.....bayrak renginiz bu !!!Önce şunu diyorlar ; ...Terim zaten iyi bir hoca değil. Karşı gelenler ise ; Kendini kanıtlamış ..... Katılırsınız ya da katılmazsınız ; böyle diyorlar. Bakalım : Neyi kanıtlamış ? 90'lı
Konu KemalinAskerleri tarafından açılmış, 1552 kişi tarafından görüntülenip, 32 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
.....bayrak renginiz bu !!! konusundaki toplam yorum: 32, okunma sayısı: 1552. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82228
Karma etkisi: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 219478
|
Önce şunu diyorlar ; "...Terim zaten iyi bir hoca değil."
Karşı gelenler ise ; "Kendini kanıtlamış" ..... Katılırsınız ya da katılmazsınız ; böyle diyorlar. Bakalım : Neyi kanıtlamış ? 90'lı yıllarda kupalar ve "Süper Kupa". Tamam . Sonra ? İtalya'dan ayrılmış ... Yetmemiş İtalya'dan bir daha kovulmuş. Fener'den 6 yemiş ... Sonra Galatasaray'dan da ayrılmış... Kısaca , gittikçe düşüşünü kanıtlamış ! En önemli "hoca"lar her sene kurslara seminerlere katılırlarken , Sn.Terim bunu gerekli görmemiş. "Ben bilirim..." ! demiş. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=214115 Futbolun , gelişmelerin gerisinde kalmış. Diyorlar ki ; "....Perde arkasında hokkabaz-kukla oynatan tarikat yardakçıları , kurdukları tezgahla , görevdeki Milli Takım Hocası'nı , "birilerini kesti" diye alaşağı etmişler ; yerine Fatih Terim'i getirmişler ..." !!! Bildiğim kadarıyla Fatih hoca pabuç bırakmaz bu çıkarcılara. FatihTerim'in başarı salvosunda "vatan-millet sakarya" vardır. Teknik , taktik ,futbol bilgisi falan daha sonra gelir... Bu bakımdan "kırmızı-beyaz" önemlidir. Motivasyon çok önemlidir Terim için. Sn.Terim bunu bile artık beceremiyor. "Kırmızı-Beyaz"ı gözardı ediyor... Birilerine neden battı acaba ; "Kırmızı-Beyaz..." ? "Buradaki İsviçre maçı kepazeliğinden sonra mı ?" dersiniz... !!! Ya da ; AB'leştik ya , globalleştik ya ...!!! Başka renkler gündemde ya...!!! Acaba bundan mı ? !!! Eee teknik , taktik öğrenim ve öğreti yok. Zaten "Kırmızı-Beyaz" forma da rafta !!! Olacağına bak ; 0-2 az bile . Demem ; Potekiz'e yenilmemiz değil elbet. Ya da İsviçre'yi yenmemiz veya buna da yenilmemiz.... Peki , o zaman soru ne , sahadaki renk ne ? Turkuaz...??? !!! Herşeyimizi elimizden alıyorlar , herşeyimizi... Sn.Terim işte asıl bu gidişe dur demeyi başaramadı... Benim için , Milli Takım Hocası bu nedenle olamadı... "Forma rengin bu..." diyenlerin , birgün ; "bayrak renginiz de işte bu..." dayatmalarından ; hiç mi korkmuyorsunuz ? alıntıdır... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37164 Yer: altı
Karma etkisi: 17393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1738227
|
Daha iyisini yapan var mı ?
Türk Milli takımını ilk kez avrupa kupalarına götüren kim ? Milan'dan kovuldu, kötü sonuçlar mı elde etti ? Fiorentinadan ayrıldığında italya kupasında iyi bir yerde bıraktı takımı. Ve o sene İtalya kupasını aldı Fiorentina. 2 avrupa kupası almış. Yanına yaklaşabilen var mı ? Aziz Yıldırım en çok gs şampiyonluğu gören fb başkanı. F.Terim in katkısı ihmal edilemez. 2002 deki kadroya bakın bakalım. o jenerasyonda F.terim in katkısını es geçebilecek misiniz. Malesef bu adamdan iyisi yok. İşiniz de en iyisi iseniz mütevazi olmayacaksınız. Yoksa ünvanınıza konarlar. Yazıyı nerden aldın kimden alıntı oda merak konusu. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82228
Karma etkisi: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 219478
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
hala bazı şeyleri anlamadınız demi?
Misafir takımlar, açık renkli forma giyerler, ev sahipleri koyu renkte, ve Milli takımın giydiği renkler Turkuaz'dır, Turkuaz, Türklere maal olmuş ve Türk adı ile ve bir milletin adı ile özdeşleşmiş tek renk olabilme özelliğine sahiptir.. At gözlüklerini çıkarıp kenara koysaşlar bundada hiç göremiyorlar.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=214115 Çünkü, tek kaçış yolları At gözlükleri.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83295 Yer: South Korea
Karma etkisi: 10844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1083413
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
Altunizade çok güzel açıklamış bizde dün bunun tartışmasını yapıyorduk.
