Bedava .Com Host+Domain Almak (Yabancı bir siteden Alıntı)Arkadaşlar. Yabancı bir sitede gördüm yarım yamalak ingilizcemle yapmaya çalıştım ve yaptımda :D Yapamayan olursa yazsın yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca ingilizcesi olanlar düzgün çevirirse sitesi olmayan kalmaz heralde :D 1.
Konu K0d3s tarafından açılmış, 543 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bedava .Com Host+Domain Almak (Yabancı bir siteden Alıntı) konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 543. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #487309
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13236
|
Arkadaşlar. Yabancı bir sitede gördüm yarım yamalak ingilizcemle yapmaya çalıştım ve yaptımda
Yapamayan olursa yazsın yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca ingilizcesi olanlar düzgün çevirirse sitesi olmayan kalmaz heralde ![]() Alıntı:
NOT: ALINTIDIR.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159423
![]() Karma: 10
|
aldığınız adres nedir kimse .com vermez bence versede mutlaka reklam koyar siteye
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #369049 Yer: Underworld
Karma etkisi: 6046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 604322
|
cep telefonu numarası gibi bilgileri toplayıp karşılığında veriyorlar sanırsam
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #518517 Yer: Ankara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5342
|
Google Translate Çevirisi :
Kod:
1. Taramak için: http://strato.nl ve (Hollandaca> İngilizce tercüme) sayfa çevirmek 2. Sağ üst bir kutudur, istediğiniz bir alan girin. 3. İstediğiniz ve devam etki. 4.Click hosting paketleri bölümünün altındaki düğme "Daha Fazla Bilgi ". En iyi hosting paketi 5.Select var. Bir sonraki sayfada 6.Now bu iletişim bilgileri için isteyeceğiz. (a nl vatandaşı olmalıdır). Çoğumuz bu yüzden burayı ziyaret ABD şunlardır: www.identitygenerator.com Ve bilgi üretmek. Örneğin: http://img339.imageshack.us/img339/1836/2h2qc1k.jpg, telefon numarası için ilk kutuya yazınız: 020, ikinci kutuda için sahte bir telefon numarası için random sayı girin. 7.Click sonraki ilerle. (yerini x 3 kişi sayılarla's 3 daha yüksek başarı oranı) 8008xxx: 8.It 'si genellikle, ama çalışmak olmalıdır emin kullanımı bu biçimde rastgele olanlar yapabilir, bir hesap numarası talep 9.Review amacıyla, alt check "Sipariş Kapat" hizmet ve tıklama koşulları için onay kutusunu 10.If yükler bir sayfa ve bir onay numarası verir, bir sipariş. Eğer yanlış bir şey yaptım değilse, geri dönün ve yeniden deneyin. O 2 saat genellikle birkaç saat verin ve e-posta kontrol edin ve size flemenkçe içinde Strato yaklaşık 3 e-posta göndermesi gerektiğini, sadece kopyala ve hesap bilgilerini görüntülemek için google çevirmen web sitesinde yapıştırın. % 100 ÇALIŞMA |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60127
Karma etkisi: 5557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 554948
|
10-15 lira verin alın domaini istediğiniz gibi kullanın uğraşmaya değmez bu işlerle
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|