Bedava MSN Wingleri...

Selam Microsoft'un tanesini 1$ dan sattığı winglere ulaşmak o kadar da zor değil, wings'lerimiz 169 tane olup yüklendiği zaman hangi birisini yollayacağımızı bilemeyeceğimiz kadar çok :rolleyes: , keyifini çıkarın, işte Konu Darth tarafından açılmış, 4350 kişi tarafından görüntülenip, 73 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > MSN, ICQ, IM Güvenliği
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: bedava msn wingleri
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Bedava MSN Wingleri... konusundaki toplam yorum: 73, okunma sayısı: 4350.

Eski 26-04-2005, 07:04   #1
Darth
Hızlı Çırak

Üye numarası: #9116
Karma etkisi: 8 Darth seviye: 10
Thumbs up Bedava MSN Wingleri...

Selam Microsoft'un tanesini 1$ dan sattığı winglere ulaşmak o kadar da zor değil,
wings'lerimiz 169 tane olup yüklendiği zaman hangi birisini yollayacağımızı bilemeyeceğimiz kadar çok , keyifini çıkarın, işte linkler ve yükleme açıklamaları,,,,,,

İlk önce bu dosyayı indirin ve windows'un içindeki "system32" klasörünün içine koypalayın - http://www.ascentive.com/support/new...b/MSWINSCK.OCX

Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=7891
Buradan winklerimizi güzelce indirelim,,, zip şifresi onlyforprojectw -

http://dl1.rapidshare.de/files/13657...y_Stevonw_.rar

Bu da indirdiğiniz winkleri yükleceğiniz program,size wingler nerede diye soracak nereye indirdiyseniz o yeri göstereceksiniz - http://sr1.mytempdir.com/18111

Güle güle kullanın.....
Darth Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 26-04-2005, 14:05   #2
rebel
Cool Üye

rebel's Avatar

Üye numarası: #682
Karma etkisi: 8 rebel seviye: 10

dsotum ya bu wink lerin oldugu rar arızalı ya hasarlı acmıyor 6 kb cekiyor
rebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-04-2005, 14:13   #3
kady
Forum Kalfası

kady's Avatar

Üye numarası: #122
Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 42 kady seviye: 2000kady seviye: 2000kady seviye: 2000kady seviye: 2000kady seviye: 2000kady seviye: 2000kady seviye: 2000kady seviye: 2000kady seviye: 2000kady seviye: 2000kady seviye: 2000

su an cekıyorum 10 kusur mb lık ve saglam gorunuyor
http://sr1.mytempdir.com/18111 ama bu lınk ucmus bı kontrol et ıstersen
kady Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-04-2005, 14:26   #4
rebel
Cool Üye

rebel's Avatar

dostum bunların hepsini indirdim dedigin gibi calıstırdım ama msnde yok install complete diyor ama msnde yok anlamadım gitti..

Düzenleyen rebel : 26-04-2005 at 14:40.

Eski 26-04-2005, 16:56   #5
тнєвℓα¢к∂єαтн
Forum Ustası

Üye numarası: #1196
Yer: Aydın
Karma etkisi: 10701 тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000тнєвℓα¢к∂єαтн seviye: 2000
1stClass Üye 

beyler tüm linkler çalışıyor! Ben kurdum gayet güsel walla! Sağolasın winks ler için kardeş!
тнєвℓα¢к∂єαтн Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-04-2005, 18:42   #6
rebel
Cool Üye

rebel's Avatar

beceremedim ya ben msn acıkken denedim olmadı kapadım denedim olmadı kuramadım gitti.