Turkuaz renki türklere maal olmuştur. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
Alıntı:
hayır konu siyasete açılmış ama turkuaz renk ile referandum ile ne alakası var? Hani, Altunizade siyasi görüşünü begenmiyorum bunun için sana gıcığım ne dersen tersini diyecem dersen inanırım ama bunu kalkıpta hükümet ile vatan millet sakarya ile bağdaştırısan işte buna yuh derim.. Diyorum ki, Futbolda misafir takımlar açık renkli forma giyerler, diğerleri koyu diyorum ona hiç değinmiyorsun, Turkuaz Türklere maal olmuş bir renktir diyorum onada birşey demiyorsun kalkıp referandum diyorsun ki, herkesin siyaset yapamıyacağını bir kez daha bana göstermiş oluyorsun.. Hani formalar yeşil olsaydı, anlardım ama " Şeriat getirmek istiyorlar, İslami renk bunlar, birde fes taksalardı keşke!" ama kalkıpta turkuazı eleştrimen vede MHP tarzında bir yaklaşım gösterdiğini bildiğim halde, sırf yazılmak ve muhalefet olmak için yazılmış bir post olarak nitelendiriryorum, Herkes gibi bende gülüp geçiyorum sadece.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #139721
Karma etkisi: 14073
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1406763
|
Gıla birkaç gün önce bir konu açmıştı.
O konudan alıntı yaptım..... Turkuaz Türk rengi değildir. Turkuaz Türk rengi olsa... En azından Türklerin haberi olur! Turkuaz dediğin, aslında bir taş, firuze... Türkiye’de yok! Çin’de çıkarılıyor, İran’da çıkarılıyor. Türkiye üzerinden Avrupa’ya gittiği için, Fransızlar "Turquoise" demiş. Renk, Doğu’dan. Sıfat, Batı’dan. Forma, okyanusun öte yanı... Amerikalı Nike’tan. Bunun neresi Türk? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=214115 Derhal Kırmızı Beyaz formaları giymeliyiz..... Milli ruhun geri gelmesini istiyorsak..... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #168370 Yer: SANAL CEHENNEM
Karma etkisi: 2727
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 272188
|
arkadaşlar turkuaz rengini ilk kez elde edenler Türk çini ustalarıdır,anektod geçeyim dedim...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83295 Yer: South Korea
Karma etkisi: 10844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1083413
|
Alıntı:
Bahsettiğim refarandumun espri oldugunu bildiğin halde bişeyler yazarak üste çıkmaya calısmışsın..Espriydi sadece , hoşuma gitmeyen şey , hiç kimsenin görüşünü almadan nasıl olur diye sormadan ki sorabilecekleri bir kamyon fotbol bilgini varken ülkemizde , bize dayatma yapmalarıdır..Turkuazın türkten türediğini bildiklerini sanmıyorum..Bilselerdi turquoise turkuoise olurdu..Neyse geçelim fonolojiyi..Dediğim gibi bu renklerin dayatılması hiç hoş değil..Bizim rengimiz kırmızı beyazdır , şanlı bayraktaki gibi..turkuaz olmadan önce deplasmanda ne giyiyoduk ki.. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #447 Yer: αηкαяα
Karma etkisi: 193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18490
|
turkuaz rengi türkler için bir anlam taşıyor olabilir ama türkiyenin milli takımı bayragının rengini tasıyan formalar kullanmalı...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #102974
Karma etkisi: 7226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 721415
|
2 forma seçilmeliydi,
1.kırmızı-beyaz forma 2.turkuaz-beyaz forma konuk takım olduğumuz için 2. formayı giyiyoruz. mahmut abinin dediği gibi şu at gözlüklerini çıkarsalar keşke... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #184362 Yer: im yurdum yok
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 702475
|
abicim bu terimden beş para olmaz
maç sırasında gol aılmadan önce futbolculara kötü kötü bakayıdu yanlış bişey yaptılarmı kendini yerden yere vuruyodu hatta antrenörlere şikayet ediyodu ....../dahası var ama..) sonra goller atılınca nasıl seviniyo daha az önce neler dediği futbolculara sarılıyo kutlu aslanım kaplanım diyo![]() çok yapmacık biriKaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=214115 ama bu benim görüşüm........ |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #173492 Yer: 35½
Karma etkisi: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2087
|
Turkuaz forma olması gerekmiyordu.Önceki senelerde turkuazmı giyiyorduk yani?Ev sahibi kırmızı ağırlıklı giyiyorsa bizde beyaz ağırlıklı giyerdik.Bu kadar basit.Diğer ülkelerin renkleri bizim renklerimiz kadar anlamlıda olduğunu sanmıyorum.Ne yazık ki değerlerimize sahip çıkamıyoruz.
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2780 Yer: MeKaN YeRaLTı
Karma etkisi: 1052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 104306
|
wala benim görüşüm fatih hoca gayet başarılı ama bazı futbılcularda milli takım ruhu yok
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|