereğini yaptık '' diyen bir Başbakan... Allah'tan başka kimseden korkmayız, kefenimizle yola çıktık diyip onlarca koruma ile gezen bir Başbakan... Milli Görüş gömleğimi çıkardım deyip geçmişini inkar ettikten sonra, CHP geçmişini inkar ediyor diyen Başbakan... Biz terör örgütüyle masaya oturmayız deyip Elebaşı Öcalanla görüşmeler sorulduğunda ''Öcalanla devlet görüşür, devletin başı da hükümettir'' gibi yavşak bir cümle kuran Başbakan... Önce İsraile esip gürleyen, sonra füze kalkanına onay veren, sonra şöyle birbir anlık manevrayla İsraile karşıymış gibi yapan, sonra bir de baktık İsraile uçak gönderen bir Başbakan, şimdi parasal ve özürsel yönden anlaşmaya varmaya çalışıyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=483793 KARŞI GÖRÜŞÜNDEKİ HERKESİ "HEMEN ÇARK EDİYORLAR." DİYE ELEŞTİRİP, KENDİ ÇARK EDEN BİR BAŞBAKAN!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #440658 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 75799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7579193
|
Siyaset Bölümü kurallarının dahilinde; '100 Mesajın altındaki üyeler konu açamazlar, açılan konular kapatılır.'
Maddesince konunuz tarafımca kapatılmıştır, 6 mesaj daha ,Saygılarımla... |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bugünün Haçlıları VE Müslüman Başbakan Haçlı Seferlerini Öven Recep Tayyip Erdoğan | (-S-A-S-24-) | Siyaset | 7 | 19-04-2011 20:50 |
| ÇÖLAŞAN yazdı: BÜKEMEDİĞİMİZ ELİ ÖPÜYORUZ | HARBİKIZ | Siyaset | 8 | 06-10-2010 11:16 |
| Başbakan muhalefete yüklendi | TurkishOnlyTurkish | Siyaset | 0 | 05-09-2010 23:45 |
| Başbakan Erdoğan ilk kez açıkladı | wardomcu38 | Siyaset | 4 | 08-12-2009 18:46 |
| Başbakan Erdoğan Ulusa Sesleniş konuşmasını yaptı | Trex_ | Siyaset | 12 | 02-09-2008 18:22 |
|
|