Eski 26-04-2005, 19:43   #7
SpeeD
Daimi Üye

SpeeD's Avatar

Üye numarası: #3002
Karma etkisi: 8 SpeeD seviye: 50

wings ne arkadaşlar ben bilmiyorum açıklarmısınız
SpeeD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-04-2005, 19:51   #8
mikyop
Cool Çırak

Üye numarası: #8763
Karma etkisi: 8 mikyop seviye: 10

şunu biraz daha açık yazın arkadaşlar lütfen denedim olmuyor. instal ediyorde nere ne şekilde onu demiyor direk mns icinemi atacaz denedim yemedi yine
mikyop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 26-04-2005, 21:37   #9
FiesTa
Cool Üye

Üye numarası: #1726
Karma etkisi: 8 FiesTa seviye: 10

ya varya sinir uyuz vs oluyom bole yapanlara calışıyor nası calışıyor kardeshim onu da yazın
FiesTa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 27-04-2005, 00:07   #10
Darth
Hızlı Çırak

Şimdi yapamayan arkadaşlar için konuyu netleştirelim de herkesin işe yarasın öğle değil mi ?
Ben de sorunsuz çalışmıştı,tüm linkler de çalışıyor,sorun yok, fakat yine de adım adım tekrar üzerinde gidelim..

1) İlk önce bu dosyayı indirin ve windows'un içindeki "system32" klasörünün içine koypalayın - http://www.ascentive.com/support/ne...ib/MSWINSCK.OCX

2)Wing'ler bu linkte,bunu güzelce indirelim, indirdiğimiz zip dosyasının şifresi onlyforprojectw 'dir. Bu dosyayı desktop' a "YENİ KLASÖR" AÇARAK içine indirin ki yerini bulmakta zorlanmayın,,,
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=7891

Wing ne diye soran arkadaşlar msn messenger 7.0 kullanıyorlarsa online olan arkadaşına çift tıklayıp mesaj pencersinin alt kısmındaki "Winks" tuşuna basıp defult olarak yüklenmiş wingleri gönderebilirler böylece de neyin ne olduğu, neyi download ettiğimiz daha net anlaşılır.

3)Bu linkimiz ise 2. maddede indirmiş olduğumuz wingleri yüklemeye yarayan program, bu küçük dosyamızı açtığımızda karşımıza küçük bir root penceresi açılacak, ve buradan desktop'umuzu görebilmek için C:/DOCUME~1/Desktop umuzun altındaki "YENİ KLASÖR"ümüzü bularak içindeki 2. maddede yüklediğimiz winglerin üzerine çift tıklayacağız,ve yükleme başlayacak, MSN nın kapalı ya da açık olması durumu etkilemiyor, wings'ler çok oldugu için sadece biraz zaman alabilir ve bazen msn cevap veremeyebilir bu yüzden isterseniz kapalıyken yükleme yapabilirsiniz,

Umarım açıklayıcı olmuştur, hala problem yaşayanlar için tekrar yardımcı olurum.

Eski 27-04-2005, 00:11   #11
atakanaskar
Cool Üye

atakanaskar's Avatar

Üye numarası: #2835
Karma etkisi: 8 atakanaskar seviye: 10
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

kardesler wink ne demek bana birisi acıklasın ok mi?
atakanaskar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 27-04-2005, 00:12   #12
Darth
Hızlı Çırak

Gerçeği yukarıda yazıyor ama açıklama yaparken 2. ve 3. nun linklerini vermemişim,,

2) http://dl1.rapidshare.de/files/1365...By_Stevonw_.rar - şifre onlyforprojectw

3) http://sr1.mytempdir.com/18111

Eski 27-04-2005, 00:23   #13
Too._.FuRiOuS
Daimi Üye

Too._.FuRiOuS's Avatar

Üye numarası: #2100
Karma etkisi: 8 Too._.FuRiOuS seviye: 10

ne ise yarıyor wing acıklarmısın ındıryoz ama
Too._.FuRiOuS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 27-04-2005, 00:33   #14
Darth
Hızlı Çırak

Hayret birşey 3. linkin içi boş nasıl oluyor böyle neyse buradan arkadaşlar,,,

http://rapidshare.de/files/1366741/m...omdlg.zip.html

Eski 27-04-2005, 00:39   #15
asimcan
Banned

asimcan's Avatar

Üye numarası: #1735
Yer: yemez...
Karma etkisi: 0 asimcan seviye: 10

bunu kullanmak için napıcaz?
asimcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 73, okunma sayısı: 4350.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları