Bedava Rapidshare Premium Üyelik Dene Ve Gör Teşekkür Etmeyi UnutmaBeyler öncelikle söyliyim bu benim ikinci üyeliğim.Daha önce 3 ay kullandım bitti süre yeniden yapıyorum.Aşağıdaki link benim referans linkim bu linke tıklayarak hem benim paylaşımın hakkını verecek hemde para vermeden
Konu nurish tarafından açılmış, 676 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Bedava Rapidshare Premium Üyelik Dene Ve Gör Teşekkür Etmeyi Unutma konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 676. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #413164
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -6122
|
Beyler öncelikle söyliyim bu benim ikinci üyeliğim.Daha önce 3 ay kullandım bitti süre yeniden yapıyorum.Aşağıdaki link benim referans linkim bu linke tıklayarak hem benim paylaşımın hakkını verecek hemde para vermeden rapid sahibi olacaksınız...BUYRUN!!!
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=340719 http://www.freepremiumaccounts.com/?r=886655 Linke tıklayınca açılan sayfada "Step 1: Choose Your FREE Gift!" yazan yerde 1 aylık ve 3 aylık rapid üyelik seçenekleri var. Hangisini istersen onu seçiyorsun. "Step 2: Registration" yazan kısımda email adresini ve belirlediğin bir şifreyi yazıyorsun. Altta da "I agree to the Terms of Service" yazısı var onuda işaretliyorsun. Sonra register'e basıyorsun. Daha sonra Registration diye bir sayfa açılıyor. Username yazan yere bir kullanıcı adı yazıyorsun. Artık bu siteye o kullanıcı adınla gireceksin. Öteki boşluklara sallama bişey yazsan da olur. Sadece boş bırakma yeter. Sonra yine register butonuna tıklıyoruz. İşlem tamam. Daha sonra da sana bi link verilecek (registere tıkladığında altta senin linkin çıkacak onu not al.) bu linki kullanarak 6 yada 16 kişi üye olunca 1 veya 3 aylık ücretsiz rapid üyeliği kazanıyorsun NoT: SAKIN OLMAZ DİYE KORKMA DEDĞİM GİBİ BU BENİM İKİNCİ ÜYELİĞİM. Premium üyelik için sadece 2 dakikanı ayırıyorsun.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38888 Yer: in dibi
Karma etkisi: 18559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1854216
|
1 yanlıs yerde 2 referans üyelik vermek yasak
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #171277
Karma etkisi: 883
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 87854
|
Denemek için topladım referansları hiç oralı olmadı site. Tamamen düzmece.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #315338
Karma etkisi: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 77675
|
Alıntı:
edit:mesajın yerini yeni görüyorum Driver - Firmware'a açmış adam yaa ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #200278
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
saol kardeş ama ben yedim de geldim..
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bedava Rapidshare Premium Üyelik Dene Ve Gör Teşekkür Etmeyi Unutma | nurish | Oyun Hileleri | 0 | 19-01-2010 16:20 |
|
|