Başka Birinin Ip numarasi ile islem yapabilmekMerhaba bir sitedeki poker oyununda bir açık yakalamıştım siteye login olan bir kişinin poker linkini bir şekilde çaldığımda o linkten ben sanki kullanıcı adı ve şifre girmişim gibi bu kişinin
Konu koraykibar tarafından açılmış, 1307 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #473473
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba bir sitedeki poker oyununda bir açık yakalamıştım siteye login olan bir kişinin poker linkini bir şekilde çaldığımda o linkten ben sanki kullanıcı adı ve şifre girmişim gibi bu kişinin pokerine girerek tüm çiplerini aktarabiliyordum sonra sitesahipleri bir önlem getirdi siteye login olan ip numarası ne ise pokere login olan ip numarası aynı olmalı şeklinde ve artık yapamıyorum açık devam ediyor aslında kişlierin poker linklerine ulaşabiliyorum ip numarası engeli olmasa içeri giriş yapabilicem ama ip den dolayı yapamıyorum
bu durumu aşmak için başka birinin ip numarası ile bu sitede işlem yapabilmem mümkünmü? kişilere exe dosyası veya trojan göndermek gibi bir imkanım yok zaten o imkan olsa user pass leri çalarım gerek kalmaz benim merak ettiğim başka birinin ip numarası ile bir websayfasına veri göndermek ve o ip ye gelecek olan yanıtları almak mümkünmü nasıl yapılır? |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Öncelikle bağlantı linki ile bağlanmayı bulan kişi benim (forumda örnekle vermiştim konunun birisinde) ayrıca başkasının bağlantı linkini aynı network üzerinden olmadan çalamazsınız
ayrıca başkasının ip'sini kullanmanız için karşı tarafın ya proxy server olması lazım yada getaway server kurması lazım sock 5 server açsa bile olur ki kurbanınızın böyle birşeyi sizin için yapması imkansız gelelim en can alıcı noktaya ip ile değil şifreleme sistemi ile bağlanılıyordu linkten bunuda en son benim girişimi engellemek için api key: kullanmaya başladılar 32 haneli şifrelenmiş veridir oda yetmedi her kullanıcının giriş id'lerini şifrelediler Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=419423 örnek: fb_sig_app_id=2389801228 fb_sig=1cc025600c6931206e27b6a66c4e5b78 connection_id=982c6e5d15cbe38be64943cbce4520e7 gibi kısaca sizin istediğiniz olması çok çok zor bir durum |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #431550 Yer: ★ ★ ★ Я не знаю ★ ★ ★
Karma etkisi: 7378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 737147
|
Bal amirim bu konuyu çözer sanırım
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
aynı network üzerinde olmadan çalamazsınız nedemek? Ben bu açığı kendim keşfettim texas poker oynayan ve yüksek çipi olan nekadar insan varsa görebiliyorum ben gördüğüm bu insanların duvarına yayın yapıyorum eğer o yayında evet derlerse poker linklerini alabiliyorum aynı networkte olmama gerek yok ama linki aldıktan sonra ip engelinden dolayı giriş yapamıyorum ama senin söylediğine göre sanırım sorun ip değil başka bir engel olabilir diyorsun bahsettiğin şifrelemelere ve apilere bakıcam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #443692
|
aslında olabılır ama bıraz ugrasmak lazım lazım kardes sen basarırsın emınım
yolun acık olsun |
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Alıntı:
biz size köstek olmaya çalışmıyoruz bilgi veriyoruz derseniz ki ben çok daha fazla biliyorum buyrun meydan sizin 1 ay sonra geleyim hala başladığınız yerde olacağınızı garanti ediyorum size ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
nedir bu forumlardaki insanların arasındaki bu yarış havası anlamıyorum meseleyi çözdük kardeş başka bir şekilde çözdük paketleri sanki adamın ip sindenmiş gibi gönderip dönen paketlerin ne şekilde döndüğünü bildiğimiz için bir kopyasını biz adama göndererek işi çözdük ve şuan çalışıyor teşekkür ederim
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
ben kendimi tam anlatamadım snifferla falan alakası yok konunun aslında bayağı karmaşık ama ben anlatamadım neyse sorunu çözüm bu konuyu nasıl kapatacağım?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44180 Yer: batman
|
konu kapanmış gibi oldu ama keşke devam edeydie bizde tam öğrenseydık
neyse gene pokerde chipsiz kalmaya mahkum kaldık iyiki günde 2 bin hediyemiz var oda yeter bi kere turnovaya girme hakka sahip oluyoruzKaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=419423 neyse başarılarınızın devamını diliyorum inş gün gelir bende sizn derecede olur başaksıyla paylşaştırım malüm bilgi paylaştıkça anlam kazanır... |
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #457047
Karma etkisi: 2654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 265277
|
Alıntı:
![]() bu yontemde bende kalsın herkesi ogrenirse açık kapatılır ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #241802