başlangıc proğramı çalışmıyorarkadaşlar pc de synaptıcs touch pad proğramı pc ilk açtığımda çalışmıyor.ben pc yı başlattıktan sonra, fare ayarlarına girip ordan çalıştırdıktan sonra çalışıyor ve araç cubugunda simgesi görünmeye başlıyor .Msconfig'ten bakınca
Konu abdllh tarafından açılmış, 75 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
başlangıc proğramı çalışmıyor konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 75. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #573683
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar pc de synaptıcs touch pad proğramı pc ilk açtığımda çalışmıyor.ben pc yı başlattıktan sonra, fare ayarlarına girip ordan çalıştırdıktan sonra çalışıyor ve araç cubugunda simgesi görünmeye başlıyor .Msconfig'ten bakınca bütün programlar yerli yerinde ancak başlamıyor
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #584012 Yer: Yok Canım Hayatta Yemem :)
Karma etkisi: 1
|
bende de aynı şey mikrofonda oluyor her seferinde mikrofonu açmak zorunda kalıyorum nedenini bulamamıştım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2011
Üye numarası: #573683
Karma etkisi: 0
|
Yardim etcek kimse yokmu ..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #484380 Yer: LebiR...
Karma etkisi: 12555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255073
|
başlangıç değilde hizmetler bölümü var oradaki microsoft hizmetlerini gizle var ona tik koy ve gizle. synaptcs programın tiki kaldırılmış mı kontrol et. tek önerim budur
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mouse çalışmıyor.. | The Leader | Dizüstü / Laptop Soruları, Sorunları | 13 | 12-01-2011 18:09 |
| 100 Kontörlü Başlangıç Paketi Kampanyası (vodafone) | mustione | Mobil Operatörler | 1 | 24-02-2010 13:28 |
| Legend 4 Gorevleri | ωαгзż | SilkRoad Online | 2 | 11-03-2009 15:12 |
| joystickim Çalışmıyor Lütfen Yardım Edin | lavinya_ | Donanım | 2 | 11-06-2008 02:53 |
|
|