Başka bilgisayarin ekranını görme yardim?Arkadasimin bilgisayarda ne yaptigini görmek istiyorum yani actigim an ekranin canli olarak izlemek istiyorum yani birsey yollama gerek yok yok evine gidip modem ayarlarini felan ne gerekiyorsa degistirebilirim yada direk
Konu topalsolucan01 tarafından açılmış, 568 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Başka bilgisayarin ekranını görme yardim? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 568. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #570166
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadasimin bilgisayarda ne yaptigini görmek istiyorum yani actigim an ekranin canli olarak izlemek istiyorum yani birsey yollama gerek yok yok evine gidip modem ayarlarini felan ne gerekiyorsa degistirebilirim yada direk program yükleyebilirim ama onu anlamaması lazım bilgisayarina girdigimde ,
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512548 Mümkünmü bilmiyorum ama hatta ben karsidakini kamerasini actigimda kamera acilgini karsidaki görmüyecek böyle birsey yapmam mümkünmü? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #515125
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1098
|
evet arkadasım bu mumkundur ekran ızleme webcam ızleme ve bılgısyarı dıledıgınce kullanabılırsın klavyesınde yazdıklarını gorebılır ıstegın programı kapatıp acabılır hatta mausunu yonetebılırsın ama benım ısım var suan yardımcı olamıcam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #233089 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 71
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6732
|
m3hm3t beyin özel trojanını satın alırsanız işinizi fazlasıyla görecektir.Alamıyorsanız piyasadaki rat ve trojanlara bakabilirsiniz örnek turkojan,darkcomet gibi..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Görme engelliler için sensörlü baston | +Zafer | Bilim ve Teknik | 2 | 08-04-2010 18:55 |
| Görme Engelliler İçin 'gören göz'. | KarizmatiX | Bilim ve Teknik | 2 | 04-04-2010 01:54 |
| Windows Açılış Ekranını Değiştirin. | KarizmatiX | Programlar | 0 | 09-02-2010 18:04 |
| Görme Engelliler İçin JAWS 9.0 FuLL | uygarozdemir | Programlar | 2 | 28-10-2008 15:18 |
| seni bir başka seviyorum | ruya_guzelı | Genel | 8 | 06-10-2006 12:49 |
|
|