Bayraksızlar isimli güzel bir şiirister okuyun ister dinleyin. güzel bir video eşliğinde http://www.youtube.com/watch?v=sKz8ej0RdKU Bayraksizlar bayraksizlar Yere düsse bayrak sizlar Nerden bilsin kiymetini Soysuz sopsuz bayraksizlar Ne olurdu yazmasaydim Ben bu kara yaziyi Bilmeseydi namert
Konu bozkurttalat tarafından açılmış, 597 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bayraksızlar isimli güzel bir şiir konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 597. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108085 Yer: Evim Evim Güzel Evim
Karma etkisi: 510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 50263
|
ister okuyun ister dinleyin. güzel bir video eşliğinde
Bayraksizlar bayraksizlar Yere düsse bayrak sizlar Nerden bilsin kiymetini Soysuz sopsuz bayraksizlar Ne olurdu yazmasaydim Ben bu kara yaziyi Bilmeseydi namert soysuz Içimdeki siziyi Yildizlarin isyani var Hilal tasiyan felek Damla damla kan akiyor Delik desik bu yürek Al rengine kara baglar Yastadir deli gönül Asik'in olmusum senin Hastadir deli gönül Renginde sehitlik gizli Hilalinde mana var Yüregimde saklamisim Kurbaninda kina var Topraga düsse yigit Ölüm güç verir bize Inancima teslim oldum Zulüm güç verir bize Ugrunda ölen yigit Kim ne bilsin ne kadar Geriye ne can kaldi Hepsini kurban adar Yamacinda gezindigin Simdi daglar aglasin Bayragim hançerlendi Simdi çaglar aglasin Bayrak yere düserken Alkislayan piçleri Kahredecek TÜRK milleti Destek veren güçleri Susmayin ey milletim Bayraksizda ar olmaz Susar ise yigitler Vatan bize yar olmaz Basi bozuk yaylada Pusulari kurdular Iki yasinda yigit KÜRSAD'imi vurdular Bundan gayri düsmanim Bayraga ters bakanlar Artik hesap vermeli Dagi tasi yakanlar Meleküt aleminde Destan olan can bizim Dalgalansin bayragim Üstündeki kan bizim Dört aylik bebeklere Kursun sikan nerdesin Nereye gidersen git Ölecegin yerdesin Hükmü ilahi varsa Belki korur yaradan Kan düsmani olmusuz Cekilsinler aradan Bu vatanin ekmegi Gözünüze durmali Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=126792 Yigit bir can gelmeli Sizden hesap sormali SEFAI'yem yasamakki Bundan gayri ar gelir Ay yildizli bayraga Bu yeryüzü dar gelir! Aşık Sefai Düzenleyen bozkurttalat : 22-03-2007 at 21:25. |
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101692 Yer: Bir duygusuzun elindeyim
Karma etkisi: 250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 24329
|
emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
asık sefai bu adamın şirrleri süper gercekleri anlatana hayalden uzak içinde bulunduhumuz ülke gercehi
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Çok güzel çok anlamlı bir şiir.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007